Şimdi Ara

YUMATU Mini Full Hd 1080i Uydu Alıcısı Kanal Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
1
Favori
109.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar ;

    Öncelikle şunu belirteyim. Ben yeni yumatu mini full hd 1080i uydu alıcısı aldım. Herşey güzel, bi güzel bağladım ve kanallara baktım, ama kanallara baktığımda çoğu kanal sinyal yok diyor. ( trt hd,cnnturk,tv8 )
    ve bazı kanallar. İnternet üzerinden yazılımlarını araştırdım ama bulamadım. Baya bir zamanımı aldı bir yandan çalışıyorum pek fazla zaman bulamıyorum araştırmak için ben size uydunun özelliklerini versem bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim.

    Kutusunun üzerinde şu yazıyor : YU-MA-TU HİGH DEFİNİTİON DİGİTAL SATELLİTE RECEİVER FULL HD 1080 İ

    MENÜDEN BİLGİLERİNE BAKTIĞIM ZAMANDA AŞAĞIDAKİ GİBİ YAZIYOR;
    MODEL : HDMI-STICKER
    YAZILIM VERSİYONU: S3.0.7
    HW VERSİYONU : HS2100-ZC01-01

    UYDUDA USB GİRİŞİ BULUNMAKTADIR BAŞKA HERHANGİ BİR GİRİŞ YOKTUR BİLGİNİZE..

    NOT : Ben internetten bazı yazılımlar buldum usb üzerinden yüklemeye çalıştım ama kanal güncelleme derken bekleyiniz diyor ve sonra hiçbiri diye bir ekran geliyor sanırım tam yazılımını bulamadığımdan olsa gerek.







  • Aynı tip cihazı mersat marka kullanıyorum. TRT HD harici sorun yaşamadım. O da LNB pozisyonundan kaynaklanıyormuş. LNB hafif sağa yatık olacak. Ona rağmen en iyi sinyal kalitesi yüzde 42.
  • saol kardeşimde ben bu işlere baya yabancıyım lnb pozisyonunu nasıl ayarlıcaz _?
  • başka bir receiver la denediğinizde sorun yok mu
  • Saolun arkadaşlar ben problemi çözdüm. Problem Çanaktan kaynaklanıyormuş yörüngesinden şaşmış bu yüzden o kanalları göstermiyormuş. Şuanda bütün kanalları seyrede biliyorum.
    Yazılımınıda güncelledim biraz zor oldu yazılımını bulmak ama ben buraya linkini yapıştırıyım arkadaşlar aramasın.

    http://www.uydukurdu.com/forum/showthread.php/hd_stick_serisi_guncel_yazilim_ve_key_dosyasi-197639.html?s=718dcd928e54992b21634bf1befafaea&




  • Merhabalar, grupfonide gordugum bir kampanya ile sanirim bu cihazi 49 TL ye satiyorlar ama tam olarak ayni cihazmi anlayamadim.

    http://www.grupfoni.com/Adana/yasam-store-11?utm_source=newsletter&utm_medium=e-mail&utm_content=adana&utm_campaign=17_02_12-1

    Cihay DVB-S2 yani HD yayinlari gosteriyormu yoksa HDMI cikisi olan SD yayinlari gosteren bir cihazmi acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: firozat

    Merhabalar, grupfonide gordugum bir kampanya ile sanirim bu cihazi 49 TL ye satiyorlar ama tam olarak ayni cihazmi anlayamadim.

    http://www.grupfoni.com/Adana/yasam-store-11?utm_source=newsletter&utm_medium=e-mail&utm_content=adana&utm_campaign=17_02_12-1

    Cihay DVB-S2 yani HD yayinlari gosteriyormu yoksa HDMI cikisi olan SD yayinlari gosteren bir cihazmi acaba?

    aynı sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum




  • Grupfoni sitesine mesaj attım ürünle ilgili bilgi ve modelini sordum. Verdikleri cevap tamamen alakasız sistemde mail adresinizle kayıtlı bu ürünle ilgili bir işleme rastlanamamıştır diye cevap vermişler. Nereleriyle okumuşlarsa mesajı
  • merhabalar,
    mini HD dedikleri cihaz bugün elime geçti. içerisinden bildiğimiz scartlı SD uydu alıcısı çıktı. henüz hiçbir yerle görüşme yapamadım(mesai bittiği için). merak eden arkadaşlara bildireyim dedi.

    bugün itibariyle grupfoni dahil bu tip sitelerden alışverişi keseceğim

    düpedüz kandırıldık(tabii iade falan işlemlerine başlayacağım ama)
  • Scartı cihaz HD cihaz olamaz. Scart çıkış HD görüntüyü taşımaz o nedenle bir oyuna gelmişsiniz hemen iade etmenizde fayda var. Uydu işinden anlamayanlardan uzak durmak lazım
  • Bu cihazı aldım kullanıyorum memnunum ama nasıl kanal ekleyebilirim sizce mesala fb tv eklemek istiyorum ama yapamıyorum acaba yeni bir güncellemeyimi beklememiz gerekiyor sizce, yada yeni güncellemeyi bulanlar buradan duyurabilirmi acaba ?
  • Grupfoni sitesinden Yumatu HD cihaz alanlar , diğer konuyu yine kapatmışlar. Yazışmalarımıza burdan devam edelim. Bana halen cihaz gelmedi.. Cuma günü tüm cihazları kargoya vereceğiz demişlerdi. bugün aradım cihazları tedarik etmekte sıkıntı yaşıyoruz, beklemek istemezseniz iptal edebiliriz dedi. ben de ürünü istiyorum, neden sürekli erteliyorsunuz dedim... 1 hafta içinde cihaz temin edilip gönderilecek dedi.

    beklemeye devam ediyoruz anlaşılan... cuma'dan bugüne cihazı gelen oldu mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eranyumm

    Grupfoni sitesinden Yumatu HD cihaz alanlar , diğer konuyu yine kapatmışlar. Yazışmalarımıza burdan devam edelim. Bana halen cihaz gelmedi.. Cuma günü tüm cihazları kargoya vereceğiz demişlerdi. bugün aradım cihazları tedarik etmekte sıkıntı yaşıyoruz, beklemek istemezseniz iptal edebiliriz dedi. ben de ürünü istiyorum, neden sürekli erteliyorsunuz dedim... 1 hafta içinde cihaz temin edilip gönderilecek dedi.

    beklemeye devam ediyoruz anlaşılan... cuma'dan bugüne cihazı gelen oldu mu?


    bende bugun görüştüm sana söylenilenlerin aynısı banada söylendi. Yanlız ürün falan gelmedi. Bende bugun iptalini istedim. Bugun para iadesi yapacaklar bakıyım. Açıkçası ürün falan gönderecekleri yok sürekli sallıyorlar




  • bana da scartlı geldi. belalarını versin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blazar -- 5 Mart 2012; 13:02:40 >
  • hocam sen bilirsin ama HD cihaz almayı bırak, en azından ürünü iade edip, para iadesi iste... cihazı gönderiyi yapan adrese karşı taraf ödemeli olarak gönderebilirsin. sonra da grupfoni'yi arayıp ücret iadesi iste... adamların yanına bırakma bunu...
  • bu nasıl iştir anlamadım. topu topu sattıkları 300 adet. eğer baştan tedarik etmedilerse buda sahtekarlıklarını gösterir.
    Bana da geçen hafta dedikleri CUMA günü tümüne gönderiyoruz. hatta ilk önce iade gelenlere gönderiyoruz. iade edenlere de HD gelmedi.

    Benim anladığım bunlar scartlı cihazları kakalamayı düşündüler. biraz itiraz gelince de piyasadan 3-5 tane HD cihaz alıp gönderdiler. şimdide yemeyenlere para iadesi yapmayı düşünüyorlar
  • eran kardeş devam edelimde benim cihaz gelmedi hala bugun kargolanacak sanırım
  • beyler göndermezlerse ugraşırız onlarla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yenimisafir

    bu nasıl iştir anlamadım. topu topu sattıkları 300 adet. eğer baştan tedarik etmedilerse buda sahtekarlıklarını gösterir.
    Bana da geçen hafta dedikleri CUMA günü tümüne gönderiyoruz. hatta ilk önce iade gelenlere gönderiyoruz. iade edenlere de HD gelmedi.

    Benim anladığım bunlar scartlı cihazları kakalamayı düşündüler. biraz itiraz gelince de piyasadan 3-5 tane HD cihaz alıp gönderdiler. şimdide yemeyenlere para iadesi yapmayı düşünüyorlar

    aynen dediğin gibi skartlı vermeye çalıştılar tepkiler artınca geri çektiler şimdide ellerinde olmayınca para iadesine başladılar..
  • Banada gelmedi hala az önce aradım dilekmidir nedir ismimi sordu baktı bu gün gönderiyoruz dedi elimizde yok tedarik sorunu falan demedi.Gerçi cuma günde gönderiyoruz demişlerdi.neyse 2 gün daha bekleyim sonra para iadesi isterim artık.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.