Şimdi Ara

YUGİOH DUEL NETWORK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çocukluğumda bu çizgifilme bayılırdım duel network oyununa bir göz attım oyun fena durmuyor ama anlıyamadığım birşey sürekli oyundan cıkıyorlar birde kart yerleştirdiğimde o kart ile nasıl saldıracağım tuzak kartları büyü kartları vs nasıl kullanacağımı bilmiyorum bu oyunu oynamış olan birisi varmıdır aranızda sorduğum soruların cevabını verebilir mi acaba ? :) Cevap verecek kişi nasıl saldıracağımı nasıl büyü kartı kullanacağımı nasıl tuzak kartı kullanacağımı bi söyleyebilir mi acaba :)



  • Bende birkaç gün önce başladım oynamaya. Kendi destemi oluşturdum. Gerçekten Yugioh un tam hakkını veren bir oyun olmuş diyebilirim. Şöyle diyeyim:

    Oyun tamamen manüel, yani her hareketi mouse yardımıyla kendimiz yapıyoruz. Yugioh un konami ile çıkardığı oyunların aksine bu oyunda, mesela canavar mezara yollandığında kartın üstüne gelip "to graveyard" a tıklıyorsun, bi kartı elinden oynamak için Normal Summon yada Set e tıklıyorsun. Kart efektlerini kendin gerçekleştiriyorsun mesela pot of greed kartını oynadığında destenden 2 kart kendiliğinden gelmiyor, sen destenin üzerine gelip "Draw" ibaresine 2 kez tıklıyorsun. Bir kartın efektini kullanırken rakibine "eff" tarzında yazarak belli ediyorsun. Mesela güçlendirme kartları, bu kartlarda konaminin oyunlarında olduğu gibi oynayıp canavar kartını seçip gücünü yükseltmiyoruz. O kartı oynuyoruz ve rakibimize chat kısmından şu canavara şu kadar güç geldi şeklinde belirtiyoruz.

    Oyun bu şekilde oynanıyor. Zamanla alışılıyor. Asıl önemli olan güçlü bir deste oluşturmak. Ve benimle duello yapmak isteyen olursa nickim: BlackPro.

    Oyun esnasında oyundan çıkanlar çok sinir bozucu oluyor ama 10 kişiden 1'i çıkar oyundan.

    Keyifli oyunlar..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.