Şimdi Ara

Yurt dışı seyahat sigortası ve Yeşil Sigorta (araç için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eşimin işi dolayısı ile yurt dışına yerleşme durumumuz oluştu. (Yunanistan)
    Uzun süreli vize başvurusunda, eşim ve benim için 1 yıllık yurt dışı seyahat sigortası yaptırmamız gerekiyormuş.
    Araç için de yeşil sigorta denen bir sigorta yaptırmamız lazımmış.
    Daha önce tecrübe eden olduysa konu hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.

Fiyat açısından uygun ve güvenilir bir sigorta şirketi de tavsiye edebilirseniz çok iyi olur.
    (Ankara'da ikamet ediyoruz)

• Merhaba ,

Araç için yeşil sigorta turing den yapılabilir , merkezleri istanbul'da ama telefon ile görüşüp nasıl yaptırabileceğinizi
    sorabilirsiniz.

Eğer vize başvurusu sırasında sigorta evrağı istenmiyorsa , ipsala'da ofisleri var.

1 ay önce istanbul ofislerinden yunanistan tatili için kendi aracıma yaptırmıştım 5dk lik bir işlem , belki ruhsat görüntüsü ve online ödeme ile
    yaptırıp sigorta evrağını kargolatabilirsiniz.

http://www.turing.org.tr/uluslararasi-sigorta-yesilkart/
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAJU

Merhaba ,

Araç için yeşil sigorta turing den yapılabilir , merkezleri istanbul'da ama telefon ile görüşüp nasıl yaptırabileceğinizi
    sorabilirsiniz.

Eğer vize başvurusu sırasında sigorta evrağı istenmiyorsa , ipsala'da ofisleri var.

1 ay önce istanbul ofislerinden yunanistan tatili için kendi aracıma yaptırmıştım 5dk lik bir işlem , belki ruhsat görüntüsü ve online ödeme ile
    yaptırıp sigorta evrağını kargolatabilirsiniz.

http://www.turing.org.tr/uluslararasi-sigorta-yesilkart/
    Hocam,

Ücret ne kadar tuttu?

• Donald Draper kullanıcısına yanıt
    Selam ,

Verdiğim linkte detayları yazıyor hocam sigorta süresine göre değişiyor fiyatlar.
  • teşekkürler birşey daha sormak istiyorum

Araç eşimin annesi üstüne,ancak biz kullanıyoruz böyle bir durumda nasıl prosedür oluyor acaba bilginiz var mı?
    Ya da bu konuda kesin bilgiye nereden ulaşırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukti -- 11 Temmuz 2019; 10:51:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.