Şimdi Ara

Yukardan aşağıya doğru kayan görüntü elde etme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde A4 ebatında metin içerikli bir worl belgesi var. Bu belgenin bir iş yerinde ,bekleyen müşteriler salonundaki lcd ekranda gösterilmesi gerekiyor. World belgesinin tamamını videoya çevirdim fakat 16:9 formatındaki TV'de tam sayfa yazı küçük çıkıyor. Sağda solda siyah boş yer kalıyor. Haliylede okunması zor oluyor.
    Bende yazıyı 16:9 formatına göre videoya çevirdim. Şöyleki monitör hareketlerini kaydeden bir programla kaydedilecek alanı 16:9 oranında belirleyip word belgesini tam ekran açtım. Sonrada kenardaki kaydırma çubuğuyla world begesini aşagıya doğru kaydırdım.

Böylece yukardan aşağıya doğru kayan 16.9 ekrana tam oturan bir görüntü elde etmiş oldum. Fakat aşağıya doğru fare ile kaydırırken kesik kesik bir görüntü oluşuyor. Şöyle titremeden yağ gibi aşağıya kayan bir görüntü elde edemedim.

Sizce ne yapmalıyım tavsiyeleriniz nedir? Nasıl istediğim şekilde bir görüntü elde ederim?

• Word dosyasını gönderin halledeyim.

Veya Windows Movie Maker ile kayan yazı efekti olarak word dosyasındaki metni kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 14 Şubat 2012; 15:37:06 >
  • Ekran yakalama programı hangisi
    sorun onda ve ya ayarlarda olabilir
    bende kullandım ve sorun yok
    ekran video kayt programını değiştir
    başkası ile dene
    ayarları önemli
    Saygılarımla.
  • Powerpoint'i denediniz mi ?
  • programı değiştir veya power point sunum olarak hazırla :) sonuçta sunum yapacaksın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.