Şimdi Ara

Yüksek Lisans için işi bırakmak mı? Tavsiyeniz nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Makine Mühendisiyim, istanbulda yaşıyorum ve mezun olalı 3 yıl oldu. Bir vakıf üniversitesinde öğretim görevlisi olarak çalışıyorum. Dokuz Eylül Üniversitesi Makine Mühendisliği Yüksek lisansını kazandım ders programı ise haftanın 3 - 4 gününü kapsıyor, yani yüksek lisansa devam etmem için işi bırakmam gerekecek.

Bu noktada kafam çok karışık, işi bırakıp istanbuldan izmire gidip geleyim mi diyorum 1 yıl boyunca(ders döneminde) yoksa kendi çalıştığım üniversitede yüksek lisans mı yapayım kendi alanımda bu durumda vakıf üniversitesi olması kafamı karıştırıyor? İlerde olumsuz bakılır mı cv'me diye.

İşi bırakırsam hem maaşsız kalmam hemde yüksek bittikten sonra iş bulamazsam diye korkuyorum. İşe devam edersem vakıfta yüksek yapmaya olumsuz mu bakılır diye düşünüyorum. (Ortalama bir vakıf ünisi çalıştığım kurum)

Önerilerinizi bekliyorum.

• hocam aklın varsa hayatını ilgilendiren konularda tavsiyeleri bir forumun konu dışı bölümünden değil bölümündeki akademisyenlerden, dekanından, dokuz eylül yüksek lisans programı hocalarından ve ailenden alırsın.

ama bana bir şey demek düşmez tabi. burada liselinin biri gelir yanlış yola ikna eder ileride boşuna pişman olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sangfroid

hocam aklın varsa hayatını ilgilendiren konularda tavsiyeleri bir forumun konu dışı bölümünden değil bölümündeki akademisyenlerden, dekanından, dokuz eylül yüksek lisans programı hocalarından ve ailenden alırsın.

ama bana bir şey demek düşmez tabi. burada liselinin biri gelir yanlış yola ikna eder ileride boşuna pişman olursun.

teşekkür ederim kardeşim dokuz eylüldeki hocalarla konuşmak mümkün olmadı ama çevremle konuşuyorum herkes farklı birşey söylüyor birde burda sormak istedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.