Şimdi Ara

Yu Yu Hakusho

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • valla izlediniz mi bilmiyorum ben şu an 50 lerdeyim, gerçekten hoşuma gitti, dragon ball kadar ünlü olmasını beklerdim, belki suyu çıksa olabilirdi de hoş, şimdi ne desem hava gelicek izleyenler bi kaç yorum atsın ona göre gideriz, bu arada burda ilk konum sanıyorum, tanıtım yapmak isterdim ama malum zamanım yok, tek amacım tartışmak zaten

dövüşlerden ziyade resmen yerine göre sulugöz olcaktım bi ara, özellikle ilk başı baya iyiydi, daha yeni gördüğüm karaktere üzüldüm ya ötesi yok :)

• hunter x hunter ın yazarının animesi yapılan diğer popüler eseri zaten karakterlerin çizimlerinden anlaşılıyor. yayınlandığı dönemde dragon ball z den iyi reytingleri olduğunu okumuştum.Güzel bir animedir keyifle izlemiştim
  • hunter x hunter ı da denemek lazım o zaman, ama şunu öğrendim ki, art stili falan çokta önemli değil, konu çok daha ön planda bana göre
  • çevirisi tamamlandı mı ?
  • çeviriler hakkında bi bilgim yok, orjinal Japonca dublaj + İngilizce altyazı ile izliyorum ben
  • çeviri gelse iyidi ama zaten finallerim yüzünden yeni seriye başlıcak vaktim yok yarım kalanları erittikten sonra sıraya aldım bunuda eğer izlemediysen hunter x hunter başla direk.
  • bende de şey hastalıgı var, sevdiğim serileri bitmesini istemiyorum diye yarıda bırakıyorum :( hunter a başlarım o zaman
  • Güzel bi animedir kesinlikle izleyin. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam bi fansup sitesi 29. bölüme kadar çevirmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reqvhio

bende de şey hastalıgı var, sevdiğim serileri bitmesini istemiyorum diye yarıda bırakıyorum :( hunter a başlarım o zaman

hunter x hunter a başlıyacaksan ilk çıkan versiyonu izle şimdi remakede yayınlanıyor ama ilk versiyon kesinlikle çok daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: obiwan165

quote:

bende de şey hastalıgı var, sevdiğim serileri bitmesini istemiyorum diye yarıda bırakıyorum :( hunter a başlarım o zaman

hunter x hunter a başlıyacaksan ilk çıkan versiyonu izle şimdi remakede yayınlanıyor ama ilk versiyon kesinlikle çok daha iyi

bak bunu söylediğin iyi oldu remake i izlicektim çünkü daha iyi grafik adına aynı anime farkı yoktur diye düşündüm, saol bilgilendirdiğin için
  • 2011 yapımını öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: obiwan165

quote:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seriye başladım 12. bölümdeyim klişeden ve anlatıcı'nın herşeyi gözümüze sokmasından kusmak üzereyim. Fazla basite indirgeniyor olaylar.
    Kendini geliştirecek mi seri ? Değer mi hepsini izlemeye ?
    Not: HxX - DBZ - ONE PIECE - NARUTO dahil bütün shounen vs. izledim o yüzden soruyorum
  • Netflix'e gelmiş seri sanırım. İzlemeyi düşünüyordum ancak düzgün çevirisi olmadığı için izleyemiyordum. Güzel oldu gelmesi.
  • Şüpheniz olmasın konuna gelenler nezdinde, son arc biraz meh sayılabilir ama konuyu bağlaması bakımından gerekli görüyorum şahsen. Bence HxH sevenler şans vermeli, o kadar kaliteli olmasa da hemen hemen benzer yollar izlemesiyle izleyiciye bir şekilde dokunabilmiş mangaka.
  • Hxh gibi ama degil

• Netflix dizisini yapacakmış.

• Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt

Manganin dizisi guzel olmuyor yav 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.