Şimdi Ara

YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi? (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.033
Cevap
98
Favori
443.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cı modül gişli uydu alıcısı tavsiyesine ihtiyacım var. Serkan hocamın tavsiye etiği dreambox 525hd çok güzel cihaz ama şu an onu alacak durumum yok. 300 tl ye kadar youtube cccam destekli bir cihaz almak istiyorum kullananlar varsa tavsiye bekliyorum arkadaşlar samimi olarak.
    2011 den beri nerdeyse tüm uydu tavsiye forumlarına baktım kafam oldu duman gibi ilk başta herkez memnun cihazdan ilerleyen sayfalarda şikayetler artıyor ne alacağımı bilemez oldum. TEK İSTEDİĞİM CI MODÜL GİRİŞLİ ORTA SEVİYE BİR UYDU CİHAZI.
    TEŞEKKÜRLER.
  • ali6511 kullanıcısına yanıt
    Hiç yardımcı olabilecek yokmu arkadaşlar.
  • ali6511 kullanıcısına yanıt
    Vestel codebox HD kullanıyorum. broadcom chipli görüntü kalitesi iyi, yalnız D-Smart modül kullanacaksanız bazı kanallarda mozaiklenme yapabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali6511

Hiç yardımcı olabilecek yokmu arkadaşlar.

55 lb 670V modeli 3 yıllık tv'min uydu alıcısı bozuldu sürekli sinyal yok modunda takılıyor. kendi kendine gitti. Filbox cı modül mevcut kanalları geliyor ancak diğer kanallar maalesef yok.
    Garanti bittiği için şimdi dışardan uydu alıcı alacağım.
    Tavsiye edebileceğiniz cı modüllü uydu alıcısı var mıdır?
    varsa da tavsiyeniz ne olur?
    önceliğim kanal geçişi iyi olsun, kolay kullanılabilir olsun birde güzel görüntü vermesidir.
  • mustrix M kullanıcısına yanıt
    Hocam Moduldeki frekanlar çıktığına göre diğer TP lerinde çıkmaması için bir neden yok . Turksat doğu ve batı TP girerek tarama yap .

Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş.
    Yeni Şebeke Arama Frekansları Eklendi
    https://www.turksat.com.tr/tr/haberler/nit-frekans-degisiklikleri-yapildi

Olmaz ise bir uyducu çağır .
    Kolay gelsin .

• quote:

Orijinalden alıntı: Cemo_can

Hocam Moduldeki frekanlar çıktığına göre diğer TP lerinde çıkmaması için bir neden yok . Turksat doğu ve batı TP girerek tarama yap .

https://www.turksat.com.tr/tr/haberler/nit-frekans-degisiklikleri-yapildi

Olmaz ise bir uyducu çağır .
    Kolay gelsin .

Cevabın için çok eşekkür ederim. Modüldeki kanallar da aslında hep çıkmıyor. TV'yi ilk açtığımda modül kanalları olmuyor biraz bekleyince kanallar geliyor. Aslında şuda dikkatimi çekti yerel kanallarda içerik bilgileri mevcut ancak kanal sinyal yok diyor.
    Hiç uğraşmadan bir uydu mu alsam. Next Machine gördüm modül girişli,
    200-300 aralığında hızlı kanal geçişli tavsiyeniz var mıdır?

• Next 4k uydu alicisi var 600 tl kullanan varmi tavsiye edermisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: erol_152

Next 4k uydu alicisi var 600 tl kullanan varmi tavsiye edermisiniz

o cihaz alınmaz artık almışken DVBS2X tunerli al
  • Sorun kalmadı yeni güncellemeden sonra.
    Performans/fiyat oranı iyi bence.
  • Redline ya da SAB ki SAB'da Görüntü Kalitesi Farkı Hissedilebilir.

İP TV uyumlu arıyorsanız buyrun. belki yardımcı olur.

Redline M220 İP TV Uyumlu Wifi Cihazı da Var
  • enginsen10 E kullanıcısına yanıt
    Usta kusura bakma pek bilgim yok benim anlayacagim dilde soylesen 😊

• quote:

DVBS2X yeni çıkan tuner bu ilerisi için iyi Next 10000 4K da cihazda DVBS2X desteği yok yani DVBS2X yayın yapan sinyalleri alamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginsen10 -- 2 Mart 2018; 3:28:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginsen10

quote:

DVBS2X yeni çıkan tuner bu ilerisi için iyi Next 10000 4K da cihazda DVBS2X desteği yok yani DVBS2X yayın yapan sinyalleri alamazsın

anroidli uydu alucı iyi değil diyorlar vu+ zero 4k inceleyin fiyatı tuzlu ama
  • Merhabalar dostlar. Ben 4k TV de kullanmak üzere altyazı oynatan 4k 60hz videoları kasmadan gösteren media player içerikli, kanal geçişleri hızlı uydu alıcısı almak istiyorum. İnternete bağlanmasa da iptv si olmasa da oyun oynatmasa da olur. Düz adamım kablo TV eski adıyla uydunet kartı takıp izlemek istiyorum. Tavsiyeniz için teşekkürler. 1000 tl yi geçmemeli. Saydığım özelliğe 500 tllik alet var uçma derseniz de o da olur. Mesela merak da ediyorum sony a1 gibi üst seviye tv ye uydunet kartını takıp uydu alıcısına gerek kalmadan rahatça izler miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi picasso16 -- 2 Mart 2018; 4:16:55 >
  • enginsen10 E kullanıcısına yanıt
    Anladim usta eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: picasso16

Merhabalar dostlar. Ben 4k TV de kullanmak üzere altyazı oynatan 4k 60hz videoları kasmadan gösteren media player içerikli, kanal geçişleri hızlı uydu alıcısı almak istiyorum. İnternete bağlanmasa da iptv si olmasa da oyun oynatmasa da olur. Düz adamım kablo TV eski adıyla uydunet kartı takıp izlemek istiyorum. Tavsiyeniz için teşekkürler. 1000 tl yi geçmemeli. Saydığım özelliğe 500 tllik alet var uçma derseniz de o da olur. Mesela merak da ediyorum sony a1 gibi üst seviye tv ye uydunet kartını takıp uydu alıcısına gerek kalmadan rahatça izler miyim?

1. Teledünya uydunet kartını çalıştıracak

2. altyazı oynatan

3. 4k 60hz videoları kasmadan gösteren

4. media player içerikli

5. kanal geçişleri hızlı

1. Alınacak cihazda "Hibrid" yani üçlü tuner bulunan bir cihaz olmalıdır.

2. Linux yazılımla işleyen cihazlarda altyazı uygulması sorunsuz çalışmaktadır ancak...

3. Broadcom işlemcili cihazlar, 4K 60 hz video'ları kasamadan oynatabilmektedir.

4. Yine linuxlu cihaz seçilmesi tavsiye edilir.

5. İşlemci hızı ile alakalı durum. Yine bradcom işlemci tavsiye edilir.

Bu 5 kriterin hepsini bir arada değerlendirdiğimizde, size uygun düşecek cihaz, Dreambox 900 UHD cihazdır. Sıfırı epeyce yüksek İkinci el fiyatı da 1300 TL civarındadır. Mesela forumda var ;
    _https://forum.donanimhaber.com/dreambox-900-uhd-yeni-hybrid-triple-tuner-2xdvb-s-s2x-1xdvb-c--129387452#129387452

• Çok teşekkür ederim. Cihazı not ettim. Daha ucuza alınacak 4k dreambox yanına da multimedya oynatıcı alsam olur mu? Soruyu şöyle değiştireyim film oynatma özelliğini de çıkarırsak sadece 4k 60 hz kanalları yüksek kalitede gösteren uydu alıcısı öneriniz nedir? Uydunet kartı oynatacak tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: picasso16

Çok teşekkür ederim. Cihazı not ettim. Daha ucuza alınacak 4k dreambox yanına da multimedya oynatıcı alsam olur mu? Soruyu şöyle değiştireyim film oynatma özelliğini de çıkarırsak sadece 4k 60 hz kanalları yüksek kalitede gösteren uydu alıcısı öneriniz nedir? Uydunet kartı oynatacak tabi

Kaliteli görüntü için, öncelikle kaliteli işlemcili bir cihaz almak gerekir. Dreambox 900 UHD cihazda Broadcom BCM7252s işlemci bulunmakta olup, işlemci iyi kalitede görüntü üretmektedir.

Diğer modül yuvası bulunan ve hibrid tuner'li 4K cihazlar da linux yazılımlı cihazlar zaten... Ama fiyatları önerdiğim cihazla hemen hemen aynıdır.

Android cihazları ise, görüntü kalitesi yönüyle tavsiye edemiyorum. Ayrıca sizin belirlediğiniz kriterler içinden altyazı oynatma işi android cihazlarda olmaz maalesef... Ayrıca tuner sorunları var. Modül okuma sorunu var.

Hasılı; Dreambox 900 UHD cihaz aradığınız kriterler itibariyle, tek seçenek gibi...

• Teşekkürler hocam çare dreambox o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

Orijinalden alıntı: sakarboy

Serkan uzun zaman önce nacizane senin kadar uğraşıyordum bu linux recevier vs cihazlarla 5-6 yıldır işimden ötürü uzak kaldım.
    Sen ne diyosun dm920 hd ye ? Yada vuultimo4k ya eline geçtimi inceledin mi açılış süresi nasıl ? Stabilite konusunda sence hangisi ? Bira iz uğraşayım diyorım yine hobi olarak tv yide yenilicem vt50 patates oldu malesef lg55b7 ye geçiş yapıcam.

sakar, şuradan yararlan;
    https://forum.donanimhaber.com/yerel-ag-uzerinden-yayin-yapan-uydu-alici--130487132#130487132

eyvallah teşekkürlerde Serkan kardeş ama orada sen network performansına dayalı yorumun mevcut.

ben birebir denemen için sana geldimi bu cihazlar, yada gelen yorumlara sen daha yakın olduğundan şahsi öne çıkan fikrin nedir ?

fiyat önemsiz stabilite ve hız konusunda bu iki cihaz hakkındaki şahsi yorumunu merak etmiştim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.