Şimdi Ara

Yurt disinda au pair olarak calismak isteyen Bayan arkadas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurt disinda Aupair olarak calismak isteyen Bayan arkadas ariyoruz.

Ben 28 esim ise 34 yasinda ve bir kizimiz var. Ikimizde calisiyoruz ve sadece ben turkce konusabiliyorum. Kizima ve esime Turkce ögretmek icin hemde ev islerine yardimci olabilmesi isin birisini ariyoruz,

Turkcesi iyi olan 18-25 yas arasinda en az Lise mezunu birazda ingilizcesi olan bayan arkadas ariyorum.

Ev islerine ve kizimla ilgilenecek özellikle Turkce ögreticek yorulmadan usanmadan hergun turkce konusucak, <--- Sart

Yer : Isvec - Gotland

• pasaport vize uçak biletimi karşılayacaksan ve yatılı olacaksa ben gelirim erkegim
  • gotland
  • Ilgilenen yok mu arkadaslar ? Beyler erkek uymaz ev isleri falan filan
  • Türkçe kızının hiç bir işine yaramaz, düzgün aksanlı İngilizce bilen birini işe alsanız bence daha iyi olur. Tabi bu sadece öneri.
  • pm atamıyorum mailinizi pm atarsanız daha kolay dönerim, bu tip iş arıyorum yaz için
  • Yurt disinda Aupair olarak calismak isteyen Bayan arkadas ariyoruz.

Ben 28 esim ise 34 yasinda ve bir kizimiz var. Ikimizde calisiyoruz ve sadece ben turkce konusabiliyorum. Kizima ve esime Turkce ögretmek icin hemde ev islerine yardimci olabilmesi isin birisini ariyoruz,

Turkcesi iyi olan 18-25 yas arasinda en az Lise mezunu birazda ingilizcesi olan bayan arkadas ariyorum.

Ev islerine ve kizimla ilgilenecek özellikle Turkce ögreticek yorulmadan usanmadan hergun turkce konusucak, <--- Sart

Yer : Isvec - Gotland
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=61884751&p=1#61884751

karısı varmışmış
    yav hee hee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilader geyik nedir bilirmisin sen ? :)
  • kız tespiti için gelmiş arkadaş heralde
  • SS olmadan kimse hiçbir bilgisini vermesin bence, çok fake duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=61884751&p=1#61884751

karısı varmışmış
    yav hee hee

Donanım haber ifşa ekibi mission complete !! paranı muhasebeden alabilirsin

• Yahu zaten anadil isvecce, zorunlu dil ingilizce, secmeli dil ya almanca,fransizca veya ispanyolca.

Babasinin dili Turkce :) Mecbur benimle kendi dilimizde konusabilmesi icin Turkce ögrenmesi gerekiyor.

Mokunu cikartmayin konunun beyler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.