Şimdi Ara

Yunan kız arkadaşım istanbula gelicek yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar faceden görüstügüm yunan kız arkadasım istanbula gelicek 2 gün sonra hoteli falan booking comdan ayirttik sultanahmette parasini ödedi kendisi ben sadece 1 gece kalıcam onun la :) fakat istanbulu pek bilmiyorum sizden istedigim atatürk havalanindan sultanahmete nasıl gelebiliriz en kolay metro var mı? ya da taksi ne kadar para alır ? ve sonrasi için sultanahmetten ortaköy e nasıl gidebiliriz en kolay sadece buralara gidicem onunla sonra kardeşi gelicek digersi gün yardimlarinizi bekliyorum

• metro ile aksaraya oradan aktarma yaparak T1 tranway hattına geçeceksiniz.
  • başlığı biraz farklı anladım, neyse ben yatayım en iyisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana bırak ben gezdiririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

metro ile aksaraya oradan aktarma yaparak T1 tranway hattına geçeceksiniz.

nasil yani ? adanalıyım hic bilmiyorum bu tramway işlerini tam bi söylesen havaalaninda metro var dimi ? ve ordan sonrasi icin sultanahmetten ortaköye nasil gidicez?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dölleme Uzmanı

bana bırak ben gezdiririm

Çakal
  • kardeşi kız mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dölleme Uzmanı

bana bırak ben gezdiririm

kardeş gerek yok ben gezdiririm :D düzgün bi sordum cevap vermiceksin civikligin alemi yok kız tavlamayi bilmiyosan birgün gel ögretiyim sana dölleme uzmani yazmakla olmuo
  • erkek kardeşi ben 1 gün kalacam diye onada bilet almıs bi gün sonraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: djali01

quote:

nasil yani ? adanalıyım hic bilmiyorum bu tramway işlerini tam bi söylesen havaalaninda metro var dimi ? ve ordan sonrasi icin sultanahmetten ortaköye nasil gidicez?

atatürk havalimanından metro var. Aksaray son durağı. Orada inip yaklaşık 5 dakika yürüyüp tranway hattına geçeceksiniz. Tranways Sultanahmet Meydanından geçiyor. Zaten sorarsanız çevredeki insanlara gösterirler.

Sultanahmet'te işiniz bittikten sonra Ortaköy'e gitmek için tranvay yolunu takip ederek yokuş aşağı doğru yürüyün . Sora sora Eminönü'ye inin. Oradan vapura binerek Beşiktaş'a veya Ortaköy'e gidebilirsiniz.

• bu kadar uzatmaya ne gerek var ? yok yunan arkadaşım yok booking

atatürk havalanindan sultanahmete nasıl gidebilirim, taxi ne tutar diye sorsan olmuyor mu ?
  • taksi 30 filan tutuyor
  • Hic ugrasma direk bobrekleri sar kargoyla yolla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: djali01

quote:

atatürk havalimanından metro var. Aksaray son durağı. Orada inip yaklaşık 5 dakika yürüyüp tranway hattına geçeceksiniz. Tranways Sultanahmet Meydanından geçiyor. Zaten sorarsanız çevredeki insanlara gösterirler.

Sultanahmet'te işiniz bittikten sonra Ortaköy'e gitmek için tranvay yolunu takip ederek yokuş aşağı doğru yürüyün . Sora sora Eminönü'ye inin. Oradan vapura binerek Beşiktaş'a veya Ortaköy'e gidebilirsiniz.

sagol reyis teşekkürler ..

• O değil de Yunanistan'ın neresinden merak ettim belki yakındır
  • Vayyy yunana mi gidecen

• kalkacak yerimizi alalım

• katerini haci :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: focustrans

Vayyy yunana mi gidecen

yunanin tadi başka be haci
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.