Bildirim
Yurt dışında mimarlık üniversite tavsiyesi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up -
Viyana teknik üniversitesi, yurt dışında yaşamanın maliyeti kesinlikle sana bağlı.Rusya Polonya gibi ülkeleri tercih etmemelisin afedersin iyi bir eğitim almak için gidip iyi bir gece hayatı adamı olan arkadaşlarım var. -
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Öyle olabileceğimi sanmıyorum Rusya ve Polonya bende daha ağır basıyor. Çünkü Viyana gibi üniversiteler burada kazanırsak kabul ediyormuş. Ben iyi bir mimarlık eğitimi almak istiyorum. Rusya'da hangi üniversiteyi tercih etmeliyim. Yada Polonya, Bulgaristan vs. benden ekstra bir şey istemeyen üniversiteler hangileri? -
Bulgaristan için bu üniversiteyi inceleyebilirsin :
donanımhaber forum
Avrupa Politeknik Üniversitesi ( Bulgaristan ) » Sayfa 1 - 3http://forum.donanimhaber.com/m_87633634/f_//tm.htm -
quote:
Orijinalden alıntı: The Times
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Öyle olabileceğimi sanmıyorum Rusya ve Polonya bende daha ağır basıyor. Çünkü Viyana gibi üniversiteler burada kazanırsak kabul ediyormuş. Ben iyi bir mimarlık eğitimi almak istiyorum. Rusya'da hangi üniversiteyi tercih etmeliyim. Yada Polonya, Bulgaristan vs. benden ekstra bir şey istemeyen üniversiteler hangileri?
Rica ederim denklik olayınıda iyice araştırmak lazım Rusya da kararınız kesinleşirse arkadaşlarıma sorup iyice öğrenirim.
Polonya da verilen dil eğitimi, para birimleri bunlarıda araştırmak lazım.
Bu arada bende mimarlık öğrencisiyim bu konuda da naçizane tavsiyelerim olabilir. -
Ukraynada mimarlik okuyorum. Ben de sorularinizi cevaplamaktan mutluluk duyarim -
quote:
Orijinalden alıntı: Aestone
Ukraynada mimarlik okuyorum. Ben de sorularinizi cevaplamaktan mutluluk duyarim
Benimde bir sorum var -
quote:
Arkadaşlar mimar olmak istiyorum. Yurt dışında kaliteli üniversiteler nelerdir. Fiyatları çok uçuk olmamalı... Ülke için Rusya Polonya Bulgaristan oluyor sanırım? Ama Amerika Kanada vs. kaliteli ve bir yıl hazırlık kursuyla gidebileceğim üniversitelerde olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Macaristan'daki üniversitelerin kalitesi Avrupa'da hatırı sayılırdır. Eğer düşünürsen daha detaylı bilgi verebilirim. -
İyi günler
Ukrayna'daki Odessa Devlet İnşaat Üniversitesini önerebilirim.Mimarlık bölümünü bitirdiğinizde normal Mimar statüsünde değilde Yüksek Mimar statüsünde bitiriyorsunuz.Şuan birçok Türk uyruklu arkadaşımız inşaat müh. ve mimarlık okuyor.Bitiren arkadaşlarda denklik konusunda sıkıntı yaşamıyor.Ek olarak okulun Amerika yönünden önü açık.Bir arkadaşımız şuan yüksek lisans yapıyor Amerika'da.İlgili konum burada düşünürseniz detaylı şekilde anlatırım.
http://forum.donanimhaber.com/m_64269555/tm.htm -
Lütfen? -
ben Macaristan'da kısa süreliğine çalışmak için bulundum, burada yurt dışı danışmanlık adı altında bir dünya acenteler var. Bir de gördüğüm kadarıyla danışmanlık şirketi var. O danışmanlık şirketiyle gelen arkadaşlarım var kimisi hala okuyor, şirket eğitim ve kariyer danışmanlığı hizmeti var. Öğrencileriyle eğitim hayatı boyunca birebir ilgileniyorlar. Benim dikkatimi çeken şirket o olmuştu. Eğer macaristan'ı düşünüyorsan onları tavsiye ederim. şirketin adı longwhale, sitesinden de iceleyebilirsin. -
Türkiye'de ofisleri yok. -
quote:
Türkiye'de ofisleri yok.
siteyi incelersen eğer ofislerimiz kısmında göreceksin 8 tane Türkiye ofisi var -
meslek lisel çıkışlıyım iki yıllık ve yurt dışı seçeneğim var iki yıllıkların durumu özellikle mühendisliklerin iki yıllık durumu biraz sıkıntılı açıkcası lise devamı gibi dikey geçiş ve ganoyu yüksek tutmak ortamdan dolayı biraz zor yurt dışı imkanıda var yalnız ingilizce olarak sıfırım heleki yurt dışında elektrik elektronik bölümünü ingilizce okumak harcanılan paraların bana heba olacağı endişesini veriyo hakkını veremem gibi yurt dışı biraz ürkütüyo bu konuda tecrübesi olan yurt dışında okumuş abilerim ablalarım veya tanıdıkları olan ingilizce mühendislik vasat bi eleman için zormudur yapılabilir mi yoksa imkansız mı iki yıllık mı tercih edilmelimeslek lisel çıkışlıyım iki yıllık ve yurt dışı seçeneğim var iki yıllıkların durumu özellikle mühendisliklerin iki yıllık durumu biraz sıkıntılı açıkcası lise devamı gibi dikey geçiş ve ganoyu yüksek tutmak ortamdan dolayı biraz zor yurt dışı imkanıda var yalnız ingilizce olarak sıfırım heleki yurt dışında elektrik elektronik bölümünü ingilizce okumak harcanılan paraların bana heba olacağı endişesini veriyo hakkını veremem gibi yurt dışı biraz ürkütüyo bu konuda tecrübesi olan yurt dışında okumuş abilerim ablalarım veya tanıdıkları olan ingilizce mühendislik vasat bi eleman için zormudur yapılabilir mi yoksa imkansız mı iki yıllık mı tercih edilmeli
@Aestone
-
Yurtdisi sansin varsa degerlendir derim. Ingilizce hazirlik okursun ki zaten ingilizcen olmadigi takdirde ise yaramazsin artik sadece muhendislikte degil diploma gerektirmeyen islerde dahi ingilizce istiyorlar. Tabi resmi dili inglizce olmayan universitelerden birinde ingilizce okuyacaksan kendine bagli olarak okudugun ulkenin dilini de ogrenirsin ki ben bunu cok tavsiye etmiyorum. Dilini bilmedigin ulkede universite yillarini gecirmek asosyallige ve psikolojik bunalimlara merhaba demek olacaktir hazirlik sinifinda yasadiklarimi goz onunde bulundurarak yaziyorum bunlari. Bu yuzden ingilizce gelistirmek sartiyle okuyacagin ulkenin dilini hazirlik sinifinda ogrenmeni tavsiye edebilirim. Turkiyede universiteyi ben tavsiye etmiyorum. Odtu Itu Bilkent Bogazici gibi universitelerde okumuyorsan su universite hayatini cop diye degerlendiriyorum ki yine bir parantez kisi kendini gelistiriyorsa neden olmasin? Ancak yurtdisinda dil avantajinin yaninda farkli bir kulture adim atiyorsun ve emin ol kendi ulkesinde yasayan insanlardan daha farkli bir ozguvenin oluyor. Bununla birlikte diledigin ulkeye diledigin zaman calisabilecek veya okuyabilecek veya yasayabilecek oldugunu hissediyorsun cunku zaten asmis oldugun bi duygu. Neyse cok uzattim yurtdisi imkanin varsa 2 yillik yerine direk olarak yurtdisini tavsiye ediyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X