Şimdi Ara

Yumruk Kemiklerindeki Şekilsizlik Ve İçeri Göçme(SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sinir patlamaları yüzünden kendimi bildim bileli duvara yumruk atarım.Bir kaç kez alçıpan kırdım onlarda pek sorun olmuyor ama beton duvarda esnemiyor direk geri yansıyodu attığım yumruk.O an ki sinirle düşünmüyor tabi insan.Şükürler olsun ki bu zamana kadar kırmadım veya çatlatmadım kapsülleri.Belki çatlamıştır bilmiyorum bir kaç kez çok kötü oldu ama hiç doktora gitmedim.Birde ortadaki yumruk kemiği önde olduğu için hep o ilk çarpıyodu diğerleri çarpmıyordu.Bu yüzden o iyice bir garip oldu.Enine büyüdü ama yandan bakıldığında bildiğin törpülenmiş gibi."O" şeklindeki yuvarlaklığı kaybolmuş.Sıkıntı yaratır mı bunlar ? Veya düzelme şansı var mı kendiliğinden toplar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeymunHusnu -- 26 Mayıs 2015; 0:37:13 >

• SS attım.
  • yapılacak birşey olacağını zannetmiyorum iyi geceler
  • Yüzüklerin efendisinde ki orglara seçildin, yarın gel başla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeymunHusnu

Sinir patlamaları yüzünden kendimi bildim bileli duvara yumruk atarım.Bir kaç kez alçıpan kırdım onlarda pek sorun olmuyor ama beton duvarda esnemiyor direk geri yansıyodu attığım yumruk.O an ki sinirle düşünmüyor tabi insan.Şükürler olsun ki bu zamana kadar kırmadım veya çatlatmadım kapsülleri.Belki çatlamıştır bilmiyorum bir kaç kez çok kötü oldu ama hiç doktora gitmedim.Birde ortadaki yumruk kemiği önde olduğu için hep o ilk çarpıyodu diğerleri çarpmıyordu.Bu yüzden o iyice bir garip oldu.Enine büyüdü ama yandan bakıldığında bildiğin törpülenmiş gibi."O" şeklindeki yuvarlaklığı kaybolmuş.Sıkıntı yaratır mı bunlar ? Veya düzelme şansı var mı kendiliğinden toplar mı ?

Kalkan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Senin yumruğun sert olur delikanlı

• quote:

Orijinalden alıntı: Fight Club

Senin yumruğun sert olur delikanlı

Yani hocam oyle aslinda.Hatta bazen elime yumruk atarlar arkadaslar canlarının yandigini söylerler. Ama yaslilikta felan cok ağrısını cekicem gibime geliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Yani hocam oyle aslinda.Hatta bazen elime yumruk atarlar arkadaslar canlarının yandigini söylerler. Ama yaslilikta felan cok ağrısını cekicem gibime geliyor.

Bende duvarlara vuruyordum onceden kemikler az cok ayni o orta kısımlar nasır tuttu siyaha donduler cok.kötü gözgözüküyor. 1 yılı geçti kickboxa gidiyorum tavsiye ederim sanada.

• Boksör kırığı olabilir.
  • quote:

quote:

quote:

Bende duvarlara vuruyordum onceden kemikler az cok ayni o orta kısımlar nasır tuttu siyaha donduler cok.kötü gözgözüküyor. 1 yılı geçti kickboxa gidiyorum tavsiye ederim sanada.

Şuan duzeldimi sekilleri felan hala aynimi yoksa

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şuan duzeldimi sekilleri felan hala aynimi yoksa

Aynı büyük ihtimallede değişmez

• Gerçek sinirle duvara yumruk atıpta doktorla tanışmayan bidaha duvara yumruk attım demesin yaw.O sinirle duvara yumruk atıyorsun daha el kıramıyorsun ulan nasıl bi yumruk bu :D.ha bide bunun kış soğuğunda sızlaması var falan dediklerimde seni gaza getirmesin boşver.sen böyle şeker kız candy gibi vur duvara biz seni yine dinleriz.
  • Hocam alınma ama ilk gördüğümde muşta falan zannettim, hani yumruk nerede diyecektim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BitirimAbi

Gerçek sinirle duvara yumruk atıpta doktorla tanışmayan bidaha duvara yumruk attım demesin yaw.O sinirle duvara yumruk atıyorsun daha el kıramıyorsun ulan nasıl bi yumruk bu :D.ha bide bunun kış soğuğunda sızlaması var falan dediklerimde seni gaza getirmesin boşver.sen böyle şeker kız candy gibi vur duvara biz seni yine dinleriz.

Şeker kız candy gibi vurarak yamulttum metakarpleri evet..Yumruk atmasını bilmiyorsan en ufak bir yumrukta dahi dağıtırsın kemikleri.Burada boş laf yapmaya gerek yok.Yumruk dediğin 2. ve 3.metakarp ile atılır.4 ve 5 gelirse (özellikle 5) büyük ihtimalle kırılır.Bileğin yamuk atarsan bu sefer bileğin döner.Hala şeker kız candy gibi vurduğumu düşünüyorsan istanbul pendikte oturuyorum çok merak edersen beklerim buyur gel.
  • Okulun camının parasını sen mi ödedin yoksa mutlu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: adnan mersedes

Okulun camının parasını sen mi ödedin yoksa mutlu mu?

Cam değilde alçıpanın parasını kitlemişlerdi 30 TL
  • mal mısın? bir değil iki değil bi insan neden sürekli duvara yumruk atar
  • kardeş senin çok değişik bir yapın var.

geçen ayağının resmını atmıştın
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnan mersedes

Okulun camının parasını sen mi ödedin yoksa mutlu mu?

Inceyi herkes anlamaz

• İlerde mutlak romatizma

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.