Şimdi Ara

Yüklettiğim Tl gelmedi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu akşam, saat 18.00'da Turkcell bayisinden 12 TL yüklettim. Numaramı söyledim ve fişimi aldım. Sonra telefonuma hiç bakmadım. Eve geldiğimde TL'nin hala hattıma gelmediğini gördüm. 2 saat civari bir süre geçti, numarayı kontrol ettim doğru ve hiç bir kampanya v.s. üyeliğim yok yani TL gelmedi.

Böyle bir gecikme normal mi yoksa yarın direkt gideyim mi tekrar bayiye?

Not: Uzun süredir yükleme yapmıyordum ve şu an bakiyem -0.46 yoksa yüklendide Turkcell kesinti v.s. mi yaptı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskici34 -- 2 Ocak 2013; 20:07:53 >

• up
  • birikmiş telsiz vergileri olabilir ve avans lira kullandıysan düşmüş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monarch@

birikmiş telsiz vergileri olabilir ve avans lira kullandıysan düşmüş olabilir.

telsiz vergisi ne ya ? ayda yılda bir Tl yüklüyoruz onunda yarısı boşa gidiyor off. Neyse teşekkür ederim. Tl gelmemiş olsa -8 olurdu demek ki geldi vergiye v.s. gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskici34

quote:

Orijinalden alıntı: Monarch@

birikmiş telsiz vergileri olabilir ve avans lira kullandıysan düşmüş olabilir.

telsiz vergisi ne ya ? ayda yılda bir Tl yüklüyoruz onunda yarısı boşa gidiyor off. Neyse teşekkür ederim. Tl gelmemiş olsa -8 olurdu demek ki geldi vergiye v.s. gitti.

ayda yılda bir lira yükleyenler yüzünden geldi zaten bu vergi.amaç kullanılmayan 2. 3. hatları iptal ettirmek, pasif hatları silkelemek. telefonu fazla kullanmıyorsan standart tarifeye geçir, telsiz vergisi kesilmiyor bu tarifeden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tl yüklenince mesaj gelmesi gerekir. mesela vodafone mesaj gönderiyor. telsiz vergisini kesince bile mesaj gönderiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celibar -- 2 Ocak 2013; 23:16:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Yüklettiğim Tl gelmedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.