Şimdi Ara

Yurt dışına kitap göndermek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avrupa'nın bir ülkesindeki akrabama buradan kitap göndermek istiyorum. Tek kitap göndereceğim, sonra belki toplu halde de gönderirim.

Nasıl göndereyim sizce? PTT kargoyla mı, PTT posta servisiyle mi göndereyim? Kitap zaten ince, 100 sayfa var-yok. Bir zarfa sığar.

Bu konuda deneyimli olanlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim. Bir de ne kadar tutar?

• Merhaba. Geçen salı günü yurt içi kargonun bir şubesindeydim. İşimi görürüken başka birisi geldi. Almanya'ya zarf göndereceğininden bahsetti. 25-30€ gibi ortalama bir fiyat çıkarttılar. Biraz tuzlu olabilir

Hepsiburada.com'a bakın göndermek istediğiniz kitap varmı diye. Çünkü ürün açıklama kısmında 'Yurt dışına satış: var ' yazıyor. Adres kısmını doldurup almayı deneyin nekadar kargo ücreti çıkıyor görürsünüz. Belki daha ucuza gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Merhaba. Geçen salı günü yurt içi kargonun bir şubesindeydim. İşimi görürüken başka birisi geldi. Almanya'ya zarf göndereceğininden bahsetti. 25-30€ gibi ortalama bir fiyat çıkarttılar. Biraz tuzlu olabilir

Hepsiburada.com'a bakın göndermek istediğiniz kitap varmı diye. Çünkü ürün açıklama kısmında 'Yurt dışına satış: var ' yazıyor. Adres kısmını doldurup almayı deneyin nekadar kargo ücreti çıkıyor görürsünüz. Belki daha ucuza gelir

Aşırı pahalı ve gereksiz. Zaten özel kargo şirketlerini düşünmüyorum. Ki deneyeceksem bile yerli kargocuları değil, uluslararası şirketleri denerim. Ama ilk tercihim PTT olacak.

• Arkadaşlar konu güncel ve acildir, lütfen yardımcı olur musunuz?
  • Konu günceldir.
  • bildigim kadariyla kitapyurdu avrupada da satis yapiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayanozer

bildigim kadariyla kitapyurdu avrupada da satis yapiyor

Dostum amacım yurt dışına kitap ısmarlamak değil. Türkiye'de bende olan kitabı, yurt dışına göndermem gerekiyor. Satın almayacağım, kitap göndereceğim buradan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.kitapyurdu.com/ insanları dolandırıyor mağdur ediyor.
    yurt dışında yaşıyorum, 2 hafta önce 7 adet kitabıwww.kitapyurdu.eu web sayfalarından sipariş verdim, tedarik süreci 4 gün yazmasına rağmen ne tedarik edildi ne de kitaplar gönderildi üstelik kredi karımdan fazla para kesmişler, web sayfalarında telefon falan da yok ulaşabileceğimiz mail atıyorum cevap veren yok. şikayetvar.com da bir çok şikayet var hiç birisine cevap dahi vermemişler.

aman dikkatli olun sakın bu firmadan bir şey almayınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.