|
YouTube Premium Lite fiyatı açıklandı, Türkiye'de yok

-
-
Zaten reklam engelleyici kullandığım için beni ilgilendirmiyor.
_____________________________ Herşeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım. Herman Melville -
Bi şey ya vardır ya yoktur. Böyle arada kalmış lite çözümler, küçük ayrıntılar, karşılaştırma tabloları beni sinir ediyor.
-
PC'de Firefox + uBO = YouTube Premium Lite
Eşitliğin sol tarafı bedava, sağ tarafı 7,99$
Seçecekler için mantıksız bir tercih olur.
Android'de Firefox + uBO + NewPipe = YouTube Premium Lite
Android TV Box'da SmartTube = YouTube Premium Lite
-
Normalde ölümü gösterip sıtmaya razı etmeleri gerekirdi ancak arka plan oynatma olmadığına göre bunlar cebimizden para vererek ölmemizi istiyorlar.
-
Reklam engelleyici kullandığımız için bizi emek hırsızlığıyla suçlayanlara bu haberi gösterin. Düşünün reklam görmemek için para verdiğiniz uygulama da yarın reklam göreceksiniz ve size diyecekler ki reklamsız ve arka planda oynatma için daha üst paketini satın alın :D
-
Bu çok klasik bir taktiktir aslında. O ürünü ucuza satabilmek için bazı şeyleri kırpıp öyle satışa sunuyorlar.
_____________________________ Yusufir -
Bizim toplum pro işini sever. Aklıma bi abi geldi. Abi hangisini alalım demiştik?
-en pahalısını alın! demişti.
Bizim toplumun özeti
Minör abonelikler neyse....
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
İyi bi tarayıcı kullanın 1 kuruş vermeyin sadece internete para verin yeter (OPERA tarayıcı gayet kullanışlı telefonda) herşeye para verirseniz evin yolu bulunmaz
-
Bu çağda "arka planda çalma" işlevini para ile satma nedir ya gerçekten anlamıyorum. Bu arada premium u neredeyse çıktığı zamandan beri kullanıyorum. Ama yani hadi indirmeyi anlarım da arkada çalmazsın ne demek ya? İşte alternatif olmayınca böyle oluyor.
-
Eski Apple kullanıcıları hatırlar. Eski iOS sürümlerinde YouTube; iPod Touch, iPhone ve iPad'lere önyüklü olarak gelirdi ve bir avantajı da, arka planda müzik dinlebiliyorduk. Yanlış hatırlamıyorsam, iOS 6 ya da 7'den sonra bu özellik kaldırıldı. Daha doğrusu YouTube artık Apple cihazlara önyüklü olarak gelmiyor.
_____________________________ Yusufir -
dünyanın en saçma işi lite premium
_____________________________ -
Zaten hic anlami yok video indirme bile parali oldu cok anlamsiz bir sistem
-
cidden şaka gibi sistem arka planda ve indirme olmaması gibi saçmalık mı olur tabletten normal webten girince bile arkaplanda ve reklamsız oluyor cidden alıcak olanlar afedersin ama keriz sadece getirmek için getirmişler
-
Eşit değil bir de, sol tarafta reklam yok, sağ tarafta ise paranla reklam izliyorsun. Öyle bir tezat.
Youtube TV modu gibi olmuş. TV'den youtube izlerken işe yarar. Arka plana atamazsın indirme de yapamazsın zaten
-
Google yıllardır üzerimizden ve datalarımızdan para kazandı hala da kazanıyor. Ben emek hırsızlığı olarak görmüyorum. TV reklamı gibi geçilemeyen uzun reklamlar
koyarak kendi kendini bitirdi, Instagram'da ne güzel Reels video aralarına serpiştiriyorlar ilgilenmiyorsan pat geçiyorsun. Böyle yapsın o da, veya DH gibi video penceresinin sağında solunda çıksın.
Gidip tekel olup benzeri tüm alternatif "uzun video" platformlarını kapanmaya zorladı. Alternatif olsa zaten rekabet ile bunu yapamazdı.
Zaten gelmesin. Lite var diye normal premium'a zam yapar bunlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar

Reklam engelleyici kullandığımız için bizi emek hırsızlığıyla suçlayanlara bu haberi gösterin. Düşünün reklam görmemek için para verdiğiniz uygulama da yarın reklam göreceksiniz ve size diyecekler ki reklamsız ve arka planda oynatma için daha üst paketini satın alın :D
|
Bi şey ya vardır ya yoktur. Böyle arada kalmış lite çözümler, küçük ayrıntılar, karşılaştırma tabloları beni sinir ediyor.
|
PC'de Firefox + uBO = YouTube Premium Lite
Eşitliğin sol tarafı bedava, sağ tarafı 7,99$ Seçecekler için mantıksız bir tercih olur. Android'de Firefox + uBO + NewPipe = YouTube Premium Lite Eşitliğin sol tarafı bedava, sağ tarafı 7,99$ Seçecekler için mantıksız bir tercih olur. Android TV Box'da SmartTube = YouTube Premium Lite Eşitliğin sol tarafı bedava, sağ tarafı 7,99$ Seçecekler için mantıksız bir tercih olur. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X