Şimdi Ara

Yuksek Lisans ile Meslek degisimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Metalurji ve malzeme muhendisligi mezunu olan birisi, Endustri muhendisligi alaninda yuksek lisans yaparsa, bir endustri muhendisi olarak calisabilir mi ? Ona ne gibi faydasi olur bu alanda YL yapmak, konu epeyce onemli yardimlarinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayicisini kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
  • hocam aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum ve bir türlü cevap bulamadım aşırı kararsız kaldım sen ne yaptın karar verebildin mi ?
  • Çalışamaz. 4 sene çeşitli konularda gördüğünüz eğitimin içinden spesifik bir alan seçip yüksek lisans yapıyorsunuz, yani Endüstri Mühendisliği'nin sadece ufak bir alanında uzmanlaşmış oluyorsunuz. Böyle bir hareket işveren tarafından da iyi karşılanmaz. Hedefi olmayan, kararsız, bilinçsiz bir imaj yaratır.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.