Şimdi Ara

Yozgat'ta KPSS sınavına geç kalan adayların isyanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 4 Kasım 2018 KPSS önlisans sınavına yol yapım çalışmaları engel oldu. 2018 KPSS önlisans sınavına Yozgat'ta giren adaylara yol engeli. 4 Kasım sabahı KPSS önlisans sınavına yetişmeye çalışan adaylar yol yapım çalışmalarına takıldı. KPSS'ye geç kalanlar ’ye geç kalan bazı adaylar yol yapım çalışmasına öfkeli,Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) Yozgat Bozok Üniversitesinde gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Ön Lisans sınavına geç kalan bazı adaylar, yol yapım çalışmalarına takıldıklarını iddia etti.
    Yozgat’ta KPSS Ön Lisans Genel Yetenek Genel Kültür sınavı heyecanı yaşandı. Sınav merkezlerine gelen adaylar giriş belgeleri ve kimlikleri kontrol edilerek sınava alındı. Bozok Üniversitesinde sınava giren adaylar, karayolları tarafından üniversite yolunda yapılan asfalt çalışmaları nedeniyle gecikme yaşadığını öne sürdü. Sınav kapılarının 10.00’da kapanması nedeniyle bazı adaylar zamanla yarıştı. Kimi adaylar ise saniye farkıyla sınava girerken yaklaşık 15 öğrenci de bir dakikayla sınava giremedi.
    Sınava giremeyen öğrenciler karayolu başta olmak üzere belediye ve trafik akışını yeterince sağlayamayan trafik ekiplerini suçladı. Sınava 1 dakika geç kalan öğrenciler dakikalarca sınav görevlilerine dert yandı. Sınava geç kalan adaylardan Mehmet Udun, yol yapım çalışmaları nedeniyle sınava geç kaldığını söyleyerek görevlilerle uzun süre tartıştı. Bazı adaylar da İbrahim abi adlı kişiyi arayarak, beni almıyorlar diye sitem etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moving On -- 5 Kasım 2018; 1:50:40 >

• "Beni emniyete götürün sıhıntı çıkaracam."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yolda sorun olabilecegini dusunmeden gec cikiyorlar evden, ondan sonra sinava niye giremedim. bugun de memurlar.net'de gordum biri yazmis 10:10da geldim almadilar, okul cok kotu yerdeydi taksi soforu bile bulamadi hakkim haram zikkim olsun diye.
    7-8 yildir osym'nin yaptigi sinavlara girerim (toplamda cok olmustur :D), 1 saat otobus bekleyip gelmedigi icin 15 dakika uzakliktaki minibus duragina giderek sinava girdigim bile oldu ama bir kere bile gec kalmadim. sinav senin icin onemliyse cikman gereken saatten en az 45 dakika once cikarsin. ha yolda tir falan devrilir baska yolun yoktur gecmis olsun o zaman ama trafik falan bahane olamaz bu gibi durumlarda bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up
  • Of ne acikli haber akepe.bittmis tayyip ne yapior of ulke perisan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İbrahim abi dediği de AKP Sorgun ilçe başkanı

Hakikaten de öyle:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şıh Hazretleri -- 5 Kasım 2018; 14:50:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

İbrahim abi dediği de AKP Sorgun ilçe başkanı

Hakikaten de öyle:http://www.akpartiyozgat.org.tr/tr/akkadro/ilce-baskanlari
    Bu daha komikmis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ateş olsa düştüğü yeri bile yakamaz, bir de kapıyı çerçeveyi indirip sıkıntı çıkaracakmış.Keşke deneseydi de sınava girenlerden birinin yakını şunu dövseydi.

• 50 kere diyolar şu sınavlara geç kalıyorlar 5 saat önceden çık ozaman.

• Hayatim boyunca onlarca sinava girdim.

AÖF sinavlari mesela..

Adana 'nin sapa ilcesinden sinava yetismek icin 5.50 de kalkar, çoğu zaman 1 otobus 2 dolmus ile Adana' nin taa ucundaki okula yetisirdim.

AOF sonunda akıllandı da büyük ilcelere de sınav merkezi acti. Millet cileden kurtuldu.

Ulan Yozgat, 7-8 km benim günlük aktivitem, cek saga yayan yürü.

Ama badem bıyıklı tayfasi torpile o kadar aşina olmus ki, her isi bir telefon ile halletmeye o kadar alışmış ki, kapida kudurmus deyyuz.

Ama iyiymis ha, ben bu cenahin sinava girmeden devlete yerlestiklerini düşünüyordum.

Bak buda olumlu.

Ülkenin sorunu bunun gibi zihniyet sahibi hastslikli tipler iste.

Akitleri sahneye davet ediyorum.

Sizde de isler nasil yürüyor, seçim oncesi sıkıntı yasiyor musunuz?

Yazik kiyamam size

• Bir gün önceden gidip baksaydın sınav yerine yol çalışmasınıda görüp önlem alırdın allahın sıgırı

• Sinav 10 baslayacak demek saat 10da okul kapisindan gir anlamina gelmez.

9.30da orada olmalisin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerköy-yozgat-sorgun
    Bu güzergah üzerinde 40 ar km mesafeler var
    Ama ÖSYM sağolsun Yerköydeki adamı Sorgun tarafındaki okula Sorgun tarafındaki adamı da Yerköy tarafındaki üniversiteye atınca bir bokluk çıkıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abraaaaaammm abeeeeeeeeee gapuhyuuuu açmayolaaaaaaa

• Lan yozgatta nasıl geç kalıyorsunuz ilginç 🤔

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Griş belgesinde üste kırmızı renkle yazıyor bu bir iki kayıt olurken okudum anladım butuno ve halen ...
  • her sınav aynı şey boşuna ağlıyorlar. Sınav kağıdın da eşşek kadar 10'dan sonra sınava giriş yasaktır yazıyor. Aklı namazda olanın kulağı ezanda olur ben de girdim dün 1 saat erken vardım nolur nolmaz diye. Boşuna her sınavda aynı tatava ağlayıp zırlıyorlar.
  • Sınavda başarılı olan/olacak olan 1 saat önce oranın kapısında olur zaten. Elin şeyinde sallana sallana sınava gidersen ibraaam ibraaam diye dolanırsın öyle
  • daha sınava vaktinde giremeyen adamın bu ülkeye bir hayrı olabilir mi?

anca akp li abilerine ağlar böyle.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.