Şimdi Ara

YUKİ ORİON 2000 aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
8.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı olsun, kazasız belasız kullan.
    Tekerin düz bassın.
  • Teşekkür ederim kardeşim

• Kazasiz belasiz kullanin. Aletin ozelliklerini ve 100 km deki yakit bilgisini de yazarsaniz kullanmayi dusunenlere faydali olacaktir

• bi tur versene :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombacimülayim -- 13 Ağustos 2014; 0:46:28 >
  • robotica R kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Tabiki yazarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek sarjla kac km yol gidiyor acaba genelde fabrika verileri tutmuyor ben yuki dunya kullaniyordum 30 km gidiyordu bu daha fazla gidiyorsa bunu almayi dusunuyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lucifer 2000 serisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum hayırlı olsun.

1.si ne kadara aldın?
    2.Max kaç km hız yapabiliyor?
    3.Tam dolu şarj ile kaç km kadar gidiyor?
  • Hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ırwastbey kullanıcısına yanıt
    iyi günler.. bende elektrikli bisiklet almaya karar verdim sehir içinde yürümek yerine bir elektrikli bisiklet alıp binerim diye düşündüm .. YUKİ ORİON 2000w almayı düşünüyorum sizce nasıldır... alınır mı ?
    bi motor satan yere gittim 2500 tl ama açılış olduğu için 2300 TL ye 9 taksit yapıyoruz dediler ... sizce nasıl almalımıyım yoksa o fiyat aralığında tavsiye edeceğiniz bir şey varmı ... siz memnun musunuz keşke bunun yerine baska bi model alsaydım dediğiniz oldumu...
    Full sarj ile saatte kaç km/h yapıyor ... ve ne kadar km yol kat ediyor..sorularımı cevaplarsanız çok minnet duyarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lopbucuk07 -- 13 Haziran 2015; 12:58:13 >
  • Hayırlı olsun.. Güle güle kullan..Çok sorun çıkartıyor mu? Bizim hatuna da bir tane ben düşünüyorum...
  • lopbucuk07 L kullanıcısına yanıt
    full şarj ile 45 km/h yapıyor
  • hachiko kullanıcısına yanıt
    1 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun çıkmadı ben çok memnunum gönül rahatlıyla al
  • asfalt inliyor yuki yuki yuki :D :D
  • Ahah

• GÜNCEL
  • Yukilerin kalitesi, şarj mesafesi, hızı, konforu hakkında bilgi verebilirseniz memnun oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwertsdf

Yukilerin kalitesi, şarj mesafesi, hızı, konforu hakkında bilgi verebilirseniz memnun oluruz.

yukiler değilde kendi motorum adına konuşmak gerekirse gayet rahat sorun çıkartmıyor sele direksiyon güzel ve rahat bagaç açısından biri koltugun altı birde arkadaki çanta olayı var eve erzak aldıgımda kolayca rahat sıgabiliyor ayrıca direksiyonun altındaki askıda küçük ıvır zıvırları takıp taşımak açısından baş ağrıtmıyor aynalar konusuna gelince gayet büyük ve rahat arkadaki aracı rahat görebiliorsun
    hız konusunda yol uygun ise geçemeyeceğim elektrikli bisiklet yoktur ister 2000 W ister 3000 W olsun
    konfor açısındanda 2 kişi rahat alıyor zaten sürücünün koltugu ile artcının koltugu kırmızı bir detayla ayrılmış sürücü çok rahat motoru sürebiliyor artcıda rahat bir şekilde yanlardaki yerlere tutunup ayağını koltugun yan tarafına rahatca koyabiliyor ( ayak koymak için yapılmış yere )

• Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Kral markanın bir modelini düşünüyorum. Yuki ve Kral ortak bir şirket ve Çin'den aynı firmadan getirtiyorlar ürünleri. Bu yüzden menzili, şarj süresi, saatteki km'si, giderken takırtı tukurtu yapıyor mu, 2 kişi toplam kaç kilo ile gittiniz, yokuşları 2 kişi kaç hızla çıktınız bunlar hakkında bilgi verir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwertsdf

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Kral markanın bir modelini düşünüyorum. Yuki ve Kral ortak bir şirket ve Çin'den aynı firmadan getirtiyorlar ürünleri. Bu yüzden menzili, şarj süresi, saatteki km'si, giderken takırtı tukurtu yapıyor mu, 2 kişi toplam kaç kilo ile gittiniz, yokuşları 2 kişi kaç hızla çıktınız bunlar hakkında bilgi verir misiniz?

full şarj ile 50-55 km gidiyor. şarj süresi ise 8 saatde oluyor. takırtı tukurtudan kastınızı anlamadım ama yapmıyor.
    en fazla 2 kişi 110 kilo gittik ondada rahat oluyor yani bir zorlugunu görmedim tabi bu kendi kilonuzada baglı arkadaki artçıyı taşıyabilmeniz gerekiyor.
    valla yokuşlarıda 10-20-30 hızla (size baglı ister basarsınız ister basmazsınız) çıkıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.