Şimdi Ara

Yurt Dışına kaçmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
3
Favori
5.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu ülkeden bıktım artık bazı insanları,memurları , devletin kendisi herşey sıktı ve bezdirdi beni her sisteminden bıktım. bu ülkeden gitmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ? fikirleriniz varmı yada yaşanmış hikayeler falan ? dil kursu bahanesiyle gidip biriylemi evlensem napsam karar veremedim ama burda durmak istemiyorum. yaklaşık 15-20milyar ile yola çıkabilirim bana akıl verin beyler ciddi mesajlar bekliyorum.

Not : yaş 19

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuciD` -- 25 Aralık 2011; 19:53:59 >

• eğer yılbaşı bileti bana çıksın çekip gidecem bu ülkeden..
  • başka ülkelerde yaşayan akrabaların yada tanıdıkların diyim onlardan kesin yardım alman gerek ve maddi durumunun iyi olması gerek yada ne mezunusun hangi sektörde çalışıosun bunlarda önemli faktörler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alex2017

eğer yılbaşı bileti bana çıksın çekip gidecem bu ülkeden..

Bendede var 2-3 tane bilet inş çıkarsa düşünmem giderimde. çıkması çok zor,Bana çıkmadan nasıl gidebilirim o lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallica17

başka ülkelerde yaşayan akrabaların yada tanıdıkların diyim onlardan kesin yardım alman gerek ve maddi durumunun iyi olması gerek yada ne mezunusun hangi sektörde çalışıosun bunlarda önemli faktörler...

İsveçte halam var, yaşım daha 19 fakat bilgisayar teknisyeniyim lise mezunu. isveçten birini bulup evlenebilirsem neler yapabilirim orada yani gidip evlenince iş bitmiyor ki dil bilmem bişey bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuciD`

quote:

başka ülkelerde yaşayan akrabaların yada tanıdıkların diyim onlardan kesin yardım alman gerek ve maddi durumunun iyi olması gerek yada ne mezunusun hangi sektörde çalışıosun bunlarda önemli faktörler...

İsveçte halam var, yaşım daha 19 fakat bilgisayar teknisyeniyim lise mezunu. isveçten birini bulup evlenebilirsem neler yapabilirim orada yani gidip evlenince iş bitmiyor ki dil bilmem bişey bilmem

bro bırak şimdi evliliği onlarda gelsede evlensek demiolar önce oraya yerleşmen lazım 19 yaşındasın daha öyle oyuncak mı bu evlencen sonra oturma izni cıkıcak ayrılcan kızda yedi tabi sen bence bir şekilde iş gibi bir şey bul ve halanların yanına yerleş zaten ortamı gördükten sonra yaparsın bişiler... şartlar ne durumda bilemiyoruz ki

• quote:

quote:

quote:

bro bırak şimdi evliliği onlarda gelsede evlensek demiolar önce oraya yerleşmen lazım 19 yaşındasın daha öyle oyuncak mı bu evlencen sonra oturma izni cıkıcak ayrılcan kızda yedi tabi sen bence bir şekilde iş gibi bir şey bul ve halanların yanına yerleş zaten ortamı gördükten sonra yaparsın bişiler... şartlar ne durumda bilemiyoruz ki

Yalancı evlilik yapcak birinide buluruz ya sorun değil Önemli olan 4 sene ne yapıcam orda iş, dil sorun o . akıl lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurt dışına kitap göndermek
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Hacı bir dur ya. Dil öğrenilir. Olmadı mimikle halledersin. Önce evlenilecek kızı bul.

• 15-20 milyarı nasıl bulacaksın? o yaşta belli bir mal varlığın falan mı var nasıl çıkacaksın. hayalden başka bir şey değil. eğitimini tamamlayıp, dil öğrenip belli bir yere geldikten sonra gitmeni tavsiye ederim.
  • quote:

Hocam sen yetkili bir abi gibi duruyorsun o yüzden sana ve tüm foruma soruyorum buradan Annem Almanya doğumlu ve oranın vatandaşıymış fakat buraya gelirken anneannem bunu bir şekilde yok ediyor ve annem 16 yaşından beri sadece Türkiye vatandaşı. Şu an Almanyada falan akrabaları var. Acaba annemin tekrar alman vatandaşı olma gibi bir hakkı var mı ve o olursa ben de olabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

quote:

Hocam sen yetkili bir abi gibi duruyorsun o yüzden sana ve tüm foruma soruyorum buradan Annem Almanya doğumlu ve oranın vatandaşıymış fakat buraya gelirken anneannem bunu bir şekilde yok ediyor ve annem 16 yaşından beri sadece Türkiye vatandaşı. Şu an Almanyada falan akrabaları var. Acaba annemin tekrar alman vatandaşı olma gibi bir hakkı var mı ve o olursa ben de olabilir miyim?

mahkeme vs ile annen olabilir tabi uzun ve maliyetli bir iş ama senin işin çok zor ama almanya doğumlu isen sende olursun ama burada doğup burda yaşıosan senin iş yaş... bu arada belki benden büyüksündür kardeşim ama genel kültür ve çevremden dolayı biliyorum bunları yaşım 19

• quote:

quote:

quote:

mahkeme vs ile annen olabilir tabi uzun ve maliyetli bir iş ama senin işin çok zor ama almanya doğumlu isen sende olursun ama burada doğup burda yaşıosan senin iş yaş... bu arada belki benden büyüksündür kardeşim ama genel kültür ve çevremden dolayı biliyorum bunları yaşım 19

17 yaşımdayım hocam da tüh ya Alaman vatandaşı olaydık eyidi. Ben biraz daha araştırayım, teşekkürler cevap için.

• quote:

quote:

quote:

quote:

17 yaşımdayım hocam da tüh ya Alaman vatandaşı olaydık eyidi. Ben biraz daha araştırayım, teşekkürler cevap için.

rica ederim kardeşim araştırmanı öneririm ben yinede...umarım alman vatandaşı olursun...

• quote:

Beyler bu ülkeden bıktım artık bazı insanları,memurları , devletin kendisi herşey sıktı ve bezdirdi beni her sisteminden bıktım. bu ülkeden gitmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ? fikirleriniz varmı yada yaşanmış hikayeler falan ? dil kursu bahanesiyle gidip biriylemi evlensem napsam karar veremedim ama burda durmak istemiyorum. yaklaşık 15-20milyar ile yola çıkabilirim bana akıl verin beyler ciddi mesajlar bekliyorum.

Yabancı bir kız bulup evleniceksin yada green card olabilir, gideceğin ülkenin dilini öğrenebilirsen o ülkede iş bulabilirsin ve bu vesileyle vize alırsın
  • Evlenmekten başka yolu yok gibi üni mezunu olmadan.Ben de aynı şeyleri düşünüyorum senle hatta şaşırdım benim gibi düşünenleri görünce.
  • quote:

Beyler bu ülkeden bıktım artık bazı insanları,memurları , devletin kendisi herşey sıktı ve bezdirdi beni her sisteminden bıktım. bu ülkeden gitmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ? fikirleriniz varmı yada yaşanmış hikayeler falan ? dil kursu bahanesiyle gidip biriylemi evlensem napsam karar veremedim ama burda durmak istemiyorum. yaklaşık 15-20milyar ile yola çıkabilirim bana akıl verin beyler ciddi mesajlar bekliyorum.

kardeş git dubaide inşaatlarda çalış bizim köylü vardı iy para ile döndü

• quote:

Orijinalden alıntı: [Raist]

Evlenmekten başka yolu yok gibi üni mezunu olmadan.Ben de aynı şeyleri düşünüyorum senle hatta şaşırdım benim gibi düşünenleri görünce.

Dostum senle kaçsakmı beraber kaçak olarak barlardan falan kız bulur evleniriz ya olmadı into the wild tarzı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [Raist]

Evlenmekten başka yolu yok gibi üni mezunu olmadan.Ben de aynı şeyleri düşünüyorum senle hatta şaşırdım benim gibi düşünenleri görünce.

Dostum senle kaçsakmı beraber kaçak olarak barlardan falan kız bulur evleniriz ya olmadı into the wild tarzı

Bu yaşta da evlenilmez hocam ya bi de çocuk falan oldu mu yanlışlıkla yandık. Dil okulu falan düşünüyorum ben de senin gibi belki burda okulu bırakıp orda devam ederim vize almak için evlilik son çare

• Benim gibi ülkeden kaçmak yerine ilerde ülkeyi düzeltmeye çalışıcak olan yok galiba.
  • Bene İskandinavyaya kacmak istiyorum. Onumde daha yillar var bakacagiz artik.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.