Şimdi Ara

YouTubedan para kazananlar bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaz başı bir YouTube kanalı açtım hobi gibi birşey olsun diye arada video falan atarım havasında o öyle kendisi büyümüş biraz, pek iplemedim tatilde falanda olunca video falanda atamadım geri geldim sonra baktım kanal iyi durumda 450-500k izlenme olmuş bi reklamları açıyım la belki para getirir 5-10 tl diye açtım ertesi gün 158 tl sonraki gün 215 tl kazandım bu 1 hafta böyle devam etti sonra kanal banlandı topluluk şartı ihlalinden (3 strike) gittim 2 gün sonra yeni kanal açtım şu an hala o kanaldayım (9 ağustosda açtım) şu an günde ortalama 30-120 tl arası para alıyorum adsenseden 2244 abonem 350k izlenmem var 83 videoyla ama gözlemlerim sonucu herkes pintipanda falanda dahil o kadar abone, izlenmeyle 300 dolar anca alıyorum diyordu YouTube'den para kazanılmaz gibi şeyler duyuyorum insanlardan banada inanmıyorlar bu konuyada inanmıyacaklar olucaktır ss atıyım taçlandırıyım konuyu bir konuyada yazmıştım 2-3 arkadaş pm attı onlarada aynı kanaldan kurduk 2.günlerindeler şu an 10 tl aldılar altın madeni bir sektör mü buldum yoksa normal değerler mi bunlar?

4-5 ağustos banlı olduğum tarihlerdir

• Hocam içerik ne bu kadar izlenme olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanalın içeriği ne ile ilgililiydi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnız topluluk ihlali alıyorsun ve kanal kapanıyor, ardından yeni kanal açıyorsun ve bir anda o kadar yüksek izlenim alıyorsun. Dikkat et neyle ilgili topluluk ihtarı yapıyorsan o hatanı düzelt 1 kuruş alamazsın ve para kazanma kapatılır.
  • İçeriği söylemeyi düşünmüyorum açıktan ama izleyici kitlem %85 Japon %80 Mobil cihazlardan izlenme alıyorum belkide o yüzden çok kazanıyorum **** vs olmadığından yada Japon reklamları değerlide olabilir.
  • Icerik ?

• Dediğinine göre içerik ya japan bikini idol ya anime ,hentai karışık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avukat vs. olan bakabilir mi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

yalnız topluluk ihlali alıyorsun ve kanal kapanıyor, ardından yeni kanal açıyorsun ve bir anda o kadar yüksek izlenim alıyorsun. Dikkat et neyle ilgili topluluk ihtarı yapıyorsan o hatanı düzelt 1 kuruş alamazsın ve para kazanma kapatılır.

Hocam topluluk ihlalini yanlış başlıklandırma ve video spamından (turbo upload açıp günde yüksek miktarda video yüklemek) aldığımı düşünüyorum yeni gmail hesabı tabi güvenirliği yok günde 100 video yükleyince YouTubeye batıyor olabilir, telif hakkı gibi de değilki açık açık nedenini söylemiyor arada videolarıma topluluk şartı ihlali gelirdi 2 tanesine gelmişti itiraz etmiştim özür dileyip kaldırmışlardı ihlali videolarıda geri koymuşlardı ama 3 tanesi aynı anda gelince itiraz edemeden banlandım tabi sonrada pek takmadılar nedenini bende bilmiyorum pek ama şu an kanal iyi gibi görünüyor hem yıllı eski kendi kişisel gmail adresimide kullandım belki bir + sı olur diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: ®eis

Dediğinine göre içerik ya japan bikini idol ya anime ,hentai karışık.

Hentai koyarsam direk +18den ya banlanırım yada yaş sınırlaması gelir para kazanamam hentai veya idöller değil ama mobilden izlenmesinin büyük bir sebebi var tabiki, masaüstü izlenmem tabletlerden bile az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikuru Asahina -- 30 Ağustos 2016; 14:37:56 >
  • Anime be olleyy bee

• Click bait yapmaktan banlanmışsin sen videonun başlığı , görüntüsü ve video icerigi uyumlu olmak zorunda yoksa spam yapmaktan banlanirsin hatta videoya girdiğin etiketler bile videoyla uyumlu olmak zorunda.

• tabloda ne ne anlama geliyor onuda gösterdeysin keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

tabloda ne ne anlama geliyor onuda gösterdeysin keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: ®eis

Click bait yapmaktan banlanmışsin sen videonun başlığı , görüntüsü ve video icerigi uyumlu olmak zorunda yoksa spam yapmaktan banlanirsin hatta videoya girdiğin etiketler bile videoyla uyumlu olmak zorunda.

Ondanda olabileceğini düşünüyorum evet açıklama ve etiketlerim çok aç gözlüydü doluydu baya metadata spamına giriyormuş oda ban sebebi olabiliyormuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.