< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Siz bu kardeşinize 24'ünde yetkiyi verin, haaa ondan sonra yumurta ile omlet ile menemen ile nasıl uğraşıyor bakın görün.
|
WOAY BE DEWLEDD NEYSE YERLİ İHA CONTASI TAKILI TOPLAMA İHALARIMIZ GÖKLERDEEEEEEEEEE |
15 tanesini 2 euroya alıyorum.
Türkiye bitmiş millet hala uyuyor bi sonraki seçimde baraj altı kalması gereken parti hala anketlerde yüzde 30lara yaklaşıyorsa ben o halka asla acımam |
Niye satamasınlar? Çoğu Yemek, Pasta, Kek, Hamur işleri vs o kullanılarak yapılıyor.Yani zaruri ihtiyaç |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
WOAY BE DEWLEDD NEYSE YERLİ İHA CONTASI TAKILI TOPLAMA İHALARIMIZ GÖKLERDEEEEEEEEEE |
300 olsun ki tavukçu kardeşlerimiz de biraz para kazansın |
Niye satamasınlar? Çoğu Yemek, Pasta, Kek, Hamur işleri vs o kullanılarak yapılıyor.Yani zaruri ihtiyaç < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 9 Haziran 2022; 12:29:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 9 Haziran 2022; 12:39:18 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Olur! Hakki somurulen, evlatlari kuluckalarindan alinan emekci tavuklarin yanindayim! Hatta 200 TL olsun! |
Sen yerli mill yüce muazzam muhteşem iha sihalarımıza ne cürret laf söylersin !1!é1 |
ucuz besinler zamlanması daha iyi oluyor gibi geldi bana nedense.. |