Şimdi Ara

Yüksek net için Behzat şart mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet bu aralar forumda olsun arkadaş çevremde herkes bi behzat diye tutturmuş sağda solda her yerde görüyorum çok kullanan var sorduğumda ise bu kitap olmadan yüksek net yapılmaz diyolar gerçekten böyle düşünen var mı? Behzat kullanmadan yüksek net yapılmıcak sananlar var bana saçma geliyor tamam adam iyi anlatıyor güzel anlatıyor ama Karekök Sb ile soru tarzları hemen hemen aynı sayılır nie böyle bi algı oluşmuş millet de anlamış değilim behzatsız matematik olmaz falan ve kaf1 kaf2 bitirmek çok uzun sürüyor onun yerine kendim 345-karekök çözmeyi düşünüyorum daha veririmli olur diye düşünüyorum sizin düşünceleriniz nedir acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6033561C -- 6 Aralık 2017; 11:13:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Br nin şart olduğunu düşünmüyorum.Biraz da uzun anlatınca zaman kaybının olabileceğini düşünüyorum.Ben ceyhun hocayı dinliyorum(sağolsun)biraz çılgın ama mükemmel ders notları,soru çözümleri allah ne verdiyse var adamda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bu yıl tıpa gitmiş veya çok iyi netler yapmış arkadaşlarım var eminim 1-2 kişi haricinde Behzat'tan haberdar olan yoktur.

Sadece LYS'den önce mezuna kalmaya karar vermiş bir arkadaşım demişti bu adam iyi anlatıyor vs. diye.

Bazı çok sıkıntı yaşadığım konularda kullanıyorum ama 1 kuruş para vermem kendisine.

Genel matematik ve geometri için Ceyhun hoca, Matakademi, geomatri, super mario gibi kanallar gayet yeterli olur.

Mesela saydığım kanallara atarlanan çok kişi çıkar burada. Ama behzata kimse laf etmez. Çünkü sürü psikolojisini yarattı.

Sistemini güzel kurmuş, kalite algısını iyi yaratmış bir adam sadece. Ve maalesef forum geleneğinin ortasına oturup burayı mahfediyor. Bu konu da milyonuncu behzat konularından biridir eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 6 Aralık 2017; 13:20:46 >

• Asla şart değil behzat kimdir nedir bilmem normal bi hocadan geometri için özel ders alıyorum matematikte hocalara geldik dinliyorum 35 netin altına inmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • herkes de bir behzat algısı oluştu her yerde bu adamı görüyorum artık
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.