Şimdi Ara

[Eski] Vanced - Arka planda oynatır, reklam oynatmaz - Kurulum Kılavuzu ve Sıkça Sorulan Sorular (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
806
Cevap
32
Favori
56.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Umarım geçmiştir :) İyi günlerde kullanın.
  • Validenin telefonunda kurulu vanced. Daha önce geçmiş videoları görüntülemede sorun yoktu. Şimdi GEÇMİŞ görünmüyor. Uygulamayı silip yeniden yükledim. Hesaptan çık-gir yaptım. Olmadı. Bilgisi olan var mı?
    14.21.54 Bu sürüm kurulu. Bende hiçbir sorun yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nike35 kullanıcısına yanıt
    Selamlar…
    Reklam engelleyici kullanıyorsanız Youtube geçmişinin çalışması için
    *s.youtube.com
    adresini istisnalara eklemeniz gerekir. Adaway kullanıyorsanız reklam listesi eklentilerini devre dışı bırakıp deneyebilirsiniz. Bu işlemlerin etkili olması için cihazınızın yeniden başlatılması gerekebilir

Şirket hesabıyla giriş yapılmış ise https://www.youtube.com/account_advanced adresinden hesap birleştirme yapılabilir veya kişisel hesapla oturum açılabilir
    Geçmiş olsun şimdiden 🙏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 29 Haziran 2020; 13:29:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurcansayan

Selamlar…
    Reklam engelleyici kullanıyorsanız Youtube geçmişinin çalışması için
    *s.youtube.com
    adresini istisnalara eklemeniz gerekir. Adaway kullanıyorsanız reklam listesi eklentilerini devre dışı bırakıp deneyebilirsiniz. Bu işlemlerin etkili olması için cihazınızın yeniden başlatılması gerekebilir

Şirket hesabıyla giriş yapılmış ise https://www.youtube.com/account_advanced adresinden hesap birleştirme yapılabilir veya kişisel hesapla oturum açılabilir
    Geçmiş olsun şimdiden 🙏
    Telefonda reklam engelleyici yok.
    Pi hole ile reklam dns adreslerini çekiyorum.

Ama benim telefonda sorun yok, diğerinde var.
    Aynı sistemi kullanıyoruz. Aynı dnsleri kullanıyoruz.

Vanced 14.21.54 Non-root için uyumlu Microg'yi kurduğunuzu anlıyorum*. İzleme geçmişinin çalışması için V14.10.53 ve daha üstü gerektiği için burada bir sorun olmamalı.

Uygulamanın
    *s.youtube.com
    adresine erişimi engellendiği için veya kurumsal hesapla giriş yapıldığında izleme geçmişi çalışmıyor.

Cihazlarınızdaki hesapları birbirleriyle değiştirip deneyebilirsiniz veya mobil veri üzerinden Uygulamanın, İzleme Geçmişine erişim sağlayıp sağlamadığını görebilirsiniz.

Bu konuyla ilgili mi emin değilim, ama belirtmek isterim ki Youtube Music'in geçmişi ayrı saklanıyor.

Çözüme ulaşamadıysanız sorun yaşadığınız cihazın yazılım bilgilerini paylaşabilir misiniz?

* ile işaretli linkler vanced.app sitesindeki eski sürümler (older versions) bağlantısının sağladığı linklerdir.

• quote:

Vanced 14.21.54 Non-root için uyumlu Microg'yi kurduğunuzu anlıyorum*. İzleme geçmişinin çalışması için V14.10.53 ve daha üstü gerektiği için burada bir sorun olmamalı.

Uygulamanın
    *s.youtube.com
    adresine erişimi engellendiği için veya kurumsal hesapla giriş yapıldığında izleme geçmişi çalışmıyor.

Cihazlarınızdaki hesapları birbirleriyle değiştirip deneyebilirsiniz veya mobil veri üzerinden Uygulamanın, İzleme Geçmişine erişim sağlayıp sağlamadığını görebilirsiniz.

Bu konuyla ilgili mi emin değilim, ama belirtmek isterim ki Youtube Music'in geçmişi ayrı saklanıyor.

Çözüme ulaşamadıysanız sorun yaşadığınız cihazın yazılım bilgilerini paylaşabilir misiniz?

* ile işaretli linkler vanced.app sitesindeki eski sürümler (older versions) bağlantısının sağladığı linklerdir.
    Pi hole'ye s.youtube.com adresini whitelist olarak ekleyince sorun çözüldü.
    Teşekkürler.

Geçmiş olsun, iyi günlerde kullanın 🙂
  • Selamlar. Android e vanced indirdim gerçek YouTube u devre dışı bıraktım. Şimdi Chrome dan herhangi bir video açınca browser üzerinden açıyor vanced ile açmayı nasıl ayarlayabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar
    İşletim sistemi arayüzünüzü belirtmediğiniz için cevabım biraz kaba hatlar üzerinden olacak. Cihazınızın ayarlarını açıp "Uygulamalar" (apps) başlığı altında "Varsayılan Uygulamalar" (default apps) ayarını bulun; bu ayar, varsa sağ üstteki çark simgesinde olabilir. Orada Youtube Vanced için "bağlantıları açma" (opening links) izinlerinden gönlünüze göre olanı seçin. Chrome'ın varsayılan uygulama olma ayarını sıfırlamayı da deneyebilirsiniz.
    Bazı tarayıcılar ne olursa olsun linkleri sadece kendisi açmaya ayarlı olabiliyor, bu gibi durumlarda, örneğin Firefox'ta tek dokunuşla uygulamaya geçebilirsiniz.

Umarım sorununuz çözülmüştür 🙂
  • Bugün, Youtube Vanced'in kurulması ve güncellenmesini çok kolay hâle getirecek, basit arayüzlü bir yazılım yayımlandı. Aynı geliştirici ekip, Vanced Manager'ı beta sürümüyle
    GitHub
    Releases · YTVanced/VancedManager
    https://github.com/YTVanced/VancedManager/releases
    adresinde ücretsiz bir şekilde indirmelere açtı. Denemek isterseniz indirip kurabilirsiniz. Geri bildirimler için lütfen adresini kullanın.

Yardım belgeleri hazırlandığında yine Türkçeye çevirip bu konuda paylaşacağım. Bu konunun içeriklerini silmeyeceğim.

• Vanced Manager, beta sürümüyle çıktı.

Bugün, Youtube Vanced'in kurulması ve güncellenmesini çok kolay hâle getirecek, basit arayüzlü, Vanced Manager adlı uygulama yayımlandı. Vanced'in geliştiricisi, Vanced Manager'ı beta sürümüyle
    GitHub
    Releases · YTVanced/VancedManager
    https://github.com/YTVanced/VancedManager/releases
    adresinde ücretsiz bir şekilde indirmelere açtı.

Artık APKs ile uğraşmanıza veya arama motorunda çıkan paralelci korsancı sitelere bulaşmaktan korkmanıza gerek kalmayacak.

• temiz ve yalın bir arayüz
    • Vanced ve Microg'yi kolayca kurabilme
    • uygulamanın tüm varyantı için kılavuzlar (özellikle gönüllerin sevgilisi biricik MIUI için)
    • İnternet sitesine gitmeye gerek kalmadan, doğrudan indirme
    • Vanced için güncelleme olduğunda bildirim gönderme
    • yeni sürümlere ait değişiklik notları
    • falan filan (fıstık feşmekân)

Denemek isterseniz indirip kurabilirsiniz. Geri bildirimler için lütfen adresini kullanın.

Yardım belgeleri hazırlandığında yine Türkçeye çevirip bu konuda paylaşacağım. Bu konunun içeriklerini silmeyeceğim.

• quote:

Vanced Manager, beta sürümüyle çıktı.

Bugün, Youtube Vanced'in kurulması ve güncellenmesini çok kolay hâle getirecek, basit arayüzlü, Vanced Manager adlı uygulama yayımlandı. Vanced'in geliştiricisi, Vanced Manager'ı beta sürümüylehttps://github.com/YTVanced/VancedManager/releases adresinde ücretsiz bir şekilde indirmelere açtı.

Artık APKs ile uğraşmanıza veya arama motorunda çıkan paralelci korsancı sitelere bulaşmaktan korkmanıza gerek kalmayacak.

• temiz ve yalın bir arayüz
    • Vanced ve Microg'yi kolayca kurabilme
    • uygulamanın tüm varyantı için kılavuzlar (özellikle gönüllerin sevgilisi biricik MIUI için)
    • İnternet sitesine gitmeye gerek kalmadan, doğrudan indirme
    • Vanced için güncelleme olduğunda bildirim gönderme
    • yeni sürümlere ait değişiklik notları
    • falan filan (fıstık feşmekân)

Denemek isterseniz indirip kurabilirsiniz. Geri bildirimler için lütfenhttps://github.com/YTVanced/VancedManager/issues adresini kullanın.

Denedim çok iyi olmuş

• ugurcansayan kullanıcısına yanıt
    kurulum nasıl yapılacak?
  • mert25 kullanıcısına yanıt
    Yukarıdaki github bağlantısını veya vanced.app sitesini izleyerek manager.apk dosyasını indirip kurun. Sonra Vanced Manager görünmeli, onu çalıştırıp kurulumu gerçekleştirebilirsiniz. Cihazınızda kök (root) dizin erişimi olsa dahi non-root olanı tavsiye ederim. Tabii bunlar için bilinmeyen kaynaklardan uygulama kurulmasına izin vermeniz gerekli.

Teşekkür ederim
  • mert25 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, iyi günlerde kullanın. 🙂

İngilizcesi çıksın onları tercüme ederim düşüncesiyle bekliyordum, ama kısa bir kılavuz hazırlayabilirim bu konuda. Malum artık gerekli :)
  • Root versiyonu geçen gün kurdum. Kusursuz çalışıyor çok beğendim. Normal yutup kullanarak ızdırap çekiyormuşum. Apk signature olayını Lucky patcher ile devredışı bıraktım. Yalnız bundan önce Magisk ayarlarından çekirdek modunu aktifleştirmeniz lazım yoksa lucky patcher imzayı devre dışı bırakamıyor. Bunu bulmak için az uğraşmadım.
  • Youtube vanced ve microg ayni uygulama içinde artık. Yalnız daha önce birkaç kere cok basitçe kurduğum uygulama simdi ana ekran nonroot kısmını sectirmiyor. Telefonumda root erişimi de yok. Ne yapmak gerekir? Samsung S9 kullanıyorum.

• false6 kullanıcısına yanıt
    Uygulamanın o kısmının tasarımı bazen şaşırtıcı olabiliyor, sizi anlayabiliyorum.
    Eğer aşağıdaki gibi görünüyorsa, nonroot seçili demektir, hiç endişe etmeyin.

[Eski] Vanced - Arka planda oynatır, reklam oynatmaz - Kurulum Kılavuzu ve Sıkça Sorulan Sorular
    [Eski] Vanced - Arka planda oynatır, reklam oynatmaz - Kurulum Kılavuzu ve Sıkça Sorulan Sorular

Eğer böyle görünmüyorsa, uygulamanın ekran görüntüsü ile birlikte cihazınızın yazılım bilgilerini paylaşabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 10 Temmuz 2020; 22:16:12 >

Yardımınız için teşekkürler. Herseyi silip baştan kurunca sorunsuz çalıştı. Nonroot dediğiniz gibiydi muhtemelen

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.