Şimdi Ara

Yüksek lisans(tezsiz) hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yükseklisans tezsizde lisansda gördüğüm dersleri yükseklisans tezsizde tekrar mı veriyorlar zorunlu mu aynı dersi almak sonucda gördüm lisansda aynı dersi. muaf olabiliyormuyum yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla.

• Muafiyet yok seçmeli ders yoksa tekrar almak zorundasın.

Örnek; veritabanı yönetim sistemleri dersi.

Önlisans, lisans, yüksek lisans hepsinde tekrar tekrar aldım.
  • 01001110 kullanıcısına yanıt
    Seçmeli ders seçenekleri var. lisanda gördüğüm ve yüksek lisansda zorunlu olarak karşıma çıkan lisans dersleri yerine seçmeli ders alabiliyormuyum arkadaşım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jenkosaka -- 6 Şubat 2019; 18:12:2 >
  • Seçmeli ders seçenekleri var. lisanda gördüğüm ve yüksek lisansda zorunlu olarak karşıma çıkan lisans dersleri yerine seçmeli ders alabiliyormuyum
  • 01001110 kullanıcısına yanıt
    Ders içerikleri farklı mıydı hocam? Aynı konuları tekrar tekrar vermiyorlar herhalde değil mi
  • Aynen öyle örnek veriyorum x dersi lisansta aldın yüksek lisansta almak istemiyorsun, almıyorsun onun yerine farklı bir ders alıyorsun tabi bu durum enstitüden enstitüye değişir. bazı bölümlerde seçmeli ders yok mecbur almak zorundasın. Ders içeriklerine gelecek olursak hemen hemen aynı sayılır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.