Şimdi Ara

[Eski] Vanced - Arka planda oynatır, reklam oynatmaz - Kurulum Kılavuzu ve Sıkça Sorulan Sorular (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
806
Cevap
35
Favori
54.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ugurcansayan kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim hocam :) Siz bu konuyu açıp aklıma düşürmeseydiniz kafaya takıp uğraşmayacaktım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugurcansayan

    14.21.54 ve öncesinde apk idi, sonrasında Youtube güncellenip apks dosyası olunca işin içine SAI girdi. Bunun üstüne root ve apk imza onayı da eklenince rehberler büyüdükçe büyüdü. Üstüne Google/Youtube sunucuları tarafından sürülen güncelleştirmeler falan derken dıdısının dıdısı

    Alıntıları Göster
    Aynen şuan saı ile yüklenmiyor önerebileceğiniz bir yöntem varmı?




  • Ne yaptıysam son sürümü yükleyemedim anlaşılan Google vancedi bitirmeye çalışıyor :) bende eski sürümü yükledim 14.21.54 onda sorun yokta şarjı güncele göre fazla tüketiyor bilginiz olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C30C46BA4

    Ne yaptıysam son sürümü yükleyemedim anlaşılan Google vancedi bitirmeye çalışıyor :) bende eski sürümü yükledim 14.21.54 onda sorun yokta şarjı güncele göre fazla tüketiyor bilginiz olsun.
    Kurulumun ne aşamasında nasıl sorun yaşadınız? Cihaz ve yazılım bilgilerinizle birlikte paylaşabilir misiniz?
  • ugurcansayan kullanıcısına yanıt
    Rootlu cihazda imza doğrulmasına takıldı onu lucky patcher ile kapattım bu seferde cihaz her açılışta cihazı bul depolama alanı hasarlı hatası verdi zaten ana konusunda detaylı sorunun nedenini ve çözümünü yazmışlar şuan tek çözüm imza doğrulmasını kapatma ama buda başka sorunlara yol açabiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C30C46BA4 -- 13 Mayıs 2020; 22:2:5 >
  • Root gerektirmeyeni kurmayı deneyin, hiçbir farkı yok.
  • Note8 Anakonusunda yazinca anca gordum de :) .

    Ingilizce bilmeyenler icin faydali. Konularima ekleyecegim. Link olarak sayfani paylasacagim. Eskimis ama xda sitesi bilgilerini de haliyle ayiklayacagim.


    Emegin icin ceviri ve hazirlanis icin tesekkurler. Ozenli de duruyor .
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim. :)

    XDA forumlarındaki gönderi ne sıklıkla güncelleniyor bilemiyorum, ama buraya açtıktan sonra her hafta girip çevrilecek bir yer var mı diye bakıyorum -ki genelde bile çoğu zaman olmuyor-. Umarım ki Türkçe konuşan herkese faydalı olur.

    Note8 konusuna yazmamın sebebi de DH forumunda "Vanced" diye aratınca sonuçlarda en üstte o konu çıktı [otuz küsur dakika önce] etiketiyle, gerçi başta anlam veremedim ama sözü geçmişken bilgilendirmek istedim.
  • ugurcansayan kullanıcısına yanıt
    Ne vesile oldu kismina o kadar odaklanmamistim veya merak etmedim ama aramanizda neden Note8 konusu cikti da Note9 cikmadi hayret DH'e . Halbuki, icerik kabaca ortak ayni baslik Note9 da da var ...



    Bir ara emeginizi de aktaracagim kaynakli olarak ...


    Turkce birebir ceviri filan yapilacak cok sey var ama gonulluk ile bir yere kadar ... Emeginiz de var vaktinizi ayirmissiniz ayrica . Tekrardan tesekkurler. Tuketici Bilinci ile ilerisi icin de herkese hayri olacaktir . Diger ulkelerdeki satis oncesi satis ve satis sonrasi urun ve urun cesitliligi garanti destek filan Turkiye aslinda geride . Birock sey de getirilimiyor yapilmiyor arz-talep otesi maliyet filan olsa gerek ...

    Sizin gibiler de dolayli da olsa bilince vesile oluyorsunuz .

    xda dahil birccok siteyi de takip ediyorum birincil kaynak babinda . 4PDA.RU var ama Rusca ...




  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Arama sonuçları için SEO'nun S'sinden anlamadığım için ben de bilemiyorum Gerçi biraz anlasaydım belki Google veya DDG sonuçlarında ilk sayfalara getirebilirdim.

    Yazılım geliştirmeden anlamıyorum ama bildiğim konuda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Çorbada tuzum olduysa ne mutlu bana. 🙂
  • ugurcansayan kullanıcısına yanıt
    Anahtar kelimeler filan normal uyeler konu acarken de ekleyebilse SEO un S inden de haberdar olurduk. Gerci SEO deri bizleri enterese etmiyor . DH yonetimindekilerin isidir ...
    DDG ( DuckduckGo ) filan da bence sen bile dert etme . Birak ta o tur kisimlari DH merak etsin...


    Benim anlamadiigm DH icerisinde arama yapilirken cikmamasi.


    DH in arama moturu da motor bile degil. Esasli bile degil. Sundugu kadariylan bile duzgun degil ...


    Yazilim gelistirme / programlama imkanin zamanin varsa ogren derim . Gelecek hem suanki sendeki mevcut isler bir de bunlari programcilikla beraber harmanlamakta ...


    Matematik gibi programcilikta yakin gelecekte temel olacak aranan sartlardan biri olacak. Istenmese de bilen biriysen SIYRILACAKSIN DA...
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim.
    Gelecek yazılımda, kesinlikle öğrenmek lazım. Ben öğretmenim, zaman zaman keşke diyip çok ihtiyaç duyduğum oluyor. Bu zamanlar bir şeyler öğrenmek için çok uygun fırsatlar aslında, değerlendirmek lazım. Ama bunun da bir sürü dili, platformu falan var, başlamadan önce karar vermek çok güç. :/ Günümüzde en azından PC ve Raspberry Pi'leri kontrol edebilmek, okuryazarlık gibi gerekli; insan yerine geçecek robotlar falan derken birkaç yıla ne olacağını az çok tahmin edebiliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 22 Mayıs 2020; 18:56:36 >
  • ugurcansayan kullanıcısına yanıt
    Yazilimci olmak yani programlara ogrenip te onla kalmak pek ideal degildir. Surekli takip edilip kendimzi gelistirmemiz lazim...

    Egitmen olmanizla sanirim dikkatinizi de cekmis olacaktir ki : Artik yeni nesillerin temel egitimlerine kadar kodlama ogretiliyor. Cunki yas ne kadar erken kodlamaya asina oldu uzerine surekli yeni cikacak programalam dillerine de kolaylikla ogrenme gelistirme esnekligi kolayligi saglamaktadir.

    Yas ilerledikce de ogrenilir mi kisiye ozel oldugu icin belki sizde de verimli olabilir yani basarabilirsiniz .


    Suan hangileri populer ve gelecekte hangi programlara dilleri populer olacak kestirmek ayrica bir mesele ...


    Enteresan bir detay var hocam :





  • Uzun süredir vanced kullanıyordum. Çocuklar çizgi film izlerken arada çıkan saçma reklamlara çözüm ararken keşfetmiştim.

    Note 8 konusundaki mesajınızı görünce bu konuyu fark ettim. Çok faydalı olmuş, emekleriniz için teşekkürler.

    Bu vesileyle versiyon yükselttim ben de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    "Bir dil bir insan, iki dil iki insan." ve "Öğrenmenin yaşı yok." benim bu konulardaki mottom. 🙂 Bir makineyle konuşabilmek, ona iş yaptırmak gerekli ama aslında işin temelini bilmek daha önemli diye düşünüyorum. Bu çocuklar için çok daha önemli, düşünme ve akıl yürütme için faydalı. Ayrıca örneğin aşağı yukarı hepimiz hesap makinesi kullanabiliriz fakat dört işlemi de biliriz. Dört işlemi bilmeden ne hesap makinesini icat edebilirdik ne de onun doğru çalışıp çalışmadığını anlayabiliriz.
    Bendeki belki öğretmenliğin uyandırdığı bir heves, insanı işleyebiliyorken makineyi de işlemek ve geleceğe bu şekilde de yatırım yapmak bence lazım. Ubuntu ve Excel komutlarıyla çıktığım bu yolda Java da öğrenmek istiyorum ama Python, C dilleri ve HTML5 de hem aklımı çekiyor hem de gözümü korkutuyor. 😬
    Şimdilik birkaç tane online kursa üye oldum, bakalım belki bir sonraki Vanced güncellemesine yetişebilirim.

    Not: Umarım güncelleme çabuk gelir de ben yetişemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • greentooth kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim, iyi günlerde kullanın.

    Bir sonraki güncelleme ile Vanced Manager da sunulacak diye tahmin ediyorum, Vanced'i kurup güncellemek için konuya "son bir" kez daha uğramanız gerekebilir. 🙂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurcansayan kullanıcısına yanıt
    Matematik nsail ki olmazsa olmaz artik programlama da olmazsa olmaz olacaktir hem de her meslek turunde .

    Gelecek boyle birsey
  • ugurcansayan kullanıcısına yanıt
    uygulamayı kullanıyordum uzun süredir varsayılan yapmak için verdiğiniz yöntemi uyguladım yeniden başlattım açılıştan bir süre sonra ekrana resimdeki uyarı geliyor ve ilk gördüğüm Whatsap da kişilerin numaraları var isimler yok.
    [Eski] Vanced - Arka planda oynatır, reklam oynatmaz - Kurulum Kılavuzu ve Sıkça Sorulan Sorular

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asures A kullanıcısına yanıt
    Uyarı için: Galiba Magisk veya custom kernel kullanıyorsunuz. TWRP sürümünüzü değiştirip onları tekrar kurarsanız bu uyarı çözülecektir.
    Sorununuzu çözmediyse kullandığınız cihazın ve yazılımının sürüm bilgileri ve ilgili uygulamaların sürüm bilgilerini paylaşarak sorunun kaynağı başka mı bakabiliriz.

    Whatsapp kişileri için: Ana ekranda veya son kullanılan ekranındayken WhatsApp simgesine basılı tutun, uygulama bilgisini seçin, uygulama izinleri başlığından kişilere izin verin.
  • Whatsap ı dediğiniz gibi yaptım, telefonum 9t geldiği gibi kullanıyorum o uyarı ya Google'dan baktım yeniden başlatıldığında çıkıyor muş bu şekilde kullanacağım artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.