Şimdi Ara

Yeni Naked 500-600 cc tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
10.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bütçe max 15 bin tl içimden geçen monster ama parçası vs pahalı
    o yüzden 1. tercih honda 2. suzuki ama tabi yinede tavsiye istiyorum kullanan bilen duyan ne dersiniz

şimdiden teşekkür ediyorum..

• 15.000 tl'ye güzel makineler bulabılırsın. Ducati almalısın bence hakıkaten nakedde Ducatı uzerıne bır marka daha yok ses olsun görüntü olsun. Ducati'lerde acayıp bi frenleme sistemi var hayranım. Parçaları pahalı oldugu ıcın tercıh etmeyeceksın sanırım. Kawasaki'den uzak durmanı onerırım cunku hem onun parcaları pahalı hemde servisi az ve pek kaliteli değil. 15.000 tl param olsa tercihlerım şu şekilde olacaktır:

1: Suzuki GSR 600cc
    2:Honda Hornet 600cc
    3:Moto Guzzi Breva 750,Moto Guzzi Griso1100(Moto G. çok çok kalitelidir ancak servisi parçası vs. pahalıdır servisi heryerde yok büyükşehirdeysen sorun yok)
    4:Ktm Duke 125cc (cc'sının düşük olduguna bakma inanılmaz atak bir makina)
    5:Yamaha Fz6Fazer Abs,Fz1 Fazer,MT-01,MT-03

Benim tercihlerim bu şekilde olurdu umarım yardımcı olabılmışimdir , bu motorların hiç birinin bir problem cıkarmayacagına eminim

• ilk tercihim yamaha fazer ikinci ise honda horneti secerdim.

Orijinalden alıntı: +24edition

ilk tercihim yamaha fazer ikinci ise honda horneti secerdim.
    moto guzziiiiii
    sanırıım pahalı gelicek o yüzden hornet veya ktm 125 alır geri kalan kısımla koruma vs alırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: dix1

moto guzziiiiii
    sanırıım pahalı gelicek o yüzden hornet veya ktm 125 alır geri kalan kısımla koruma vs alırdım

ktm,ler hobi amacli motosikletlerdir pist disinda kullanilmasini kimse tavsiye etmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

moto guzziiiiii

ktm,ler hobi amacli motosikletlerdir pist disinda kullanilmasini kimse tavsiye etmez.

sana göre öyle kalitesini bilen biliyor cihazın kaldıki 125cc model çıkartmasının sebebi genel kullanım amaçlı olduğuda aşikar.

• kalitesi hakkinda kimse olumsuz yorum yapamaz ama alan arkadasim sehir icinde traktör gibi gidiyor vibrasyondan gecilmiyor onu alanlar genellikle hafta sonu kullanicilari diye tabir ettigimiz kesim.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kalitesi hakkinda kimse olumsuz yorum yapamaz ama alan arkadasim sehir icinde traktör gibi gidiyor vibrasyondan gecilmiyor onu alanlar genellikle hafta sonu kullanicilari diye tabir ettigimiz kesim.
    500 cc motorlar tek silindirli olur genelde
    600 cc motorlar 4silindirli olur genelde

cbf 500 çok eski kasa
    cbf 600 düşünülebilir güzeldir

gsr 600 güzeldir agresif görünür

yamaha fazer japon malı olduğunu belli eder(çekik farlar) estetiktir

kawasaki er-6 n/f iyi seçenekler olabilirdi
    ama genel kawasaki parça servis problemi var

italyanların parçaları yakar
    bmw parçası can yakar

benim tavsiyem fazerden yana
    hem estetik hem güçlü (98 beygir) hem piyasada bol var parçası çıkması kolay bulunabilir

ancak tüm bu tavsiyeler senin daha önce motosiklet tecrüben olduğu üzerine yapılıyor

ktm konusunda
    parçaları BMW den yada ducatiden ucuz değildir
    pek ihtiyaç olmaz parçaya gerçi bozulmaz

ama selesi rahatsızdır çoğunun (990 serisi dışında sanırım )
    zaten genel hitap ettiği kitle "cross - off road" olduğu için gerekte yoktur sele rahatlığına

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi

500 cc motorlar tek silindirli olur genelde
    600 cc motorlar 4silindirli olur genelde

cbf 500 çok eski kasa
    cbf 600 düşünülebilir güzeldir

gsr 600 güzeldir agresif görünür

yamaha fazer japon malı olduğunu belli eder(çekik farlar) estetiktir

kawasaki er-6 n/f iyi seçenekler olabilirdi
    ama genel kawasaki parça servis problemi var

italyanların parçaları yakar
    bmw parçası can yakar

benim tavsiyem fazerden yana
    hem estetik hem güçlü (98 beygir) hem piyasada bol var parçası çıkması kolay bulunabilir

ancak tüm bu tavsiyeler senin daha önce motosiklet tecrüben olduğu üzerine yapılıyor

ktm konusunda
    parçaları BMW den yada ducatiden ucuz değildir
    pek ihtiyaç olmaz parçaya gerçi bozulmaz

ama selesi rahatsızdır çoğunun (990 serisi dışında sanırım )
    zaten genel hitap ettiği kitle "cross - off road" olduğu için gerekte yoktur sele rahatlığına

Alıntıları Göster
    önceden cbr 125 ve cbf 250 kullandım uzun bir süre artık büyük bir naked istiyorum anladığım kadarıyla şuan için fazer en iyisi görünüyor..
    ama içimde monster yatıyoo

• quote:

Orijinalden alıntı: darksnr

önceden cbr 125 ve cbf 250 kullandım uzun bir süre artık büyük bir naked istiyorum anladığım kadarıyla şuan için fazer en iyisi görünüyor..

kendisi de parçası da pahalıdır ducatinin
    evet hem sesi hem tipi çok güzeldir apayrıdır ancak bunu kaldırabilecek bütçe önemli

kalkarım üstünden diyorsan tabi al

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi

quote:

kendisi de parçası da pahalıdır ducatinin
    evet hem sesi hem tipi çok güzeldir apayrıdır ancak bunu kaldırabilecek bütçe önemli

kalkarım üstünden diyorsan tabi al

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bunlar nasıl

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-fz6-fazer-abs-super-fz6-fazer-30705165/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-siyah-inci-herseyiyle-10-numara-55647256/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sahibinden-2008-model-siyah-fazer-56152645/detay/

• quote:

arkadaşlar bunlar nasıl

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-fz6-fazer-abs-super-fz6-fazer-30705165/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-siyah-inci-herseyiyle-10-numara-55647256/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sahibinden-2008-model-siyah-fazer-56152645/detay/

Alıntıları Göster
    500-600 cc demişsiniz ancak kullanım amacı nedir? performans mı az yakıt cok yolmu?ne sıklıkla bınersınız sehır ıcımı sehır dısımı kullanımınız fazla artcı alırmısınız tum bunlar alacagınız motoru degıstırır....

suzuki gsr 600 4 silindirli naked tır benzini tabiki fazla performansı iyidir...
    4 silindir olarak fazer ve cbf600 de tercıh edılebılır.
    yamaha mt-03 tek silindir yakıtı azdır torku yuksektır tatmın eder ama artcılı kullanıma gelmez yapısı geregı uzun yolda rahatsız eder.
    kawa er6-n paralel çift silindir yakıtı mt-03 gibi tatminkardır artıçı kullanım için uzun yol için iyidir.

hepsi tatminkar güzel makinalardır bunlar arasında fiyat olarak kullanım amacına uygun olarak bırını secebılırsın.bence en onemlısı gonlune uygun olması
    benım gonlumde yatan motor gsr 600 dur mesela kımısıde fazerı degısmez baska motora tercıh meselesı.
    hayırlısı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: desert_18

500-600 cc demişsiniz ancak kullanım amacı nedir? performans mı az yakıt cok yolmu?ne sıklıkla bınersınız sehır ıcımı sehır dısımı kullanımınız fazla artcı alırmısınız tum bunlar alacagınız motoru degıstırır....

suzuki gsr 600 4 silindirli naked tır benzini tabiki fazla performansı iyidir...
    yamaha mt-03 tek silindir yakıtı azdır torku yuksektır tatmın eder ama artcılı kullanıma gelmez yapısı geregı uzun yolda rahatsız eder.
    kawa er6-n paralel çift silindir yakıtı mt-03 gibi tatminkardır artıçı kullanım için uzun yol için iyidir.

hepsi tatminkar güzel makinalardır bunlar arasında fiyat olarak kullanım amacına uygun olarak bırını secebılırsın.bence en onemlısı gonlune uygun olması
    benım gonlumde yatan motor gsr 600 dur mesela kımısıde fazerı degısmez baska motora tercıh meselesı.
    hayırlısı olsun.

Alıntıları Göster
    quote:

desert_18 Tarih 27 Eylül 2011; 12:53:37

hayırlısı olsun.

ağırlıklı şehir içi kullanım artcı mutlaka olacaktır ama uzun yola nadir çıkarım yakıtı içmeyen bir naked lazım

• quote:

quote:

desert_18 Tarih 27 Eylül 2011; 12:53:37

hayırlısı olsun.

ağırlıklı şehir içi kullanım artcı mutlaka olacaktır ama uzun yola nadir çıkarım yakıtı içmeyen bir naked lazım

Alıntıları Göster
    ER6-N

• quote:

Orijinalden alıntı: desert_18

ER6-N

Alıntıları Göster
    Ya KTM nasıl şehir içinde kullanılmaz arkadasım açıkla bı ya , bu adamlar neden yaptı 125 cc motoru??? sen hiç sürdün mü KTM konusyorsun ? Fesupanallah. Adamlar Ktm ile dünya turu yapıyor be . Bak ben beşiktaşta oturuyorum hergün Beşiktaş Etiler arası gidip gelıyorum. Burada 3 Alman vatandaşı var 2sinin altına KTM birinde BMW var adamlar hergun işe gıdıp gelıyor Etiler Beşiktaş arası benım gibi. Bende sayelerınde hafiften nasiplenıyorum onlardan artçı olarak. KTM her turlu kullanılır kısacası şehir içi olsun pist olsun dağ olsun çamur olsun toprak olsun heryerde adı geçer kalitesine gölge dusurmez (kalitesine laf etmedın bılıyorum buradan da kendıne birşey cıkarma)

Her neyse mt-03 seri bir makinedir az yakar yuki boy motorudur şehir içinde istedigin zaman sollama felan yapar gerekli durumlarda zorlanmadan kuvvetlı motor vergiside aaz. mt-03 dusunulebılır. Fazer'ın tek artısı ABS olması GSR ile performansları aynı

• quote:

quote:

quote:

moto guzziiiiii

sana göre öyle kalitesini bilen biliyor cihazın kaldıki 125cc model çıkartmasının sebebi genel kullanım amaçlı olduğuda aşikar.

Alıntıları Göster
    ya KTM nasıl pist dışında kullanılmaz arkadas anlamıyorum, dünyanın en saglam motorlarından biri ,yahu KTM ile dünya turu yapıyor adamlar hafta sonu mu yapıyor? Selesinin rahatsızlıgı dogrudur ama bunu umursmayanlar için mukemmel bır motordur.
    gsr600 benzini çok içer ama performansı şahane ama benımde ilk tercıhm ducatı olur . Fazeri elerdim 98 hp olduguna bakma ya performans olarak gsr600 aynı performansı verıyor. Fazerın +'sı ABS olması. gsr'de varmı bılmıyorum. ER6-N iyi motordur ama dedigim gibi servisleri parçaları sıkıntı işte. mt-03 torklu alettir nasıl kaçıyo varya

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBBDAD18F

ya KTM nasıl pist dışında kullanılmaz arkadas anlamıyorum, dünyanın en saglam motorlarından biri ,yahu KTM ile dünya turu yapıyor adamlar hafta sonu mu yapıyor? Selesinin rahatsızlıgı dogrudur ama bunu umursmayanlar için mukemmel bır motordur.
    gsr600 benzini çok içer ama performansı şahane ama benımde ilk tercıhm ducatı olur . Fazeri elerdim 98 hp olduguna bakma ya performans olarak gsr600 aynı performansı verıyor. Fazerın +'sı ABS olması. gsr'de varmı bılmıyorum. ER6-N iyi motordur ama dedigim gibi servisleri parçaları sıkıntı işte. mt-03 torklu alettir nasıl kaçıyo varya

Alıntıları Göster
    Bu sitede kaç kişi KTM kullanıyor veya kullandı da selesinin rahatsızlığından bahsediyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Wolf_263

Bu sitede kaç kişi KTM kullanıyor veya kullandı da selesinin rahatsızlığından bahsediyor?

ben kullandım ve bana bıraz rahatsız geldı. Konfora önem verenler için rahatsız gelıyor

Orijinalden alıntı: denfekolte98

quote:

ben kullandım ve bana bıraz rahatsız geldı. Konfora önem verenler için rahatsız gelıyor

Ne tür kullandın?
    Çıplak mı, arazi mi?

quote:

Orijinalden alıntı: denfekolte98

quote:

Ne tür kullandın?
    Çıplak mı, arazi mi?

Alıntıları Göster
    Şu KTM 125 duke için samimi tarafsız kullanmış yada kullanan birileri servis,satış,yedekparça hakkında geniş bilgi verse ne kadar güzel olur başlangıç için sanırım iyi bir makina ancak 180 boyda 95 kilo bir adamın altında ufak mı kalır büyükmü beni düşündüren en önemli sebep

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.