Şimdi Ara

Yüce Hükümetimizin Tüm İcraatleri Sıralı Liste (ANKETLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Yüce Hükümetimizin Tüm İcraatleri Sıralı Liste (ANKETLİ)

(En Son Oy Tarihi: 19.4.2020)
Giriş
  • Daha öncesine gerek yok, 2002'den beri olan olayları hafızam yettiğince sıraladım. Eksik varsa eklesin arkadaşlar.

Anket sorusu şu: En iyi icraat sizce hangisi ?

İşte Erdoğan ve hükümetlerinin yüce Türk milletine hediyeleri:

1- Özelleştirme adı altında devletin köklü, gelir sağlayan kurumları satıldı.
    2- Fetullah şerefsizine göz yumuldu, yer yer destek verildi. Hatta Türkçe olimpiyatları için para bile bastırıldı.
    3- Cumhuriyetçi, vatansever subaylar ordudan uzaklaştırıldı
    4- 82 anayasasını düzelttiği iddia edilerek 2010'da referandumla cumhuriyetin kolonlarına dinamit yerleştirildi ve FETÖ daha da palazlandırıldı
    5- Ergenekon ve Balyoz kumpaslarıyla orduda kalan FETÖ karşıtı vatansever subaylar hapise atıldı
    6- PKK'yla ateşkes yapıldı, PKK şehirlere siper kazacak duruma geldi
    7- PKK ile anlaşma bozuldu yüzlerce şehir verilerek PKK'ya verilen şehirler tekrar alındı ve hendekler-siperler yıkıldı
    8- Suriyeliler akın akın ülkeye alındı, halkın sınırda kamp kurulsun şehirlerimiz mülteci dolmasın isteklerine göstermelik kamplarla yanıt verildi
    9- IŞİD hücre yapılarındaki canlı bombalar hakkında "eylem yapmadan içeri alamayız" denildi
    10- Peşmerge PKK'ya yardım için sınırımız içinden kobani'ye geçirildi
    11- ÖSO'nun destekçisi kalmadığı halde ihvancı politikalar sebebiyle destek sürdürüldü.
    12- IŞİD ülkede bomba patlatırken ölenler "solcu" olduğu için vatandaşların ölümleri bir kesim tarafından "iyi olmuş" denilerek geçirildi
    13- IŞİD'e karşı hava ve topçu saldırısı düzenleyip, basit PR çalışmaları ile tüm dünyada kahraman olunabilecekken devletin içine yerleştirdikleri FETÖ'cüler yüzünden MİT tırları yakalandı ve tüm dünyanın düşmanı haline gelindi. IŞİD ile savaştığı için birbirine tecavüz edecek düzeyde eşek kafalı PKK'lılar bir anda dünyanın gözünde "cici çocuk PKK'lılar" oldu
    14- FETÖ'cüler darbe girişiminde bulunup vatandaşa ateş açtı, hükümet önlem alamadı.
    15- KHK'lar ile kurumlardan FETÖ'cüleri ELİYLE KOYMUŞ GİBİ bulup attılar. Ama FETÖ'cüler kadar muhalif solcular da atıldı
    16- IŞİD'e olabilecek en son dakikada operasyon düzenlenip "Kürt kantonları" denilen PKK uzantılarının bağlantısı kesildi. Daha önce girip, PKK'lılardan önce bölgeleri kontrol altına alıp elimizdeki suriyelileri yollama şansı kaybedildi.
    17- Döviz hiç olmadığı kadar arttı, artışı durdurulamadı
    18- Başkanlık sistemi getirilerek parlementer demokrasi kaldırıldı
    19- Suriyeli örneğinden dolayı cesaret alan Afgan ve Pakistanlı mülteci işgali başladı, devlet hiç bir önlem almadı.
    20- FETÖ ve yolsuzluk bağlantısı olan belediye başkanları istifaya zorlandı, hukuki süreç işletilmedi
    21- Belediye seçimleri kaybedildiği için İstanbul seçimi yenilendi, daha büyük farkla kaybedildi
    22- Ekonomi 2001 krizinden daha derin bir krize Damat'ın ekonomi yönetimiyle yelken açtı
    23- Yoksulluğa çözüm asgari ücret artışı olarak görüldüğü için işsizlik ve enflasyon arttı, orta sınıf daraldıkça daraldı.
    24- Rus uçakları askerlerimizi bombaladı, karşılık Esad'a verildi
    25- Çin virüsü gündeminde suçlulara af çıkarılıp uzun yıllar boyu büyük uğraşlarla ayıklanan haydutlar sokaklara salındı.

VE EN ÖNEMLİSİ: 26- "Silivri eheheh" şakası yapacak hale gelmiş aciz, korkak, otosansürcü bir nesil yetiştirildi.

Sizden gelenler:
    27- Ananı da al git, Kabataş yalanı, Soma'da madenci yakınlarının dövülmesi
    28- Kozmik odaya FETÖ, dolaylı yoldan Amerika'nın sokulması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesHırsızı -- 19 Nisan 2020; 16:6:20 >

• Yüce Hükümetimizin Tüm İcraatleri Sıralı Liste (ANKETLİ)

• quote:

Orijinalden alıntı: -Hattori-

Onur duyarım (yüce başkanımızın benle uğraşacak zamanı olduğunu tecrübe edersem). Hem suçlularda çıktı, gece şişlenme korkusu vs. olmaz.

Not: Benim gibi düşünen ve konuşan herkesi içeri alacaklarsa bir kaç bin tane daha silivri inşaa etmeleri gerekir. Daha sindiremediler herkesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesHırsızı -- 15 Nisan 2020; 21:49:29 >

• Bu arada AKP'li arkadaşlar yanlışım varsa düzeltsin listeyle ilgili. Desin ki: "böyle bir şey olmadı, aha kanıtı." Yok diyemiyorsa ankette oy kullanmaya alalım kendilerini.
  • Beyler harbi sıktı bu muhabbet iki taraf içinde. Kabak tadı verdi ööö dedim artık.

Hepsi yerin dibine batsın ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Beyler harbi sıktı bu muhabbet iki taraf içinde. Kabak tadı verdi ööö dedim artık.

Hepsi yerin dibine batsın ya.
    İki taraf derken? Benim tek tarafım Türk milleti ve Türk devletidir. Benim karşımda olan kim tam olarak ?
  • Trollerin uğramadığı konulardan biri olacak sanırım bu da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    laik devlet ve dini bayramlar
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • müstehak müstehak müstehak heheheheh
  • Aslında sorun ah partide değil ona oy verende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seçenekler propaganda tarzı yazıldığı için seçmek zor veya bazıları tam öyle olmadı da denilebilir

Mesela 1. Seçenekte bütün kit'ler kârda değildi çoğu zarardaydı . Eskiden devlette işçi memurdan çok daha fazla kazanırdı oda temizlikçisi odasını temizlediği müdür yardımcısından fazla maaş alırdı maden işçisi,yol işçisi, tekel işçileri şimdiki parayla 10-15 bin lira maaş alırdı bu nedenle hepsi zarardaydı. 2001 krizinden sonra IMF bunlarin özelleştirilmesini istedi AKP bu olayı çok sevdi zaten ordaki işçiler kendi partisinden olmadığı için fabrikaların satılması (yada kapanması)çalışanlarında emekli olması işine geldi

Seçeneklere yorum yerine ananı da al git, Soma'da işçi dayağı, başörtülü bacıların sürüklenmesi, Kabataş olayı gibi somut olaylar belirtilse daha iyi olurdu... Yoksa fetö konusu Erdoğan ile Gülen kavgasından dolayı oldu ABD Erdoğan'ı BOP eşbaskanlığından almasaydı zaten fetö diye bir mesele Türkiye gündeminde olmayacaktı ordaki maddelerin çoğu gündeme bile gelmeyecekti AKPliler için (pkk içinde aynı şey denilebilir PKK akp için çalışıyorsa iyi AKP'nin aleyhine çalışıyorsa kötüdür)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 16 Nisan 2020; 17:37:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• secmekte zorlandım
  • Hepsi birbirinden facia, hangisini oylayacağımı bilemedim.
  • din düşmanlarına inat.. TEKBİİİİİİİİİR ALLAHU AKBAR
  • 26 bence. İnsanlar rahatça eleştiri yapmaya korkar oldu ki haklı sebepleri var.
  • Silivri is coming

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kozmik oda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

kozmik oda
    Bu nasıl unutulur, artık o kadar şeyin içinde unutmuşum ekliyorum.
  • Seçmek zor ben bir ortaya karışık alayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.