Şimdi Ara

Yukarı Çıkmayan Boxer ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
13.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Citizen

Slip giy.

Abi ben anlamıyorum boxer rahatsız etmiyor mu insanı ya :D İnsanın kasıklarının arasında 2π√(l/g) periyoduyla mütemadiyen sağa sola sallanan bir simple pendulum çok rahatsız edicidir diye tahmin ediyorum

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Slip giy.

Abi ben anlamıyorum boxer rahatsız etmiyor mu insanı ya :D İnsanın kasıklarının arasında 2π√(l/g) periyoduyla mütemadiyen sağa sola sallanan bir simple pendulum çok rahatsız edicidir diye tahmin ediyorum

L ne kadar büyükse başın o kadar belada.

• quote:

Orijinalden alıntı: pisiko__

quote:

Orjinalden alıntı: EvilPhoenix

quote:

Orjinalden alıntı: lCracKl

yaz gelsin artık.. 2 sinide giymiycem.. oooohh efil efil..

indirsinler şortunu da gör

yiğidin malı meydandadır.

Alıntıları Göster
    boxerı küçük beden alıyosunda ondan normal olarak sağ sol tarafındaki kemiklerin(adı ne bilmiyorum artık) üst hizasında olur boxerın bel kısmı sen daha aşşağıda bırakıyorsun lastikde sıktıkça kemik eğiminden dolayı yukarı doğru çıkıyor aslında olması gereken yere geliyor ama sen küçük beden bozxer aldığın için malafat bacak kısmına giriyor rahatsız oluyorsun.Boxerı biraz büyük beden al birde lastik kısmı çok geniş olmasın rahatsız eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Slip giy.

Alıntıları Göster
    quote:

Slip giy.

Kardeş ordaki açı çok önemli.Ayrı yeten dikey ve yatay oluşuyla da çok alakalı.
    Hem tam bir periyot yapamaz.Bu yüzden yaklaşık olarak π√(l/g) olarak hesaplamalıyız peryodu.
    Bu durumda da çıkan değer ihmal edilecek kadar düşüktür.Rahatsız etmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strom -- 9 Nisan 2008; 18:26:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: firtikk

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    strech boxerler iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birahalasoguk

strech boxerler iyi.

Alıntıları Göster
    3 gündür Boxer kayıp benim yaa..
    Kilotla gizeiyorum.Nerde bu boxer??Çok fazla çıkarıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: birahalasoguk

strech boxerler iyi.

Alıntıları Göster
    Sal gitsin elemanı, bırak özgürlüğünü yaşasın, niye sıkıştırıyorsunuz boxer'ın veya kilodun içine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syyıldız -- 9 Nisan 2008; 18:54:06 >
  • Boxerın tanga olması insana huzursuzluk verir, pişik yapar, kötü durumlara yol açar, istemsiz hareketler yapılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

3 gündür Boxer kayıp benim yaa..
    Kilotla gizeiyorum.Nerde bu boxer??Çok fazla çıkarıyorum

Alıntıları Göster
    Bu sorunu yaşayanların sorunu pantolonlarını çatal mesafesine kadar indirmiş olmaları aslında

Şu bel mesafesini erkek gibi tutun be kardeşim gerçekten çok iğrenç gözüküyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solu -- 9 Nisan 2008; 18:56:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrtPlt

Boxerın tanga olması insana huzursuzluk verir, pişik yapar, kötü durumlara yol açar, istemsiz hareketler yapılır
    tanga olmuyorda pantolonmu iniyor boxermı çıkıyor cidden insanın psikolojisini içten içe rahatsız eden durumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dances with Wolves

tanga olmuyorda pantolonmu iniyor boxermı çıkıyor cidden insanın psikolojisini içten içe rahatsız eden durumlar

Alıntıları Göster
    Abi boxer'ın üstüne kumaş pantolon giyince fena belli oluyor...

Bu arada aynı sorun bendede var..Sürekli yukarı çıkıyor boxer...Slip alacağım artık...

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Kızılayda sokakta satılan 3 lü boxerlardan aldım 10YTL ye.. bunlar bile ne zamandan beri idare ediyo beni... seninki nasıl boxer anlamadım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Kızılayda sokakta satılan 3 lü boxerlardan aldım 10YTL ye.. bunlar bile ne zamandan beri idare ediyo beni... seninki nasıl boxer anlamadım

nerden aldın? tanesini o fiyata bulamıyorum da eğer iş görürse denemekte fayda var

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutx

quote:

Slip giy.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Dr.Deccal

quote:

Slip giy.

seviyorum bu forumu ya kötü geçen bir günü böyle canlandırıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri

quote:

Orjinalden alıntı: Dr.Deccal

quote:

Slip giy.

seviyorum bu forumu ya kötü geçen bir günü böyle canlandırıyor

Alıntıları Göster
    aynı sorun bende de var. ama slip de hayatta giyemem yani... çok rahatsız. böyle idare ediyorum şimdilik. yaratıcı çözüm olur umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemgc

aynı sorun bende de var. ama slip de hayatta giyemem yani... çok rahatsız. böyle idare ediyorum şimdilik. yaratıcı çözüm olur umarım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: erdemgc

• quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

quote:

Orjinalden alıntı: erdemgc

Alıntıları Göster
    şöyle düzgün bir boxer bulup dh ce sipariş verelim
    yukarı çıkmayan boxer istiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 10 Nisan 2008; 15:10:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

Alıntıları Göster
    ucuz pazar malı boxer takiliyon galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

Alıntıları Göster
    alternatif bir cözüm getireyim..

göbek yapın dogal bir engel teşkil eder ve böylece yukarı cıkmaz boxerınız

• quote:

Orijinalden alıntı: DeXtrin

Alıntıları Göster
    En bol boxerlardan alıyorum valla, püfür püfür mutluyum, bol bol da yukarı çıkıyo pek sallamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: DeXtrin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DeXtrin

Göbek var, farketmiyo, otur kalk yapınca her türlü benim arka tarafımda boxerım görünür hale geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

quote:

Orjinalden alıntı: DeXtrin

Göbek var, farketmiyo, otur kalk yapınca her türlü benim arka tarafımda boxerım görünür hale geliyor

Alıntıları Göster
    vay be demek baksırın tangaya dönmesi sorunu meğerse toplumsal bir sorunmuş iyi oldu tahatladım

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.