Aramızda bu bölümde okuyan var mı acaba? Ek-madde 1 ile geçiş yapacağım için sıralama problemim değil. ITU İnşaat Mühendisliği, YTÜ Metalurji arasında gidip geliyorum. Bölümde okuyan arkadaşlar eğitiminden ve imkanlarından memnun musunuz? |
YTÜ - Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Hk.
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
%100 ing deyim ben memnunum.
-
Yurtta mı kalıyorsun hocam?
-
evet
-
Bölüm inşaat mühendisliğinden daha parlak gözüküyor, savunma ve otomotiv sanayisinde çalışan çok mezunu varmış sanırsam. Davutpaşaya yakın uygun fiyatlı bi ev çözersem geçeceğim büyük ihtimalle.
-
inşaat sıkıntı hocam inşaattan daha iyi. otomativde savunmada iyi fırsatlar var
-
Hocam şuan nerde okuyorsun
Benim de Türkçesine geçme ihtimalim var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E0C7F68E7 -- 28 Haziran 2023; 12:16:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Objektif bir şekilde değerlendirirsen sence İÜ EE mi daha mantıklı YTÜ metalurji mi
Ege Kimya Mühendisliğindeyim.
-
Geçiş yapmanızdaki ana sebep nedir hocam? İlk senenizden mi geçiyorsunuz? Ben de bu sene başlayacağım bölüme
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hangisine ilgin varsa o.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
itü diplomasını al keyfine bak.
-
Metalurji güzel bölüm.İngilizce alınmak koşulu ile.Odtü metalurji tavsiyemdir.Ama araştırın severseniz seçin.
Makinaya göre daha spesifik bir bölüm.Makinaya nazaran bunu seçmeniz mental sağlığınız için daha iyidir.Makina çok hantal ve trendi düşen çok çok alanında tecrübe gerektiren bir bölüm.
-
Up benimde yapma ihtimalim var
Buradan alınan dersler ile başka sektörde calısma imkanımız olur mu?
Hocam özelden ulaşabilir misiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İTÜ inşaat iyidir ama bence malzeme inşaattan daha iyi durumda ve sanırım 5 sene sonra da bu böyle olacak. YTÜ de güzel üni olduğuna YTÜ malzeme why not
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
genelde üretim de çalışıyolar fakat sonuçta mühendis oluyorsun kendine bağlı olarak istediğin sektörde çalışabilirsin
-
ikisi çok farklı bölümler ders programlarına bak
-
hazırlıktaydım. egenin sosyal imkanları çok zayıf, kampüs otoparktan ibaret. bölümler de teknik üniversite olmayışından, her branşta tek bir uzmanlık üstüne öğrenci yetiştiriyor ve Türkiye'de hatrı sayılır bir ismi yok. ege tıp ve diş hekimliği dışında tercih edilmez.
Benzer içerikler
- asistan doktor maaşı 2024
- psikoloji mezunu işsiz kalır mı
- ayt edebiyat nasıl çalışılır
- ankara deneme sınavı yapan kurumlar
- hocalara geldik dershane yorumları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X