Şimdi Ara

YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi? (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.049
Cevap
100
Favori
453.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

Orijinalden alıntı: fetih51

Forumdaki Türksat 4A konusunda biss key olmayacağına dair bir yazı mevcuttu. O yazının kaynağı nedir bilmiyorum tabi.

Anlıyorum.

"Biss olayının kökten biteceğine dair ciddi beklenti ve emareler mevcut" diye yazdığınız için değinmeye ihtiyaç duydum. Değilse, benim için çok önemli konular arasında değildir.

Merhaba Serkan Bey,
    Forumlarda çok fazla bilgi kirliliği ile karşılaşmaktayım ve firma yetkililerinin de satış amaçlı yorumları çok fazla.
    Uydu alıcısı tavsiye diye ekstra bir konu açmak yerine bu konuya devam etmek istedim.
    Yardımlarınızı esirgemeyeceğinizi düşünerek. Tavsiyelerinizi duymak isterim.
    Merkezi sistemli 14 katlı bir apartmanda oturuyorum, 2 katta ikamet etmekteyim.
    Uydu alıcısı araştırıyorum.
    Bütçe olarak max. 250-300 TL civarında bir uydu alıcı düşünüyorum. Tavsiyeniz biraz daha üzerine çıkın şeklinde olabilir. Değerlendirmeye çalışırım.
    Mini HD cihaz olması önemli değil benim için.
    Uydu alıcısında aradığım şeyler.

1- SD ve HD yayınlarda kaliteli görüntü,
    2- Kanal geçişi hızlı,
    3- USB media player desteği,
    4- Biss,
    Uydu güncelleme, yazılım gibi konuları belirtmeme gerek yoktur sanırım.

Aradığım uydu alıcısında Smart özellik vs. gibi içerikleri barındırması şart değil.
    Öncelikli aradığım kriterler üstte belirttiğim 4 unsurdur.
    Her cihazın ayrı bir özelliği barındırdığına inanır ve birden fazla fonksiyonu yerine getirmesine ihtiyaç duymayanlardanım. (Eski kafalı )

Bütçeme uygun iyi bir cihaz önerirseniz o yönde tavsiyelerinizi değerlendirmek isterim.

• GoldMaster HD-1050 tavsiye ederim. 350 lira fiyatı.
    Intel i7 - Viewsonic VP2468A - Sapphire HD7850 - 55W905A - TechniSat Digicorder - Fidelio BDP/9700 - Souncore Liberty Pro 3 - M52 5G - 2013 Fluence Icon EDC - 2011 Meriva B Cosmo 1.3 ecoFlex - 2019 Captur Icon EDC
  • Selamlar,arkadaşlar bende Mutfaktaki full hd 22 ''led tv için mini hd uydu alıcı almak istiyorum.Sadece

1-Özellikle SD VE HD yayınları olabildiğince net

2-Kanal geçişleri hızlı

3-Teletextli ve Bissli

4-Kumandası küçük

Olmasını istiyorum.

Bu özelliklerde bir uydu alıcısı tavsiye edebilecek bir arkadaş varsa sevinirim..saygılarımla..

Bütçe 100-150 arası maksimum

Orijinalden alıntı: serden

Selamlar,arkadaşlar bende Mutfaktaki full hd 22 ''led tv için mini hd uydu alıcı almak istiyorum.Sadece

2-Kanal geçişleri hızlı

3-Teletextli ve Bissli

4-Kumandası küçük

Olmasını istiyorum.

Bu özelliklerde bir uydu alıcısı tavsiye edebilecek bir arkadaş varsa sevinirim..saygılarımla..

Merhaba. Görüntü kalitesi açısından belirttiğiniz fiyat aralığında Sunny 14200 modelini tavsiye edebilirim. Kasası mini değil ama büyük de değil. Kanal geçişleri hızlı. Teletext ve biss mevcut. Kumandası da küçük. Onun dışında yine Sunny üretimi olan ve BİM'de dönem dönem satılan bazı Lifemax modelleri de yine belirttiğiniz kriterlere uyuyor. Bunların bir kısmı da mini uydu alıcısı sınıfında.

• quote:

Orijinalden alıntı: fetih51

quote:

Orijinalden alıntı: serden

Selamlar,arkadaşlar bende Mutfaktaki full hd 22 ''led tv için mini hd uydu alıcı almak istiyorum.Sadece

2-Kanal geçişleri hızlı

3-Teletextli ve Bissli

4-Kumandası küçük

Olmasını istiyorum.

Merhaba. Görüntü kalitesi açısından belirttiğiniz fiyat aralığında Sunny 14200 modelini tavsiye edebilirim. Kasası mini değil ama büyük de değil. Kanal geçişleri hızlı. Teletext ve biss mevcut. Kumandası da küçük. Onun dışında yine Sunny üretimi olan ve BİM'de dönem dönem satılan bazı Lifemax modelleri de yine belirttiğiniz kriterlere uyuyor. Bunların bir kısmı da mini uydu alıcısı sınıfında.

Teşekkür ederim.

• yaw başlığa bakın bahsettiğiniz cihazlara bakın! bu cihazların ne alakası var acep "Yüksek Görüntü Kalitesi" veren cihazlar ile

++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 15:52:57 >

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500
  • Evet yanlis vantage modeli yollamislar bende geri yolladim yenisi gelecek bu arada benim xoru antalyadan birisi aldi cihazin goruntusunu cok begenmis baktim olmayacak bi xoro siparisi verdim o da cuma gunu elimde olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ts61h

Evet yanlis vantage modeli yollamislar bende geri yolladim yenisi gelecek bu arada benim xoru antalyadan birisi aldi cihazin goruntusunu cok begenmis baktim olmayacak bi xoro siparisi verdim o da cuma gunu elimde olacak

xoro nun hangi modelini nerden satın aldınız tşk..biss olayı varmı xoro'larda..

Orijinalden alıntı: sancak61

Evet yanlis vantage modeli yollamislar bende geri yolladim yenisi gelecek bu arada benim xoru antalyadan birisi aldi cihazin goruntusunu cok begenmis baktim olmayacak bi xoro siparisi verdim o da cuma gunu elimde olacak
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 15:53:34 >

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500
  • Bana vantage vt 610 s yollamislar test ettim kumanda menuler bu zamana kadar gordugum en iyisi d-smart butun frekanslar sorunsuz calisiyor goruntu kalitesine gelin o da cok iyiydi zaten sti 7105 islemcisi vardi artik bundan sonra vantgeden baska cihaz almam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 15:54:09 >

• arkadaşlar mutfak tv için 50 tl civarında mini uydu alıcısı almak istiyorum. apartman merkezi çanağa bağlayacağım. bilgisi ve tavsiyesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
    teşekkürler

Orijinalden alıntı: albani

quote:

Orijinalden alıntı: Ts61h

Hocam top sen de valla

sayende bir sürü cihaz getirilmiş oldu,çoğunu denedik veya güvenilir arkadaşlar ok lerini verdiler v.s teşekkürler

xoro için test edildi onaylandı demiştik,alan alsın gari,hiç olmaz bunlar adam gibi yüksek görüntü sunan cihazlar

vanti gelince hemen satma ltf,Kamaxx Hocaya veya ilk bana gönder o cihazı ciddi takip ediyorduk bir zamanlar,böylece onu da öğrenmiş oluruz

bir de sormak istediğim bir şey vardı;hatırladığım kadarıyla Clarktech ile e9xx/xtrend9xx gibi cihazlar aynı yer üretimi(Kore)cihazlarıydı değilmi??

Saygılar
    CAN

Evet et 9000 serileri ( xtrend ve Clarke tech markası ile satıldı) üretimi koredir. Bilgiğimiz kadarıyla eski üretici el değiştirdi.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 15:54:53 >

• albani üstadın önerisiyle aldığım 64F8500 plasma tv'ye yüksek görüntü kalitesi sağlayacak bir HD-reciever arıyorum. recieverlar konusunda pc kadar bilgim olmadığı için bildiğiniz cahilim..öğrenmeye çalışıyorum ama aradığım bilgiler, daha da bilinmezler olarak karşıma çıkıyor..aradığım bilgi ise; digiturk abonesi olduğumda digiturk kartını,modülünü (işte bilemediğim bir nokta da bu kart, modül vs ne gerekir onu da anlamadım) önereceğiniz reciever ile kullanılabiliyor muyum?
    kullanmak istediğim reciever için iptv, cccam vs amaçlı kullanmayacağım, medya özellikleri de çok aşırı önemli değil
    ASROCK X870 Riptide WiFi / AMD Ryzen 9 9950X3D / MSI RTX 5090 SuprimOC / CORSAIR Dominator 32GB 7200Mhz DDR5 / CASELABS SMH10 - NZXT H5 FLOW / NZXT C1200 Black 80+ Atx 3.1 / MSI 27" MPG 274URF 0.5ms 4K 160Hz / SAMSUNG 990 Pro 2TB
    Mazda 6
  • quote:

Orijinalden alıntı: drserk

albani üstadın önerisiyle aldığım 64F8500 plasma tv'ye yüksek görüntü kalitesi sağlayacak bir HD-reciever arıyorum. recieverlar konusunda pc kadar bilgim olmadığı için bildiğiniz cahilim..öğrenmeye çalışıyorum ama aradığım bilgiler, daha da bilinmezler olarak karşıma çıkıyor..aradığım bilgi ise; digiturk abonesi olduğumda digiturk kartını,modülünü (işte bilemediğim bir nokta da bu kart, modül vs ne gerekir onu da anlamadım) önereceğiniz reciever ile kullanılabiliyor muyum?
    kullanmak istediğim reciever için iptv, cccam vs amaçlı kullanmayacağım, medya özellikleri de çok aşırı önemli değil

Digitürk'te modüllü üyelik kaldırıldı.

Abone olduğunuzda, platformun verdiği cihaz ile izleme yapmak durumundasınız.

Kolay gelsin.

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    bilgi için çok teşekkürler çok yanlış gelmişim o zaman ama konudan kopmadan, hotbird eutelsat gibi uydularda hd kanalları en yüksek kalitede görüntü ile izlemek için hangi reciever önerirsiniz desem bu sefer de card sharing gerekli olacak değil mi?
    ASROCK X870 Riptide WiFi / AMD Ryzen 9 9950X3D / MSI RTX 5090 SuprimOC / CORSAIR Dominator 32GB 7200Mhz DDR5 / CASELABS SMH10 - NZXT H5 FLOW / NZXT C1200 Black 80+ Atx 3.1 / MSI 27" MPG 274URF 0.5ms 4K 160Hz / SAMSUNG 990 Pro 2TB
    Mazda 6
  • quote:

Orijinalden alıntı: drserk

bilgi için çok teşekkürler çok yanlış gelmişim o zaman ama konudan kopmadan, hotbird eutelsat gibi uydularda hd kanalları en yüksek kalitede görüntü ile izlemek için hangi reciever önerirsiniz desem bu sefer de card sharing gerekli olacak değil mi?

Kart paylaşımına hem gerek var, hem gerek yoktur. İzlemek istediğiniz uydu ve kanala göre değişir yani...

Örneğin ; şu link'te çeşitli uydular var. Bu uydularda HD yayınlar da bulunmaktadır. Eğer buradaki HD kanallar sizin için yeterli ise, kart paylaşım yöntemi ile izleme yapmaya gerek kalmayabilir...
    http://www.dvbsupport.net/paytv.html ( Link'teki uyduları ve kanalları tek tek inceleyiniz. )

Bu link'teki kanalları izlemek için enigma2 işletimli uydu cihazı gereklidir öncelikle... Enigma işletimli cihaza, oscam ymod emulatörü kurulduğu takdirde, kart paylaşımına gerek kalmadan izleyebilirsiniz.

Kolay gelsin.

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    gerçekten çok yardımcı oluyorsunuz çok teşekkürler bu başlık altında yazdığınız tüm yorumları okudum.verdiğiniz linki de önceden bir mesajda bahsetmiştiniz incelemiştim ama benim için daha fazla HD yayın önemli..en az dreambox 800hd-se ve card-share gerekecek..bu reciever yerine görüntü kalitesi çok daha yüksek olarak hangisini önerirsiniz?
    Mazda 6
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.