Şimdi Ara

YURT DISI KARGOM HAKKINDA (Warrenpost) DHL ve PTT sarmalı :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, almanyadan bir alisveris yaptim ve yerel posta ile kargoyu gonderdigini soyleyen kisi DHL den bakabilecegimi soyledi kargo takibine.

Gel zaman git zaman kargom gelmedi. DHL aradim ve bu kargo yerel posta ile gelmis dolayisi ile PTT ile gorusun dedi. Bende Daha sonra bir siteden su bilgiye ulastim;

Nereye gelmis nerde beklemis anlamadim.

Bir nedenden ötürü ulkeye gelmis. Ama nereye gelmis anlayamadim. Dolayisi ile kargo beklemis beklemis ve geri donmus saticiya. Sonra satici bana su fotografi atti. Ancak ne yazdigini ve nedenini anlamadim.

Muhtemelen adres de sknti var. Yazdigim adres eksik ve yanlis ve telefon numaramda yok.

Simdi tekrar satici gondericek en kesin cozum. Ev adresim yerine bulundugum ilin PTT adresine gondermesini istesem sorunsuz sekil de bolgemdeki PTT kargoya gidip alabilirmiyim?

Nasil bir yol izlemeliyim. Yardimci olursaniz sevinirim. Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maqics-maN -- 6 Aralık 2023; 21:22:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, paketin üzerindeki barkodla ptt nin sayfasından bakmaya çalıştım hatalı barkod uyarısı veriyor. Büyük ihtimal ülkemize vardıktan sonra ikinci bir barkod ile geldi. paketin diğer yüzünü çekip gönderse daha iyi olurdu. nerede hangi işlemler görmüş olurduk. Paketin büyük ihtimal ptt şubesinde bekledi kimse gelip almayınca da "bekleme müddeti bitti" kaşesi basıp iade etmişler. Yanılmıyorsam y.dışı gönderiler şubede 10 gün bekliyordu.

Paketin adresini ptt varışlı yapsanda adres tlf bilgisi eksik olunca yine geldiği gibi geri gider. Bence adres kısmını doğru doldurmaya çalış. Bize de böyle bomboş adresli hatta isim bile yazmayan paketler geliyordu. mecburen iade etmek zorunda kalıyorduk. Olmadı gittiğin şube büyük bir yer değilse oradaki memurdan rica et. o da sana yardımcı olacaktır.

• Diger kisminda soyle yaziyor

Daha once dhl aradim bu barkod yerel posta barkodu oldugundan ptt de gozukur demisti. Ben ptt de bekledigini bilsem giderdim ama bu sefer ptt adresini vericem. Pttye gidip sorayim adres icin en net ve kisa yazim seklini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurtdısından ürün gelicekse telefon numarası şart. neden vermedin ? telefon no ile iletişme geçip gümrük işlemleri baslatmadan ürünü alamazsın. ürün trye geldiği zaman kargo firması sana sms atar gümrük işlemleri için

• Maqics-maN M kullanıcısına yanıt

Bu paket arka yüzü yok mu? Orada gümrüklendirme etiketinde ücret ve barkod yazar. Arkadaşın dediği gibi tüm bilgilerinizi eksiksiz şekilde girişini yapın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ptt kargo hakkında
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.