Şimdi Ara

Yüksek FPS'mi yoksa Yüksek kalite grafikmi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sizce bir oyunu en yüksekte oynayıp güzel görüntü kalitesi almak ama düşük fps almakmı (kalite artınca FPS düşüyo o yüzden)
    Yoksa Ultra yerine High de açıp yüksek FPS mi almak daha mantıklıdır

Cod advanced warfare oynucam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tugcan2626 T kullanıcısına yanıt
    Online oynayacaksanız yüksek fps daha önemli tabiki de. Fakat single oynayacaksanız ortasını bulmak lazım. Yani ben öyle yapıyorum. En düşük oynanabilecek fpsye gelinceye kadar grafikleri yükseltiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ole lukoje

Online oynayacaksanız yüksek fps daha önemli tabiki de. Fakat single oynayacaksanız ortasını bulmak lazım. Yani ben öyle yapıyorum. En düşük oynanabilecek fpsye gelinceye kadar grafikleri yükseltiyorum.

Cod AW en yüksekte 30 FPS veriyo yeterli olur diye tahmin ediyorum.

KONUYU GÖRE HERKES YORUMUNU EKSİK ETMESİN LÜTFEN TARTIŞALACAK BİR KONU

• GTX 860M notebooklar için güzel bir ekran kartı bende masaüstüm olmasına rağmen sürekli seyahat ettiğim için COD:AW'yi GTX 675MX makineme kurmuştum yüksek ayarlarda sorunsuz bir şekilde oynamıştım oyunu iyi optimize etmişler. Sorunuza gelirsek görselliğe hiç önem vermem diyemem ama 30 FPS ile 60 FPS arasında çok fark olmasına rağmen beni şahsen pek etkilemiyor ama arkadaşların dediği gibi Online oynarken tabi ki ne kadar yüksek FPS o kadar iyi. Texture ayarları dışında AA ayarları SSA gibi ayarlara da çok önem vermiyorum o yüzden masaüstünde sorun olmadığı için açmama rağmen notebook da oynarken bu ayaları pek açmıyorum. Kısaca cevaplarsak bir kere oyunu iyi bir görsellikte oynadıktan sonra daha yüksek FPS için düşük ayarlarda tekrar oynanabilir eğer senaryo odaklı oyunlar oynuyorsak ama Online de sorun çıkartır.
  • Tearing ve Microstutter sız yüksek fps.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüksek fps daha iyidir.Minimum 30 fps oynanabilirlik olarak kabul edilebilir.60 fps alamıyorsak 30'a kadar kasabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

Tearing ve Microstutter sız yüksek fps.

V-SYNC tearing çözümüdür ozaman oyunu Ultraya getirip V-SYNC açarsam dahamı mantıklı olur. Yoksa V-SYNC gereksizmi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biraz duz mantik olacak ama 5 yillik emektarimda kasmadigi surece hangi ayarda kac fps oldugu pek ilgilendirmiyor beni Cozunurluk alabilecegim maksimum degerde olmali ama, daha dusugunde oynayamiyorum

• fpsyi arttır
  • kasmadan oynayayabileceğin bir fps ise yüksek kalite 30-35 fps de yüksek kalite 60 fpsde düşükten iyidir
  • neden ikiside olmasın?
  • ben genelde 40-45 fps de ultrada oynuyorum.istesem 1-2 ayarı high a çekip 60 da oynarım ama 45 fps de film gibi grafikleri yakalayınca tadını alıyorum oyunların.
  • Open world ve multiplayer oynarken fps'ye daha çok önem veriyorum ama onun dışında 30 fps de olsa oynarken rahatsız etmeyecek düzeydeyse yüksek görüntü kalitesini tercih ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 26 Ocak 2015; 14:59:46 >
  • Yorumlar için sağolun kafamda soru işareti kalmadı artık.

• Multiplayer da yüksek fps,singlede fps ile kalitenin ortası .
  • Singleplayer için 30 fps her türlü yeter. Multiplayer için de en az 60. 60'ı görmek için tüm ayarları lowa çekebilirim şahsen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.