Şimdi Ara

''' Yüksek Sesle Müzik Dinlemek '' Ayptr ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
1
Favori
5.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar, 07.10.2012 14:15 Tarihinde Yüksek Sesle Müzik Dinleme Cezası Yemişim,
    Tebligat Kağıdıda 30.10.2012 Tarihinde Bana ulaşti.
    Audi A6 Model Aracımla içinde Herhangi Bir Ses Sistemi Eklentisi olmadigi Halde Orjinal ses sistemiyle Ses vermiş olabilirim,
    O Cezayi Hak Ettiriyormu acaba ? Yani itiraz etme Hakkım varmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XnoX -- 30 Ekim 2012; 12:02:51 >

• a6 da nasıl öyle bir kroluk yaptın ??
  • ADANA
  • Ne Alaka Kroluk ile, Adana Spor ve DemirSpor Macı Vardi, ßen Parasında Degilim, Yani Hiç Bir Ses Sistemi Eklentisi yok
    Yazma Hakkı varmi yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: XnoX

Ne Alaka Kroluk ile, Adana Spor ve DemirSpor Macı Vardi, ßen Parasında Degilim, Yani Hiç Bir Ses Sistemi Eklentisi yok
    Yazma Hakkı varmi yani

90 desibel üstü ses ile müzik dinlenmesi yasaktır. Tabi bu 90 db'yi o polis memurları nasıl ölçtü orası meçhul. Senin dinlediğin müziğin rakip takımın taraftarının hoşuna gitmeyecek bir şey olması muhtemel ve daha ötesi belkide o polis memuru rakip takımın taraftarı, bilemezsin
  • Yani Şimdi hiç ßir $ekilde itiraz Etme Hakkımız yokmu ?
    Orjinal Ses Sistemi ile En yüksek sesi verdigimiz zmaan cezayi hakediyormuyuz yani ?
  • quote:

Yani Şimdi hiç ßir $ekilde itiraz Etme Hakkımız yokmu ?
    Orjinal Ses Sistemi ile En yüksek sesi verdigimiz zmaan cezayi hakediyormuyuz yani ?

Itiraz etme hakkin var ama itirazinin kabul edilmesi ihtimali ne yazik ki yok.

Bu arada orijinal ses sistemleri ulkelerdeki kurallara gore duzenlenmiyor.

Otoyolda hiz limiti 120 ama ibrede 240 var demek gibi birsey bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catalyst -- 30 Ekim 2012; 12:58:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ceza kağıdının üzerinde nekadar sürede nereye itiraz etmen gerektiği yazıyor, uğraşırım diyorsan itiraz et sonuçda sen değil sana cezayı kesen limitlerin üzerinde yüksek ses olduğunu kanıtlamak zorunda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: @p4p800se

quote:

ceza kağıdının üzerinde nekadar sürede nereye itiraz etmen gerektiği yazıyor, uğraşırım diyorsan itiraz et sonuçda sen değil sana cezayı kesen limitlerin üzerinde yüksek ses olduğunu kanıtlamak zorunda...

Yaptigi Çok Gereksizce ßir Ceza ya, Stadyumun ordayim ben qördüm trafigi oda beni gördü istese durdururdu onu bileme yapmadan
    direk plakaya yazmiş cezayi, ALLAH'ndan bulsun ne diyelim,
  • sen yüksek sesle olanları duyabilecen mi? hadi onu geçtim yüksek sesle araç kullanmaya kendini verebilecen mi? hayır.
    bu demek oluyor ki benim hayatımı tehlikeye atıyorsun. yazanın eline sağlık. biraz insanlık öğrenin, insan gibi yaşamayı öğrenin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: @p4p800se

quote:

Yaptigi Çok Gereksizce ßir Ceza ya, Stadyumun ordayim ben qördüm trafigi oda beni gördü istese durdururdu onu bileme yapmadan
    direk plakaya yazmiş cezayi, ALLAH'ndan bulsun ne diyelim,

zaten trafik polisini sıkışık trafikde yada ihtiyaç anında bulamazsın ama aracını 10 dk.lığına biryere bıraktığında yada bomboş yolda 60 la gitmen gerekirken 80 le gittiğinde hemen bulursun.

• camlar açık vaziyette yüksek sesle müzik dinliyorsan daha doğrusu etrafa zorla dinletiyorsan , hiç itiraz etme bence .
  • a6 ya biniyorsan odeyiver. yuksek sesle dinlemek yasak tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığı görünce ben de "yüksek sesle müzik dinlemek ayıptır" mesajının verildiğini sanmıştım. "Bence de ayıptır" demek için girdim ki; derhal çıkıyorum.
  • maalesef ülkemizde bu tiplerden çok var camlar açık son ses kol camdan sarkmış araba bir ulasım aracı değilde hava atma vasıtası olmuş durumda ben şahsen yüksek sesle müzik dinleyemıyorum kafamı şişiriyo ee kardeşim yüksek sesle dinliyceksen kapat camlarını aç sesini dinle milleti rahatsız etmeye hakkın varmı
  • çok doğru bir başlık olmuş, hakkaten de "yüksek sesle müzik dinlemek ayıptır" yaaaa... hatta görgüsüzlüktür, terbiyessizliktir, ahlaksızlıktır vs.vs.vs...

siz bangır bangır bağırtırken iyi, polis ceza yazınca Allah'ından bulsun ne güzel memleket bee...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aya -- 30 Ekim 2012; 19:45:48 >
  • Yüksek sesle dinlemişsiniz ki polis ceza yazmış.
    Standart ses sistemi ile çevreye rahatsızlık verecek kadar müzik dinlenemez diye bir şey yok.
    Standart ses sistemi de limiti aşabilir, aynı arabalarımızın hız limitlerini aşabildiği gibi.

Bu şekilde rahatsızlık verenlere sinir oluyorum.
    Işıklarda yanımda veya arkamda duruyor, ben de onun sevdiği müziği dinlemek zorunda bırakılıyorum. Belki ben o anda onu dinlemek istemiyorum.

Geçmiş olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ßu Görgüsüz Diyen Arkadaşlar Emin Olun Ki Sizden Cok $eyler Görmüşümdür, Görgüsüzlük ile Alakasi Yok,
    Efendi Gibi Arac Kullaniyoruz Cok Sükür Millet Gibi Eksoz yok bişe yok Elimizi Camdan Sarkıtmıyoruz
    Orjinal içindeki ses sistemi Ne kadar yüksek ses verecek ki ? Yani icindekileri rahatsiz etmeyecek bir sekilde bile ses verio
    dışarıyı o kadar rahatsiz edecegini sanmiyorum, ve Yine ''ALLAH'INDAN BULSUN Diyorum''
  • quote:

ßu Görgüsüz Diyen Arkadaşlar Emin Olun Ki Sizden Cok $eyler Görmüşümdür, Görgüsüzlük ile Alakasi Yok,
    Efendi Gibi Arac Kullaniyoruz Cok Sükür Millet Gibi Eksoz yok bişe yok Elimizi Camdan Sarkıtmıyoruz
    Orjinal içindeki ses sistemi Ne kadar yüksek ses verecek ki ? Yani icindekileri rahatsiz etmeyecek bir sekilde bile ses verio
    dışarıyı o kadar rahatsiz edecegini sanmiyorum, ve Yine ''ALLAH'INDAN BULSUN Diyorum''

demekki rahatsız etmişsinki cezayı kitlemişler bana kimse yüksek sesden ceza kesmiyo niye çünkü yüksek ses açmıyorum he diyosan ben müzik felan açmadım adam kıllığına yaptı o zaman itiraz et ama sanmıyorum zaten kendinde başlıkta belirtmişsin yüksek sesden ceza diye işini yapan polis memurundan allah razı olsun ellerine zaval vermesin

• Sesin şiddetini işitsem yorum yapabilirdim fakat..
    Tesisat felan olmadan ceza kesilmişse eğer.. çok rahatsız etmeyecek bir düzeyde.
    şahsen o ceza kağdını o polise yutturudum.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.