Şimdi Ara

youtube ye video ekleyip para kazanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
3
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kim bu konuda bilgi sahıbı bırsey soracagım

• paralar yere damlıyor bir kişi yok mu ?
  • 2 lira kazandım beğen qeç xd
  • sendemi spamlemeye başlıycan knu dışını yaratıcı olun artık youtubedan para kazanamasınız çöplük oldu zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alex

sendemi spamlemeye başlıycan knu dışını yaratıcı olun artık youtubedan para kazanamasınız çöplük oldu zaten

merak etme senden daha yaratıcı bir kişilige sahıbım
    />
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

çok zor,
    telif hakkı falan var,gidicen kendin klip veya video çekiceksin müzik sana ait olacak birde onu izletecen ölme eşeğim ölme hesabı,köklü siteler yapabilir ancak sıfırdan başlamak zor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 0.06Cent kazandım hocam

Buda kanalım

• quote:

Orijinalden alıntı: mrsteve

0.06Cent kazandım hocam

Buda kanalım

http://www.youtube.com/alperenpltinum

eee ne ısmarlıyorsun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sor hepsini cevaplayayım.Yakında askere gidiyorum,gitmeden faydam dokunsun.
  • 10 günde 21.5 Lira ama öyle kolay değil ayrıca sana bilgi vermem avatarın yüzünden ctrl +w yapıyodum hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 21 Ekim 2013; 14:41:56 >
  • Dostum youtube değilde. Program bloğu felan açarsın linke tıkladıklarında para kazanırsın hani şu reklamı geç siteleri varya.
  • Arkadaşlar şimdi ben dünki maçtan bir bölümü çekip youtubeye koydum.
    Koymamdaki amaç para falan için degil paylaşmak için paylaşdım gece yatmadan 10.000 oldu sabah baktım 20.000 olmuş şimdi bakdım 30.000 olmuş galiba bu boyle devam edecek ama dediğim gibi ben bunu maçtan aldım bu yasak mı ben bu videoyu adenseye baglasaydım para alırmıydım.
  • 150 dolara yakın kazanmıştım,adsense pin'de geldi sonra ban yedi hesap paralar uçtu
  • quote:

Arkadaşlar şimdi ben dünki maçtan bir bölümü çekip youtubeye koydum.
    Koymamdaki amaç para falan için degil paylaşmak için paylaşdım gece yatmadan 10.000 oldu sabah baktım 20.000 olmuş şimdi bakdım 30.000 olmuş galiba bu boyle devam edecek ama dediğim gibi ben bunu maçtan aldım bu yasak mı ben bu videoyu adenseye baglasaydım para alırmıydım.

Kardeşim adsense hesabın varmı ? Eğer yoksa Hit bitmeden benimkini bağlayıp , gelire ortak edebilirim seni.

Videoyu incele , 3. eşleşen uyarısı varmı bir bak.Önce kanalına adsense eklenmeli ve video para kazanmaya onaylanmalı.Bu işlemlerden sonra , videoda reklamlar çıkmaya başlar
  • quote:

quote:

sendemi spamlemeye başlıycan knu dışını yaratıcı olun artık youtubedan para kazanamasınız çöplük oldu zaten

o yüzden konu dışına soruyosun dimi hadi git ptcye üye ol 0.1$ kazan

• arkadaşlar sorun dedınız sorduk cevap vermıyorsunuz hastaneye gidiyorum gıdıp gelene kadar yazın
  • quote:

quote:

quote:

o yüzden konu dışına soruyosun dimi hadi git ptcye üye ol 0.1$ kazan

Yt'dan kazanamazsınız derken ? Mağarada falanmı yaşıyorsunuz ? 1 Kuruş bile harcamadan binlerce lira kazandım youtube'dan

Şuan kullandıgım fx 8350'li pc yi bu parayla aldım ben.Videolarımı 1 gb ramli pc de renderlıyordum

• quote:

Bağlasanda bağlamasanda copyright yersin, bu arada copyright yiyeceğini sanmam.

Birde aklıma gelmişken müzik koyarsan bir videona mutlaka descriptionda belirt adını.
    Birde eşleşen üçüncü taraf içeriği derse (genelde müzik) onları kabul et onlar copyright sayılmıyor.
  • quote:

O videoyu hemen kaldır öncelikle.Lig tv özetinden bahsediyorsun muhtemelen.Cezası çok fazla o parayı ödeyemezsin.Telif hakkını da yersin 1-2 güne.Kanalını heba etme boş yere.Kanalı adsenseye bağlasaydın para kazanırdın.Maç özetleri çok fazla izlenir ve para kazandırır.Uefa maçlarına yönel.Bir de Almanya ligi.Buralarda da telif yememek için video düzenleme programlarını iyi bilmen gerekir.Logoları ve mümkün olduğunca şamp.ligi ve avrupa ligi maçlarındaki saha kenarındaki uefa logolarını kesebilirsen telife takılmaz.Ses üzerinde de oynaman lazım.Ben kendim de oyuncu videoları hazırladığım için Sony Vegas Pro'yu kullanıyorum.Kullanımı biraz zor gelebilir,daha basit programlar deneyebilirsin.Özetten çok 30sn civarı pozsiyonları koy.Telife yakalanması daha zor olur.Videoların para kazanma seçeneğinin onaylanması da ayrı bir dert.Zamanın varsa ve sabırlıysan üzerine git derim.Ayda ortalama 1500-2000 kazanırsın.Yalnız başlarda sıkıntı çekersin.Başta dediğim gibi ligtv özetlerinden uzak dur.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.