Şimdi Ara

Yükselme Liginde Script Kullanmak ANT gaming içerir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
4.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıl 2014 Riot Calisanlari; ''seneye çok daha profesyonel bir lig bizleri bekliyor olacak bununda sinyalini verelim''

46.00-46.10 arasi Kog Maw focus

• quote:

Orijinalden alıntı: ImNumberFour

https://m.youtube.com/watch?v=ix5FpDxpugw
    23. dakikada da ne güzel kaçıyor Space e fazla basılı tutmuş anlaşılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImNumberFour

https://m.youtube.com/watch?v=ix5FpDxpugw
    Kogmawın kafadan anlasılıyo cidden bunları takip etmiyorlarmı?
  • göremeyip dodgeladığı bir skill göremedim ben yapılabilir bence bu hareketler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

göremeyip dodgeladığı bir skill göremedim ben yapılabilir bence bu hareketler
    oha yalnız gerçekten bir şeyler var ve çok acayip belli etmiş bir insan bu kadar güzel kaçamaz o xerathın qsundan anlaşılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whituryd -- 27 Mart 2015; 2:23:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whituryd

oha yalnız gerçekten bir şeyler var ve çok acayip belli etmiş bir insan bu kadar güzel kaçamaz o xerathın qsundan anlaşılıyor.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Yellow Claw

Alıntıları Göster
    oha lan çok belli yalnız

• quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

göremeyip dodgeladığı bir skill göremedim ben yapılabilir bence bu hareketler

Xerath ın Q dan kaçacağım diye duvarın içine girmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yellow Claw

Alıntıları Göster

riot tr hala barındırıoyrmu bu herifleri ligde

• quote:

Orijinalden alıntı: Ledulth

Alıntıları Göster
    bu adam zaten perma yedi script yüzünden nick değiştirip takıma girmiş bide asdfsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Ledulth

Alıntıları Göster
    kekolar bide heyecanlı heyecanlı anlatmazlarmı

• quote:

Orijinalden alıntı: e1

bu adam zaten perma yedi script yüzünden nick değiştirip takıma girmiş bide asdfsa

Alıntıları Göster
    karşı takımdaki xerath olsam all chatten anasına sövüp quit atardım iyiki değilmişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

karşı takımdaki xerath olsam all chatten anasına sövüp quit atardım iyiki değilmişim

Alıntıları Göster
    0:50 deki Q dan kaçarken kog bi değişik dönüyor farkettiyseniz , buna orb walk diyolar.Normalde sağa doğru tıklasa kafayı çevirip oraya yürür ama turnuvada orb açacak kadar alçalmış bu adam.Normal yürümeye kıyasla belli avantajları var ama tam olarak ne bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

0:50 deki Q dan kaçarken kog bi değişik dönüyor farkettiyseniz , buna orb walk diyolar.Normalde sağa doğru tıklasa kafayı çevirip oraya yürür ama turnuvada orb açacak kadar alçalmış bu adam.Normal yürümeye kıyasla belli avantajları var ama tam olarak ne bilmiyorum.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Whituryd

Alıntıları Göster
    bence adam çok prof yani bence korede oynamalı yani fakeri bile doclayabilir mütiş refleksleri var üff

• quote:

Orijinalden alıntı: RaveryM

bence adam çok prof yani bence korede oynamalı yani fakeri bile doclayabilir mütiş refleksleri var üff

Alıntıları Göster
    yuh lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ironim

yuh lan

Alıntıları Göster
    koreli yapsa off ben neler yaptı bizimkiler yapınca script yav he he bir de inananlar var buna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ironim

yuh lan

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sorun ne biliyormusunuz,sağa gidince insan beyni otomatikman devam eder sağa gitmeye,ama farkettiyseniz bu sağa gidip doğrultusunu tekrardan düze çekiyor,sola gidip düze çekiyor.yani hile olduğu net olarak açık belli,sağa çekip eski doğrultusuna dönüyor,yani herhangi bi açı kayması yaşamıyor dodgeladıktan sonraki doğrultusu aynı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kramers Lawyer

arkadaşlar sorun ne biliyormusunuz,sağa gidince insan beyni otomatikman devam eder sağa gitmeye,ama farkettiyseniz bu sağa gidip doğrultusunu tekrardan düze çekiyor,sola gidip düze çekiyor.yani hile olduğu net olarak açık belli,sağa çekip eski doğrultusuna dönüyor,yani herhangi bi açı kayması yaşamıyor dodgeladıktan sonraki doğrultusu aynı.

Alıntıları Göster
    valla script yoksa bunu kapsınlarsadece xerath q daki çok zor gerisini profesyonel bir oyuncu yapabilir bana kalırsa.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.