Şimdi Ara

youtubedan ismail küçükkaya'nın 2.5 saatlik sabah kuşağı haber programını izlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • adamlar her gün youtubea yüklüyor. alın mesela:https://www.youtube.com/watch?v=lq4jT7cm65I
    Kim izliyo lan bunları? ulan zaten bunu izleyene kadar akşamı bekle zaten aynısını fatih portakal söylüycek. ciddi ciddi hafta içi oturup youtubedan şu yayının tamamını izleyen varsa net işsizdir, acınası bir kişidir.

Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz
  • milletin ne izlediğini eleştiren de işsizdir. Size ne kardeşim? Biri çıkar survivor izleyen aptal der,öbürü çıkar dizi izleyen aptal der. Sen boş vakitlerinde uzun menzilli füze yazılımıyla mı uğraşıyosun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    https://forum.donanimhaber.com/bugunumu-nasil-gecirdigimi-anlatiyorum--123626084#123626084

Epsilon
    Binbaşı
    1302 Mesaj
    29 Ocak 2017 04:38:08 Konu Sahibi

Daha
    PM
    Cevap
    Şikayet

11.00 uyandım
    11.30 kahvaltı
    12.00 banyo yaptım
    12.30 geçen hafta beyaz futbolu izlememiştim yutuptan onu izledim
    15.30 derin futboluda izlememiştim. kardeş programlar zaten, onu da izledim
    18.30 haxball oynadım
    19.30 futboldaki gelişmeleri takip edebilmek için geçen haftanın telegol yayınını izledim
    22.30 akşam yemeği yedim
    23.00 haxball oynadım
    00.00 c2den kız düşürmeye çalıştım
    01.30 lol oynadım
    02.30 dh konu dışı
    03.30 komik caps sayfalarının fotolarına baktım
    04.30 burdayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elonardo -- 13 Mayıs 2017; 1:44:11 >
    Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• Kardeş zaten 200 tıklanmis kimse izlemiyor yani. O da aboneler bildirimden yanlışlıkla tiklamistir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• TV'den izlersen sarıyor biraz konuşma tarzı güzel ama youtubeden izleyen adam ağır işsizdir

"Kısa vadedeki hayallerimizi gerçekleştirdik. Uzun olanları biraz erteledik. Belki bir kez daha görev almak nasip olur."
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

TV'den izlersen sarıyor biraz konuşma tarzı güzel ama youtubeden izleyen adam ağır işsizdir

tam olarak bunu demeye çalışıyorum.

aynı şey evlilik programları için de geçerli. hatta direkt tüm tv programları lan. adamlar 3 saatlik programı paylaşıyorlar, millet de oturuyor takip ediyor bunları ciddi ciddi. olm hiç mi işiniz gücünüz yok hayret ediyorum gerçekten bunları izleyen tipleri.
    al bi örnek daha, müge anlı

https://www.youtube.com/watch?v=IbOGwSUC4OQ

107.000 izlenmiş. ABİ 107.000 LAN. ülkede her 700 insandan biri yani, inanılmaz bi rakam bu. Bizzat tanıdığım bi arkadaşım da spor servisini falan izliyor youtubedan. cidden ülke boş adam dolu.
    Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Keşke haber programı izleseler.

Malesef izlenen tek şey evlilik programları/survivor gibi programlar.

Orijinalden alıntı: elonardo

dedi saatlerce eski spor programlarını izleyen işsiz adam.
    https://forum.donanimhaber.com/bugunumu-nasil-gecirdigimi-anlatiyorum--123626084#123626084

Epsilon
    Binbaşı
    1302 Mesaj
    29 Ocak 2017 04:38:08 Konu Sahibi

Daha
    PM
    Cevap
    Şikayet

11.00 uyandım
    11.30 kahvaltı
    12.00 banyo yaptım
    12.30 geçen hafta beyaz futbolu izlememiştim yutuptan onu izledim
    15.30 derin futboluda izlememiştim. kardeş programlar zaten, onu da izledim
    18.30 haxball oynadım
    19.30 futboldaki gelişmeleri takip edebilmek için geçen haftanın telegol yayınını izledim
    22.30 akşam yemeği yedim
    23.00 haxball oynadım
    00.00 c2den kız düşürmeye çalıştım
    01.30 lol oynadım
    02.30 dh konu dışı
    03.30 komik caps sayfalarının fotolarına baktım
    04.30 burdayım

Oha bu nasıl bir hayat

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.