Şimdi Ara

YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi? (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.050
Cevap
99
Favori
449.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sn. oressam ben de, phil 9705 im evden çalındıktan sonra 60ZT60 ın o zamanlar 11.000 lira etiket fiyatı olunca mecburen istemeye istemeye 6000 liraya 55w905a aldım. Sony nin elit serisi olmasına rağmen SD yayınlarda ben ve benim gibi seçici gözlere malesef yeterince hitap edemiyor. Ama eşim ve eve gelen eş dost SD yayınlarımı çok beğeniyor.
    Sonymde bir çok uydu alıcısı kullandım ve bunların içerisinde en iyiye yakın görüntüyü, kathrein ve technisat digit isio ve digicorder da gördüm. kati ufs 80 hariç tüm katileri tavsiye ederim, tecni de ise digit isio s, digit isio s1, stc ve digicorder ı tavsiye ederim. digit isio s, digit isio s1 ile digicorder arasında görüntü kalitesi olarak hiç fark yok sadece dahili hdd farkı var kayıt ile işiniz yok ise kumandası alüminyum olan digit isio s sonder edition u getirtmenizi öneririm.
  • Atlanta hd box kullandim 2 sene kadar. Guzeldi goruntusu. Kanal gecisi de iyiydi. Dusunenler arastirsin bi bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magoalene

Hayırlı forumlar , babam ve annem için mahalle elektronikçisinden aldığımız uydu alıcısı bozulunca yeni uydu alıcısı almaya karar verdim ;
    çok bir özelliğine gerek yok kendim de çok fazla anlamıyorum ama yaşlı insanlar kullanacak sonuçta wifi özelliğine felan gerek yok yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla
    olmasını istediğim özellikler;
    -biss key çözsün
    -tkgs olsun
    -hd ve sd kalitesi güzel olsun büyük teknoloji mağazalarında ve ya çoğu yerde bulabileceğim marka önerebilir misiniz televizyon geniş , şimdiden teşekkürler.

Neta 6400HD.
    Pişman olmazsınız.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 17:36:08 >
  • albani kullanıcısına yanıt
    Can Hocam Almanya'dan Kathrein aldığını hatırlıyorum. Computeruniverse mi idi? Ayrıca Üstad gümrük masrafı ne tutmuştu? Hatırlatırsanız sevinirim. Ben bir AV reciever alacaktım da
  • Arkadaslar merhaba az once digiturk uyeligimi iptal ettirdim dogal olarak bi uydu alici ihyiyacim dogdu.bana tavsiye edebileceginiz bi uydu alicisi varmisir.oyle cok ozelige gerek yok sadece yayinlari cok iyi olsun yeter.dusuncelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorumm

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 17:36:33 >
  • Wetek play ile atlanta smart g5 merak ediyorum.
    Görüntü ve ses kalitesi iyi
    Cccam ve iptv sorunsuz
    Kanal geçişleri hızlı
    Optik ses, ethernet girişi, usb girişi gibi önemli girişler
    bu özelliklerde hangi cihazı önerirsiniz?
  • albani kullanıcısına yanıt
    teşekkrler üstad, gümrükte trt bandrol bedeli alınıyor mu acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 17:37:06 >
  • Şimdi bu iki siteyi de denedim, hm-sat.de artık Türkiye'ye gönderim yapmıyor anladığım kadarıyla, computeruniverse.net ise gönderiyor ve Kathrein 916'nın siyah rengi toplam 241,37 € olarak gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncaybe -- 14 Eylül 2015; 21:42:40 >
  • hiremco zapper hd plus aldım

nasıl bilirsinizz...??
  • Arkadaşlar Digitürk'ü bu hafta içinde kapatıyorum,kutuyu da teslim edeceğim.Next minix hd amigo işimi görür mü ya da aynı fiyatlarda sizin bir öneriniz var mı?
  • tuncaybe kullanıcısına yanıt
    hm-sat türkiye ye göndermeye devam ediyor, hatta 916 oradan daha ucuza geliyor kargo ücreti daha düşük 21 euro alıyor ve toplam maliyet 218,32 euro.
    tr ye geldiğinde kapıda ptt kargoya toplam bi de 150 lira gibi bi ödeme yaparsınız. size maliyeti 900 liranın biraz üzerinde olur.
    hm-sat da ellerinde hazır var olduğu yazıyor öğleden önce sip verirseniz o gün kargoluyorlar 3 gün sonra tr de gümrükte oluyor. toplamda 22 ile 26 gün arasında da size teslim edilmiş olur.
    Şahsen bende bu siteden 2 defa alışveriş yaptım.
  • Merhaba İki ayrı receiver için tek çanağa çift çıkışlı Lnb taksak olur mu Hd yayınlar için Lnb fark edermi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabitkale

hm-sat türkiye ye göndermeye devam ediyor, hatta 916 oradan daha ucuza geliyor kargo ücreti daha düşük 21 euro alıyor ve toplam maliyet 218,32 euro.
    tr ye geldiğinde kapıda ptt kargoya toplam bi de 150 lira gibi bi ödeme yaparsınız. size maliyeti 900 liranın biraz üzerinde olur.
    hm-sat da ellerinde hazır var olduğu yazıyor öğleden önce sip verirseniz o gün kargoluyorlar 3 gün sonra tr de gümrükte oluyor. toplamda 22 ile 26 gün arasında da size teslim edilmiş olur.
    Şahsen bende bu siteden 2 defa alışveriş yaptım.
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 17:37:37 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 17:38:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonic35

Merhaba İki ayrı receiver için tek çanağa çift çıkışlı Lnb taksak olur mu Hd yayınlar için Lnb fark edermi ?

Çift çıkışlı lnb ile tek çanaktan iki ayrı cihaza kablo çekebilirsiniz. HD yayınlar için LNB farketmez ama kaliteli LNB ile sinyal alımınız daha kuvvetli olur ve HD-SD tüm kanalları sorunsuz izlersiniz.
  • Teşekkür Ederim

• ben de openbox sx4 base hd almak istiyorum ancak cihaz sadece orta ve kuzey avrupa ülkelerinde satılıyor. fiyatına göre görüntü kalitesinin bir hayli iyi olduğunu biliyorum ama nasıl alıcam bana yardımcı olur musunuz? mesela şu ukrayna sitesinde fiyatı 75 dolara geliyor ama sitenin ingilizce desteği yok.

http://www.agsat.com.ua/product/openbox-sx4-base-hd/

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.