Şimdi Ara

HEPSİBURADA'DA Traxxas E-Revo Vxl 1/16 BRUSHLESS OFF-ROAD RC ARABA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.381
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon_ ile aynı fiyat. Fırçasız motora sahip çok iyi bir araç. RC hobisine başlamak isteyenlere tavsiye ederim.

http://www.hepsiburada.com/Liste/116-e-revo-vxl/ProductDetails.aspx?productId=oyunbot7108&categoryId=1201466

http://www.amazon.com/16-E-Revo-VXL-RTR-TRA7108/dp/B002L2PYE2/ref=sr_1_15?ie=UTF8&qid=1287314405&sr=8-15

HEPSİBURADA'DA Traxxas E-Revo Vxl 1/16 BRUSHLESS OFF-ROAD RC ARABA

Değiştirme: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightywings -- 17 Ekim 2010; 15:01:13 >

• Bende bugün HB da gördüm alıp almamakta kararsızdım ama dayanamadım ve aldım :)
    Üstelik evde bir tane Benzinli aracım da olmasına rağmen.Ama onu satmayı düşünüyorum.
    Elektrikli daha zahmetsiz oluyor :)

Bu fiyata cidden çok zor.
  • Fiyat güzel, abime yurt dışından 300 dolara almıştık, arabayı da tavsiye ederim gayet güçlü ve kullanımı eğlenceli, sadece pil sıkıntınız olabilir onu da ekstra batarya ile aşabilirsiniz, zira mevcut pili ile ortalama 30 dakika kullanabiliyorsunuz.

Orijinalden alıntı: By_C@BB@R

Bende bugün HB da gördüm alıp almamakta kararsızdım ama dayanamadım ve aldım :)
    Üstelik evde bir tane Benzinli aracım da olmasına rağmen.Ama onu satmayı düşünüyorum.
    Elektrikli daha zahmetsiz oluyor :)

Bu fiyata cidden çok zor.

Benzinli güzel ancak sesi insanları rahatsız ettiği için her yerde kullanamıyorsunuz. Ayrıca temizlik, rodaj, bakım v.s. bir sürü derdi var. Bu fırçasız motorlar çıktı çıkalı benzinlilere talep azaldı.
    2015 BMW 320 ied 40th year edition, Macbook Pro Retina 15" 2.2 ghz 2015, Macbook Air 13.3 1.7 ghz 2012, Thunderbolt Cinema Display 27", IPAD Pro 9.7" Silver. IPAD Mini 2 Retina White, Iphone X, Ipod Nano 6th gen., SONY VAIO F11S, PS3 PAL 60GB, Canon EOS 550D, Kindle 4th, Traxxas Summit TQi, LG OLED 65B7V, Yamaha R-N500, DALI IKON 6, Ismartalarm, Philips Hue, Eve Room, Eve Door, Eve Energy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Kumandası 2.4 ghz olsa tadından yenmezdi...

Aslında tüm satılan e-rovalarda 2.4 var ama bunlar neden 2.7 yazmışlar anlamadım.Bence yanlş yazılmıştır gelince 2.4 çıkacaktır. :)

Benzinli rahatsız ediyor evet ama işte keyfi bir başka oluyor :)
    Benim benzinli yine bozulmuş.Kardeşim çalıştırmaya çalışmış ama becerememiş.Motorda benzin kalmış.Bende 6 sonra askerden gelip denedim pullstart çekilmiyor herhalde pistonlada srun var.Gelde uğraş şimdi :)

Axessiniz varsa sanalkartla alıp %10 daha indirim yaptırabilirsiniz ...

quote:

Aslında tüm satılan e-rovalarda 2.4 var ama bunlar neden 2.7 yazmışlar anlamadım.Bence yanlş yazılmıştır gelince 2.4 çıkacaktır. :)

Benim benzinli yine bozulmuş.Kardeşim çalıştırmaya çalışmış ama becerememiş.Motorda benzin kalmış.Bende 6 sonra askerden gelip denedim pullstart çekilmiyor herhalde pistonlada srun var.Gelde uğraş şimdi :)

Ellerinde kalan 27 mhz lik stokları bitirmek için yapılmış bir kampanya olabilir.. Satın alıpta ürün eline ulaşan arkadaş kumandanın ne çıktığını yazarsa sevinirim
    2015 BMW 320 ied 40th year edition, Macbook Pro Retina 15" 2.2 ghz 2015, Macbook Air 13.3 1.7 ghz 2012, Thunderbolt Cinema Display 27", IPAD Pro 9.7" Silver. IPAD Mini 2 Retina White, Iphone X, Ipod Nano 6th gen., SONY VAIO F11S, PS3 PAL 60GB, Canon EOS 550D, Kindle 4th, Traxxas Summit TQi, LG OLED 65B7V, Yamaha R-N500, DALI IKON 6, Ismartalarm, Philips Hue, Eve Room, Eve Door, Eve Energy.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RKS R 250 CC RACİNG TAVSİYE ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Ellerinde kalan 27 mhz lik stokları bitirmek için yapılmış bir kampanya olabilir.. Satın alıpta ürün eline ulaşan arkadaş kumandanın ne çıktığını yazarsa sevinirim

Aynen öyle olmuş 27mhz likleri bitirdiler şimdi 24ün satışına başlamış 670tl YE :)

• Bende birtane vardı bir tanede şimdi alıyorum. Oğlumla birlikte oynıyacağım. Çok sağlam,hızlı ve gözel alettir. Bence fiyatıda gayet iyi hemde 12 taksit.. Teşekkürler yüzbaşım.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleyman.ozek -- 19 Ekim 2010; 0:07:22 >

17 Ekim 10 SanalKartınız ile indirim kazandınız Sanal Kart 2764 -43.56 +0.00
    17 Ekim 10 HEPSIBURADA.COM/D-MARKET (01/12) Sanal Kart 2764 +36.31 +0.00

431e aldım 43 tl de indirim geldi ortalama 390tl ye mal olmuş oldu.
    İntel İ7 4790 Asus STRİX GTX 1070 HAFX ADV. Corsair Pro CL 9 2133 2x4, Asus Z97 Maxsimus HERO, Benq XL2420Z, 240 gb Corsair SSD, 2 TB Baracuda, Cooler Master 212x, Steelseries RİVAL, Logitech G930, Kingston Hyperx Could 2, Steelseries GCK+...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup_unsal

Hocam bu aşağı yukarı ne kadar hız yapar almaya değermi yaş 22 içimde kaldı çocukluktan alayımmı

Benim yaş 35 çoluk çocuğun eline verilmeyecek kadar hızlı. Benim oğlan 8 yaşında 5 yaşından beri alıştırıyorum..
    Yanında verilenden ayrı Lipo pil takılabiliyor. Ben 2s (2adet seri bağlı 7.4volt) lipo pil ile kullanıyorum. Tam gaz verince olduğu yerde 360 derece dönüyor.(Tam takla yani :) ) 3s 11.1v lipoda talılabiliyor. Ama el alışkanlığı olmadan tavsiye etmem, bir yere gömme ihtimali çok yüksek.
    Kısaca çok zevkli agresif bir araç tavsiye ederim.
    Araç ile aklınız takılan birsey olursa çekinmeden sorabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çaılşırım..
    Bir tane HPI RS4 benzinli aracım var.Aldığım günden beri arıza.Ona verdiğim para ile gerçek araba bile alırdım herhalde :)
    Şimdi revoyu bekliyorum önce pil takmadan kullanacam daha sonra lipoları taktırıp şaha kaldıracam :)

Bu arada sülayman bey bu hafta sonu Hobbyrc tepeörende toplantı var katılacakmısınız :)
  • Şimdi bu araç benzinli mi yoksa sadece pilli mi? Takılan 8 adet kalem pille mi yarım saat kullanım sağlıyor ve 30km ye çıkıyor ve ekstra pil takarak 50+km ye? Artı galiba direk kullanıma hazır bir set içinden kumandada çıkıyor?Fakat kumanda 27mhz lik ve yoğun elektrik/elektronik hatlı bir yerde bu frekansta kullanım alanı dar olur değil mi?

ayrıca nette baktım her speed control unıtesı lıpo pıl suremez ama bunun ıcındekı lı po ya uygun bı modelmıs buda daha ıyı bırsey tabıkı

arabanın vıdeolarını ızledım delı topac massallah

Aklınızdan Çıkarmayın TÜRKİYEDİR GALATASARAY!!!
  • quote:

8 adet kalem pil sadece kumandanın içine koyulması için.
    Arabada şarjlı lipo pil mevcut.İsterseniz bu pilleri paralel bağlayarak arttırabilirsiniz.
    Tabiki pil mevcudu artar ise hız da artar hemde ne artar :)

seri demek istediniz hocam herhalde.. uzerindeki ESC destekliyor mu ?
  • araba stock olarak ni-mh pil ile gelir kumandası 8 adet kalem pil ile çalışır.sağında ve solunda pil takma kapakları vardır orjinal gelen pili herhangi birisine takarsanız 15 dakika civarında düşük performans ile kullanırsınız.2 adet lipo pilleri paralel bağlarsanız tatminkar performans ile 1 saate yakın oynarsınız eğer 3s lipo bağlarsanız arabanın son süratini göremezsiniz çünkü tam gaz veremezsiniz verdiğiniz dakka araba ok gibi fırlar ya yol biter büyük ihtimallede takla atar.lipo ları takmak için paralel bağlantı kablosuna ihtiyacınız vardır.esc lipoyu destekler programlanabilir bir esc dir.düşük akım koruma özelliği vardır lipolarınız ve aracınız zarar görmemesi için.esc 2s lerde seriyi destekler sorunsuz hatta 3s leri bile seri bağlayanlar var ama esc yanma ihtimali yüksek.benim 2.4 olanında vardı ve aracım için getirdiğim kullanmadğım 2 adet 3s lipo ve lipoları bağlamak için paralel kablo elimde var isteyenlere satabilirim ama uyarıyım 3s lipo ile aracı kontrol etmek deneyim ister 100 km üzeri hızlara çıkabilir.

• Ağalar 400-TL de biraz pahalı değilmi?
    Belki hatırlarsınız Geçenlerde 220-TL'ye vardı yine HB'da da onunla kıyaslayınca (kıyaslanmaz belki ama) bu alet baya pahalı geldi gözüme. Böyle bir araç alacaklar için 150-200-TL ye neler alınabilir. Yada New Bright diye bir markanın Jipleri var onlar nasıldır?
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.