Şimdi Ara

Youtube ps3'e geldi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
0
Favori
4.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 2eu5

quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Arama kısmında keşke PS3'ün kendi klasik ekran klavyesini kullansaydık.
    Bu arada aramada boşluk bırakamadım.

Neden PS3'de bu kadar uğraşıyorsunuz Youtube'da video izlemek için ya. Oturun PC'de izleyin ne izleyecekseniz. İlle PS3'de Youtube çıktı diye sömürmenin ne alemi var.

Zeus Zeus Zeus...

Haklısın tabii ama insan merak ediyor yeni çıkan özellikleri. Birde HD olsaydı keşke. Seste kısamıyoruz oynatıcıdan. Arama kısmıda eski model telefon tuş takımı stayla.
    Ve PSN'ye Sign in olmadan Youtube'u açamıyoruz. İlla Sign in ol diyor.

Kullanışsız. Ben ı-ıh diyorum.

Zeus haklı ağalar.

• Ben Youtube'da veya GT'de falan fragmanları takip ederim. Yöntemim şu, IDM ile videoları en yüksek kalitede indirir, flash belleğe atarım sonra TV'ye takar izlerim. Bence en mantıklı yol bu.
  • quote:

Ben Youtube'da veya GT'de falan fragmanları takip ederim. Yöntemim şu, IDM ile videoları en yüksek kalitede indirir, flash belleğe atarım sonra TV'ye takar izlerim. Bence en mantıklı yol bu.

• quote:

Ben Youtube'da veya GT'de falan fragmanları takip ederim. Yöntemim şu, IDM ile videoları en yüksek kalitede indirir, flash belleğe atarım sonra TV'ye takar izlerim. Bence en mantıklı yol bu.

Bunla uğraştırması rezilliktir bizi. STORE'de de var videolar ama hepsi gelmiyor geç geliyor ben arada ondan indiriyorum ama youtube gibi bir sevris varken bunu çalıştıramaması sorun olan
  • Bir kez daha anlıyorum ki yeni çıkacak olan konsolların oyun kadar multimedya,internet özelliklerininde kuvvetli olmasını istiyorum
  • bence güzel olmuş.fazla kullanışlı değil ama tarayıcıdan izlemekten iyidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • görüntüler çok iyi olmuş cam gibi.
    ama arama olayı , oynatıcı kontrolü çok berbat
  • Videoları ileri sararken sık olarak youtube kilitleniyor quitten kapatıncada makina reset çekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

Bunla uğraştırması rezilliktir bizi. STORE'de de var videolar ama hepsi gelmiyor geç geliyor ben arada ondan indiriyorum ama youtube gibi bir sevris varken bunu çalıştıramaması sorun olan

Uğur, şu uygulamayı anlat bana özelliklerini kötü yanları bir zahmet. 720P oynatıyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 15 Ağustos 2012; 23:16:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muhtesemgitlan

Bir kez daha anlıyorum ki yeni çıkacak olan konsolların oyun kadar multimedya,internet özelliklerininde kuvvetli olmasını istiyorum

Yeni çıkan konsollar zaten direk sosyal ağlarla entegre olacak. Youtube da nasibini alır bu furyadan büyük ihtimalle.
  • quote:

quote:

Bir kez daha anlıyorum ki yeni çıkacak olan konsolların oyun kadar multimedya,internet özelliklerininde kuvvetli olmasını istiyorum

Yeni çıkan konsollar zaten direk sosyal ağlarla entegre olacak. Youtube da nasibini alır bu furyadan büyük ihtimalle.

Desene garı - gızda alacak. Sırf sözde sosyal ağlar için alanda olacak.
    Her konsol alanda oyuncu değil. Araştırma yapılmıştı, konsolu sırf yan özellikleri için alan bir sürü insan vardı.

• quote:

quote:

quote:

Her konsol alanda oyuncu değil. Araştırma yapılmıştı, konsolu sırf yan özellikleri için alan bir sürü insan vardı.

Reis bana şu Youtube uygulanmasından bahset.

Özelliklerinden kötü yanlarından 720P mi peki ?

Kısaca iş görür mü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Kısaca iş görür mü ?

Sikkofi:
    Arama kısmı çok kötü. (PS2'de oyunda profil oluşturunca çıkan ekran klavyesi gibi. )
    Youtube'a girebilmek için illa sign in olmak gerek.

Video 1-2 tane izleyebildim ancak. Şuan çalışmıyor. Video açmıyor, Youtube donuyor. Ancak 1-2 videoya yarım yamalak bakabildim, HD değildi.

Tabii geliştirilirde ama şuan kullanışsız.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Kısaca iş görür mü ?

Sikkofi:
    Arama kısmı çok kötü. (PS2'de oyunda profil oluşturunca çıkan ekran klavyesi gibi. )
    Youtube'a girebilmek için illa sign in olmak gerek.

Video 1-2 tane izleyebildim ancak. Şuan çalışmıyor. Video açmıyor, Youtube donuyor. Ancak 1-2 videoya yarım yamalak bakabildim, HD değildi.

Tabii geliştirilirde ama şuan kullanışsız.

Gelişir reis büyük ihtimal.

• quote:

Xbox'da bu olay pek yok ama PS3'ü oyun amaçlı almayan arkadaşlarım var. BluRay oynatıcı olarak kullanmak için alıyorlardı çünkü o zamanlar en ucuz BluRay oynatan cihaz PS3'dü. Şimdi durumlar değişti tabi. Yakında çıkacak minik PS3 de zaten bu amaçla üretiliyor muhtemelen. Ufacık olsun, sosyal ağlarda dolaşsın, film de izletsin hesabı.

İlk Xbox'ın modası geçtikten yıllar sonra bile XBMC sayesinde medya oynatıcı olarak kullanılıyordu. Hala da kullanılıyor.

Yeni nesilde sosyal ağları es geçemezler, büyük hata yapmış olurlar. Artık ne varsa sosyal ağlarda var.

• quote:

Xbox'da bu olay pek yok ama PS3'ü oyun amaçlı almayan arkadaşlarım var. BluRay oynatıcı olarak kullanmak için alıyorlardı çünkü o zamanlar en ucuz BluRay oynatan cihaz PS3'dü. Şimdi durumlar değişti tabi. Yakında çıkacak minik PS3 de zaten bu amaçla üretiliyor muhtemelen. Ufacık olsun, sosyal ağlarda dolaşsın, film de izletsin hesabı.

İlk Xbox'ın modası geçtikten yıllar sonra bile XBMC sayesinde medya oynatıcı olarak kullanılıyordu. Hala da kullanılıyor.

Yeni nesilde sosyal ağları es geçemezler, büyük hata yapmış olurlar. Artık ne varsa sosyal ağlarda var.

Aynen Zeus. Sırf Blu-ray için alanlar var. Hatta sırf PS Home için alan tanıdıklarım bile var.

İlk XBOX'u 2. elde satanlar mutlaka şu ifadeyi koyuyorlardı; "Tam bir multimedya cihazı" PS2'den epey ilerideydi multimedya olarak.

• HDMI çıkışı olsa hala kullanılırdı büyük ihtimalle.
  • Youtube app'nin bir artısnı gördüm.O da browserdaki video kalitesinden çok daha iyi olması.Evet hd değil ama yinede görüntüsü güzel.Şu arayüzü biraz geliştirseler daha iyi olacak.
  • quote:

quote:

Neden PS3'de bu kadar uğraşıyorsunuz Youtube'da video izlemek için ya. Oturun PC'de izleyin ne izleyecekseniz. İlle PS3'de Youtube çıktı diye sömürmenin ne alemi var.

fULL HD TV'DE VİDEO İZLEMENİN TADI BAŞKA.

• quote:

Orijinalden alıntı: lextor

quote:

quote:

fULL HD TV'DE VİDEO İZLEMENİN TADI BAŞKA.

Fuleycdi TV'de video izlenin daha rahat yolları da var

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.