Şimdi Ara

Yüksek seste amfinin ışığı kısılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracımda for-x 604 amfi var yüksek ses açınca özellikle bass vurunca üstündeki ışık zayıflayıp çoğalıyor ve aşırı ses bozulması oluyor yüksek seste sigorta aşırı ısınıyor erimiş kablo ile sigortayı değiştirmek istiyorum ama 8 ga yeterli olur diyorlar üstündeki de 8 ga tekrardan 8 ga alsam bir sorun olurmu ve kaçlık sigorta takmam gerekiyor üstündeki yanlış hatırlamıyorsam 30 veya 40ah lik olması gerekiyor tekrar sorun yaşamak istemiyorum kabloyu 4 veya 6 ga almak geçiyor aklımdan ama sigortayı kaçlık almalıyım yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre_33_ -- 2 Nisan 2025; 21:23:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Emre_33_ E kullanıcısına yanıt
    Bence komple alt yapınızı usta birinin gözden geçirmesinde fayda var. Şase kablonuzu + kablonuzu aracınızın voltaj değerlerini ve cihazlarınızın bağlantılarının incelenmesi gerekiyor. Bahsettiğiniz amfi ses amfisi ise çok yüksek akım çekebilecek bi cihaz değil diye biliyorum.
    Cihaza neler bağlı bu arada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametsafak06 -- 2 Nisan 2025; 21:33:4 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sametsafak06 kullanıcısına yanıt
    For-x mid 1 takım 16cm 100rms 2 takım tiz 100 rms 1 tane for x bass 1200 watt 300 rms

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.