Şimdi Ara

Yozgat Sorgun Yolunda Arka Arkaya Trafik Lambalarının Amacı Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sivas'dan Yozgat'a giderken Sorgun ilçesinin içinden geçiyorsunuz. Saydım tam 6 tane arka arkaya trafik lambası koymuşlar. Bir de birinde duruyorsun, yeşil yanıyor, diğerine yetişene kadar o da kırmızıya dönüyor. Yani sürelerini hepsinde duracak şekilde ayarlamışlar, hiç bir şekilde hiçbirinden kurtuluş yok.

Koskoca illerde, Yozgat'ın kendisinde, D100 de Kocaeli, Bolu vs hiçbirinde böyle bir lamba düzeni yok.

Buradaki amaç nedir? Millet yolda dursun, sağdan soldan birşey alsın, Sorgun esnafı kazansın gibi bir amaç mı gütmüşler? Nedir yani?

• Orada uzun bir düzlük var ve ilçe sürekli yol boyunca büyüyor. Bu yolda hız yapılsın istenmiyor. 70km/h yeşil dalga uygulanıyor olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plf -- 17 Eylül 2020; 19:35:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memlekettime laf yok :) sorgunun eşşiz havasını daha fazla teneffüs edin diye ışık çok :))))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen geçtiğimde aynı şeyi düşündüm.Oldu olacak yolu kapatsınlar.Hız sınırı 60 yanlış hatırlamadıysam ışıklar ayarsız.Yolda gerekli önlemlerin alınıp sınırın minimum 70 olması ve ışıkların anayol akışını sağlayacak şekilde düzenlenmesi şart.
  • yolumun hiç düşmeyeceği bundan sonra da düşeceğini zannetmediğim bir yer
  • Aynısı manisa kula’da var, birbirinden senkronsuz 5-6 tane trafik ışığı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde uzun yolda basa basa geliyorsun,sorgunun içinden o hızla geçmek,her lambaya takılmak zulüm gibi geliyor insana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kaza yaptım ana yol tali yok
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sanayi lambalarından sonra yeşil dalga var yazıyor 55 gidince hamama kadar takılmıyorum ben hamamın oraya lambalarada ayrı bi çeşme koymuşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.