Şimdi Ara

Yukarı Çıkmayan Boxer ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
13.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar okulda, dışarda sürekli boxerim yukarı çıkıyor ve rahatsız oluyorum, arkadaşlarımda da bu problem varmış mecburen tuvalete gidip düzeltmem gerekiyor 3-4 tenefüste bir.

Bunun bir çözümü yokmudur yahu?

• boxer yukarı cıkmaz yukarı cıkana paçalı don denır
  • boxerın paçalarına ağırlık bağla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChapkiN

boxerın paçalarına ağırlık bağla..

• yapışık boxerlardan al çıkmasın
  • kemerli boxer
  • Bence pantolon düşüyordur boxer yukarı çıkmıyordur ama eğer boxer yukarı çıkıyor ise malı kaldır dikey şekilde o zaman çıkmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boxer'i yan yatır

Şaka şaka .

Don kullan

Şaka Şaka ,

Dostum bişe sorucam ? Yaşadıgın yerde yerçekimi falan yokmu ? Boxer oldugu yerde kalıyodur bence , pantolonun düşüyodur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBADFA1C8 -- 9 Nisan 2008; 16:09:52 >
  • bendede oluyor oturup kalkarken boxer üste doğru kayıo düzgün bir boxer bulamadım :S
  • Biz lisedeyken bokser tanga oldu yine derdik
  • pantolonun düşüyor olmasın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hazan

Arkadaşlar okulda, dışarda sürekli boxerim yukarı çıkıyor ve rahatsız oluyorum, arkadaşlarımda da bu problem varmış mecburen tuvalete gidip düzeltmem gerekiyor 3-4 tenefüste bir.

Bunun bir çözümü yokmudur yahu?

Aynı sorun bende de var.Millat bana bakıp sapık zannediyo sonra anlat anlatabilirsen
  • malı sağa yada sola yatırın süreklide kalkık dursun bakın o zaman çıkmaz yukarı pantolonda düşmez. Tabi kaslıysa
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcmyk

malı sağa yada sola yatırın süreklide kalkık dursun bakın o zaman çıkmaz yukarı pantolonda düşmez. Tabi kaslıysa

• Kızılayda sokakta satılan 3 lü boxerlardan aldım 10YTL ye.. bunlar bile ne zamandan beri idare ediyo beni... seninki nasıl boxer anlamadım
  • Bende de oluyor aynı şekilde yukarı çıkıyor ama yapışık siyah boxerlardan aldım,onlarda öyle bir sorun yok.
  • Boxer'ın tanga moduna girmesi her erkeğin başına gelen bir durum
  • quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

Boxer'ın tanga moduna girmesi her erkeğin başına gelen bir durum

sağnak yagmurda s*çan gibi ıslandıktan sonra çok olur.. insana batsın bu dünya dedirtir..
  • slip
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.