Bildirim
yüklü ses çıkış aygıtı yok hatası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
driverde yükledim yine olmadı. _____________________________ -
Vista'mı kullanıyorsun ?
http://support.microsoft.com/kb/948481/tr
Buradan yardım alabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erol Tevfik -- 6 Mayıs 2010; 10:57:42 >_____________________________ -
bişeyler yaptım ses geldi ama pc yi kapatıp açınca yine aynı sorun ses yok.

sürücüleri güncelledim yine olmadı. ama bi kaç sefer ses geldi pc yi açıp kapayınca tekrar aynı hata. eğer anakartta problem olduğunu bilsem garantiye yolluyacam. ama sorunun ne olduğunu anlayamadım. _____________________________ -
Aygıt yöneticisinde problem gözüküyorsa ve sürücünün sağlam olduğundan eminsen servise göndermen en iyisi. _____________________________ Kasa:Feel Hurricane2, Psu:Corsair TX650W, Anakart:Gigabyte GA-Z77-D3H, Ram:2x4 Gb Corsair V. DDR3 1600 MHZ XMP, İşlemci:İntel 3570K Ekran Kartı:Zotac GTX 670 2 GB , Monitör: Samsung 2232BW 22" 2 ms, Soğutucu:Ximatek Aegir HDD:Corsair 60 GB SATA3 SSD, Seagate 1 TB sata2 7200 rpm, Seagate 320 GB sata2 7200 rpm -
Merhabalar , yeni konu açmayı bilemediğim için alakalı olan bu konudan derdimi paylaşmak istiyorum. Bende acer aspire 5520g bilgisayar var , bir anda ses gitti ve hoparlör simgesi üzerinde çarpı var ve 'yüklü ses çıkış aygıtı yok ' uyarısı var. Forumunuzu ve diğer bütün forumları okudum yazan herşeyi denedim .. en son driverleri indirdim kurdum olmadı eskisini kurdum , sistem geri yükleme yaptım ama bazen işe yarar gibi oldu. ses geldi , ama bilgisayarı kapatıp açınca tekrar gidiyor. sesin arada geliyor olması da bana ses kartımın sağlam olduğunu düşündürttü. Erasmus ile yurt dışındayım , servise gönderme imkanım yok ancak burda da bilgisayar servisi buldum onlarda tekrar driver indirip kurmaya çalıştılar olmadı. ses kartı almamı söylediler ancak dediğim gibi indirdiğim driverlerden birini 4. kere yüklersem falan ses geliyor ancak kapattığım an gidiyor. Çok bilgili olmamama rağmen bu tür sorunla karşılaşanlara verdiğiniz bütün tavsiyeleri bende uyguladım . Daha yapabileceğim bir şey var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü elimden başka birşey gelmiyor.
sorun raporları ve çözümlerinde şu çıktı :
Açıklama
Windows, aygıt sürücüsü yazılımını başarıyla yükleyebildi, ancak sürücü yazılımını çalıştırmayı denediğinde sorunla karşılaştı. Sorun kodu: 10.
Sorun imzası
Sorun Olay Adı: PnPDeviceProblemCode
Mimari: x86
Donanım Kimliği: hdaudio\func_01&ven_10ec&dev_0260
Kurulum sınıfı GUID: {4d36e96c-e325-11ce-bfc1-08002be10318}
PnP sorun kodu: 0000000A
Sürücü adı: RTKVHDA.sys
Sürücü sürümü: 6.0.1.5523
Sürücü tarihi: 12-05-2007
OS Sürümü: 6.0.6002.2.2.0.768.3
Yerel Kimlik: 1055
Sorunla ilgili ek bilgiler
Demet Kimliği: 132206090
Yardımlarınızı bekliyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezoz -- 21 Eylül 2011; 21:07:04 >_____________________________
-
yok mu yardım edecek:( _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler