Şimdi Ara

YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi? (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.050
Cevap
99
Favori
449.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam . yıllar önce techni olması gerek . en kararlı tv kartı skystar2 idi .Oldukça memnundum .
    Sonra sattımmı ne yaptım hatırlamıyorum .
    6 ayda dolduruşa gelip 2 android bir tane mini HD . vede goldmaster 1090 aldım . Onu dene bunu dene .
    Sinirlerim bozuldu
    Seneye kredi kartı borçları biter 1. sırada 4k-STC koydum.
    Pahalı falan demeden alacam . ne yapalım fiyat düşmezse . ucuz etin suyu yavan oluyor .
    Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmazkil

Teşekkürler hocam . yıllar önce techni olması gerek . en kararlı tv kartı skystar2 idi .Oldukça memnundum .
    Sonra sattımmı ne yaptım hatırlamıyorum .
    6 ayda dolduruşa gelip 2 android bir tane mini HD . vede goldmaster 1090 aldım . Onu dene bunu dene .
    Sinirlerim bozuldu
    Seneye kredi kartı borçları biter 1. sırada 4k-STC koydum.
    Pahalı falan demeden alacam . ne yapalım fiyat düşmezse . ucuz etin suyu yavan oluyor .
    Saygılar
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 17:47:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

...

Alıntıları Göster
    Ben forumun bu bölümü sayesinde yıllardır çok iyi görüntüyle tv seyrederim. O dönemde başta Can Bey'in sayesinde Technisat Digicorder Isio S almıştım. Hatırlıyorum beni bir kaç kere de cihazın FTA olduğu ile ilgili olduğu yönünde uyarma inceliğini de göstermişti. Ben cihazı aldıktan sonra da forumu hep takip ettim ama yine de dikkatten kaçan bir şey olmaması için buraya başvuruyorum.

Digicorder durmakla birlikte yeni bir cihaz istiyorum. Özelliklerini kısaca yazıp bir tavsiye alabilirsem sevinirim.

Görüntü Kalitesi: Elbette yüksek olacak.

10970 sorunu olmayacak. (Technisat elendi.)

D-Smart modül sorunsuz kullanılacak. Yine de öncelikli tercihim CI+ modül yuvası olması, zira D-Smart'ın mevcut modülleri CI+ olsa da CI da çalışıyor ama ileride değişecektir. (Modül yuvası 1 adet öncelikli tercihim ama 2 adet de olabilir. Günün şartlarına bağlı olarak fiyat eski günlerden daha önemli.)

FTA olacak. CS olmayacak. Kayıt özelliği bulunmayacak.

İlgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cesi

Ben forumun bu bölümü sayesinde yıllardır çok iyi görüntüyle tv seyrederim. O dönemde başta Can Bey'in sayesinde Technisat Digicorder Isio S almıştım. Hatırlıyorum beni bir kaç kere de cihazın FTA olduğu ile ilgili olduğu yönünde uyarma inceliğini de göstermişti. Ben cihazı aldıktan sonra da forumu hep takip ettim ama yine de dikkatten kaçan bir şey olmaması için buraya başvuruyorum.

Digicorder durmakla birlikte yeni bir cihaz istiyorum. Özelliklerini kısaca yazıp bir tavsiye alabilirsem sevinirim.

Görüntü Kalitesi: Elbette yüksek olacak.

10970 sorunu olmayacak. (Technisat elendi.)

D-Smart modül sorunsuz kullanılacak. Yine de öncelikli tercihim CI+ modül yuvası olması, zira D-Smart'ın mevcut modülleri CI+ olsa da CI da çalışıyor ama ileride değişecektir. (Modül yuvası 1 adet öncelikli tercihim ama 2 adet de olabilir. Günün şartlarına bağlı olarak fiyat eski günlerden daha önemli.)

FTA olacak. CS olmayacak. Kayıt özelliği bulunmayacak.

İlgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 17:47:34 >

• cesi kullanıcısına yanıt
    Kullandığım Openbox SX4 Base modelini öneririm. Tek modül girişi var ve D-smart çalışması sorunsuzdur. Yeni nesil STİH237 işlemcisiyle görüntü kalitesi üst düzeydir. En önemlisi de fiyatı, diğer birçok yurtdışı uydu cihazına göre uygundur. Fiyat önemli dediğinizi için özellikle yazma gereği duydum. 86 Euro civarında. CS ve uydu kayıt özellikleri istemeseniz de var. Zaten kayıt özelliği olmayan uydu alıcı kalmadı gibi. CS olarak da orjinal imajda Oscam, Ccam ve Biss var. Görüntü kalitesini olumsuz etkilemiyor. Zaten bunları cihaza sonradan kurabiliyorsunuz. İlk aldığınızda sizin istediğiniz gibi geliyor cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinyorahıskalı -- 11 Ekim 2015; 16:21:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinyorahıskalı

Kullandığım Openbox SX4 Base modelini öneririm. Tek modül girişi var ve D-smart çalışması sorunsuzdur. Yeni nesil STİH237 işlemcisiyle görüntü kalitesi üst düzeydir. En önemlisi de fiyatı, diğer birçok yurtdışı uydu cihazına göre uygundur. Fiyat önemli dediğinizi için özellikle yazma gereği duydum. 86 Euro civarında. CS ve uydu kayıt özellikleri istemeseniz de var. Zaten kayıt özelliği olmayan uydu alıcı kalmadı gibi. CS olarak da orjinal imajda Oscam, Ccam ve Biss var. Görüntü kalitesini olumsuz etkilemiyor. Zaten bunları cihaza sonradan kurabiliyorsunuz. İlk aldığınızda sizin istediğiniz gibi geliyor cihaz.
    Zaman ayırıp öneride bulunanlara teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesi

Zaman ayırıp öneride bulunanlara teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Selamlar, uzunca zamandır digitürk plus iq kullanıyorum fakat malumunuz son dönem olanlar sonucunda iptal edip eve bir uydu sistemi kurmayı düşündüm. teknolojiye oldukça meraklıyım fakat sizler kadar bu konu hakkında fikrim yok, bana gerekli olan olabildiğince yüksek kalitede yayın vermesi, kanal fazlalığı (bu uydu ile ilgili mi bilmiyorum), yarın bir ip tv eklentisi kurmak isteyebilirim (maç yayını için), sizlerin bu konudaki yönlendirmelerinize ihtiyacım var, değerleri önerilerinizi takip ediyor olacağım.

• albani kullanıcısına yanıt
    selam can abi,

yazılarını okudum.

abi evde dijitürk vardı bu son olaylardan sonra çok kızdım dedim iptal ettireceğim. bu nedenle yüksek kaliteli görüntü veren uydu alıcı ve sorunsuz media player almaya karar verdim. abi sana uydu cihazını sormak istiyorum.

ben ve ailem görüntüye önem veren ve çok fazla film seyreden insanlarız + belgesel seyrediyoruz.
    görüntü kalitesi çok önemli abi.ip tv server kanallarıda yüklicem.
    birde paylaşım olmalı yüzümüz gönlümüz şenlensin :))) abi şifre çözücülü paylaşım yapılan modül takılan cihaz olursa süperrr olur :)

cihazı yurt dışından sipariş vericem bu özelliklerde linux cihaz olmalı sanırım.

abi bana 200-250 euro geçmicek yazılım güncellenen yüksek görüntü kaliteli bir cihaz ve alacağım yerin link önerirmisin?
    Kathrein hd veya Technisat Hd olursa çok sevinirim. media centere ayrı cihaz alıcam ikisinin kulvarı ayrı :)

abi yazılarını okudum ve Kathrein 916 karar kıldım. -Oscam nasıl? hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istcool -- 13 Ekim 2015; 23:51:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fetih51

Cihazı nereden edindiniz acaba bilgi verebilirmisiniz. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E2BECF3D0 -- 14 Ekim 2015; 0:02:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istcool

selam can abi,

yazılarını okudum.

abi evde dijitürk vardı bu son olaylardan sonra çok kızdım dedim iptal ettireceğim. bu nedenle yüksek kaliteli görüntü veren uydu alıcı ve sorunsuz media player almaya karar verdim. abi sana uydu cihazını sormak istiyorum.

ben ve ailem görüntüye önem veren ve çok fazla film seyreden insanlarız + belgesel seyrediyoruz.
    birde paylaşım olmalı yüzümüz gönlümüz şenlensin :))) abi şifre çözücülü paylaşım yapılan modül takılan cihaz olursa süperrr olur :)

cihazı yurt dışından sipariş vericem bu özelliklerde linux cihaz olmalı sanırım.

abi bana 200-250 euro geçmicek yazılım güncellenen yüksek görüntü kaliteli bir cihaz ve alacağım yerin link önerirmisin?
    Kathrein hd veya Technisat Hd olursa çok sevinirim. media centere ayrı cihaz alıcam ikisinin kulvarı ayrı :)

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 17:48:07 >

• quote:

...

Alıntıları Göster
    Beyler bende bir uydu alıcı alıcam bugün 120 tl ye kadar verebilirim ,çok kullanmadığım bir tv . Mini olsa daha iyi olur ama büyükte olabilir ne önerirsiniz, önemli olan görüntü kalitesi bir de biss key girişi olsun ?

Teşekkürler şimdiden
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: istcool

selam can abi,

yazılarını okudum.

Kati-916 OK dir Oscam da OK+ ancak ben cihazı Mart ayında almıştım,bir gün ben de kalıp Kamax Hocaya gönderdim hala ondadır,o uğraşıyor sağolsun
    ben 913 ve Techni ile devam ediyorum yola+

www.hm-sat.de buradan alabilirsin,sağlam firmadır+

yerli piyasa dan almak istersen VU+ lara bak her bir numarayı sanırım yapıyor(IPTV dahil) desteği çok iyi,Marka zaten bilindik(Kore malıdır)pahalıdır,ama değermi-değmezmi
    kısmına ben karışmam,ayrıca muhatap bulursun+bir de forumu var bizim Ayberk beyin+her türlü hizmeti alırsın,no-name ve ne olacağı belli olmayan veya ucuz diye maceraya
    girmeye gerek yok(işi çok iyi biliyorsan sorun olmaz,o zaman herhangi bir ucuz cihaz olabilir ama işi bilmiyorsan,maceraya girmeden bilindik veya kabul görmüş v.s cihaz al)

Ayberk ın mekanı da vardır gir oraya araştır veya sor kendisine,selamımı da söyle ama ona sorarsan sana ...abi VU+... al diyecektir!

Bazı arkadaşlara tavsiye yaparken,adamın bilgisine göre yapmak gerekiyor,bilmediği anlamadığı konularda adama ucuz diye çakma marka bir cihaz veya marka bile olsa tavsiye
    etmem ben+

++

Benim Damat da DT ye kızdı cuma günü kapatıp bitirdi 6 senelik DT macerasını yaw ama herifler gelip Receiver larını almadı! gelir alırız demişler
    gidip yerine DS aldı Receiver olarak verdikleri cihazı bir süre izledim oldukça iyi hatta bana DT den daha iyi geldi(LigTV hariç)

Bu arada panel de önemli sen de ne panel???

Not;916 alırsan cihaz sadece resim kalitesi olarak süperdir ama SmartTV+ıvır-zıvır v.s v.s istersen veya MediaPlayer desteği filan bunlar yok ve olmaz Kati de!!!

sana sanırım VU+ lar daha güzel gider,destek v.s açısından ise yine bizim piyasadan al cihazını,Ayberk pahalıdır ama iyidir tüm konularda+

CAN++

abi ayberk abi ile görüştüm vu önerdi. bu işin eski üstatlarından kendisi. görüntü kalitesinde sorun çıkmaz dedi. birde dizi sinema falan rahat acar sıkıntı olmaz dedi. bende samsung d6000 var 117. ayberk abi de server fiyatları biraz pahalı ama kaliteli olduğu belli. diyorum vu alsam ayberk abiden üstünede server ne diyorsun?

• 46hx720 Sony TV ye sehpa ayağı arıyorum. Olan arkadaş varsa 150 TL ye alınacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: mali60

46hx720 Sony TV ye sehpa ayağı arıyorum. Olan arkadaş varsa 150 TL ye alınacaktır
    Albani hocam merhaba..panasonic vt30 kullanıyorum ...vu+ tavsiyeniz üzerine bende biraz bakındım bütçeme en uygunu Vu+ zero ...ne dersiniz uygunmudur.(dahili alıcımın görüntü kalitesini aratır mı acaba)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayhiforme -- 17 Ekim 2015; 5:29:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redcell

quote:

Openbox SX4 Base cihazını aşağıdaki siteden alabilirsiniz. Bir ara Türkiye'ye gönderimi 1 haftalığına durdurmuşlardı ama yeniden başladılar sanırım. 7-10 gün gibi kısa bir sürede size ulaşmış olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinyorahıskalı

quote:

Orijinalden alıntı: Redcell

quote:

Openbox SX4 Base cihazını aşağıdaki siteden alabilirsiniz. Bir ara Türkiye'ye gönderimi 1 haftalığına durdurmuşlardı ama yeniden başladılar sanırım. 7-10 gün gibi kısa bir sürede size ulaşmış olur.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar şu üçü arasında kaldım sizlerin bi önerisi olur mu acaba veya bu fiyatlarda başka bir cihaz mı tavsiye edersiniz?

www.hepsidijital.com
    Aradığınız Sayfa Bulunamadı!
    http://www.hepsidijital.com/GigaBlue-X1-HD_329023.html#0

www.hepsidijital.com
    http://www.hepsidijital.com/goldmaster-hd-1045-pvr#0

www.hepsidijital.com
    http://www.hepsidijital.com/goldmaster-hd-1050-pvr#0

Olması gerekenler:

-biss key rahatça girilebilsin
    -2.el olmasın
    -orjinal cihaz olsun
    -türkiyeden tedarik edilebilsin
    -250-300 tl yi çok geçmesin

yardımcı olursanız minnettar kalırım..

• quote:

Orijinalden alıntı: sayhiforme

Albani hocam merhaba..panasonic vt30 kullanıyorum ...vu+ tavsiyeniz üzerine bende biraz bakındım bütçeme en uygunu Vu+ zero ...ne dersiniz uygunmudur.(dahili alıcımın görüntü kalitesini aratır mı acaba)

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 17:48:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayhiforme

Bu mesaj silindi.
    Kati-912 de D-Smart problemi devam ediyor mu? Bir dönem vardı bu problem diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrOoO

Arkadaşlar şu üçü arasında kaldım sizlerin bi önerisi olur mu acaba veya bu fiyatlarda başka bir cihaz mı tavsiye edersiniz?

Olması gerekenler:

-2.el olmasın
    -orjinal cihaz olsun

ben 1045 i almayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: toxoplazma

quote:

Orijinalden alıntı: CrOoO

www.hepsidijital.com

www.hepsidijital.com

www.hepsidijital.com

Olması gerekenler:

-2.el olmasın
    -orjinal cihaz olsun

ben 1045 i almayı düşünüyorum

acaba 1045-1050 arasında ne fark vardır bir de bu modellerde biss key ile alakalı sorun olmaz değil mi?
    şu cihaz da iyi gibi görünüyorhttp://www.gigablue.de/portfolio-item/gigablue-hd-x3/ sanırım daha piyasaya sürülmedi fakat yakın zamanda çıkacakmış sizce goldmaster daha mı iyi?

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.