Şimdi Ara

Youtube Mp3 İndirme Android Uygulaması (Artık Reklamsız + Video İndirme) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uygulam artık Reklamsızdır arkadaşlar, aynı linkten güncel apkyı indirebilirsiniz...
  • Malesef olmuyor ama ındırme ıstedıgı veriyorum facebooka gırıyorum o arada ama dosya inmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boxor

Malesef olmuyor ama ındırme ıstedıgı veriyorum facebooka gırıyorum o arada ama dosya inmiyor

senin için bir iki defa deneyim dedim indirme başlayınca programı kapatmaya kalmadan mp3ü indirdi
  • 3-4 dakıkalık parçalar ınıyor sanırım bende denedım oldu ama en azından ındı dıye uyarı verse süper olur ;)

Ben saç kurutma makınesı sesı dıye bır vıdeo var onu indirmeye çalıştım 58 dakika felan sanırım uzun dakıkalı dosyalar inmiyor ;)

• Iyi gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: boxor

3-4 dakıkalık parçalar ınıyor sanırım bende denedım oldu ama en azından ındı dıye uyarı verse süper olur ;)

Ben saç kurutma makınesı sesı dıye bır vıdeo var onu indirmeye çalıştım 58 dakika felan sanırım uzun dakıkalı dosyalar inmiyor ;)

Evet dostum müzikleri indiriyorum yanlışlıkla milletin kotasını patlat mayalım dedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcevikb

Iyi gibi

Daha ne olsun abi telefondan youtube çevirme sitelerini gezerken bir ton reklam virüse maruz kalıyorsun bunda hiç biri yok izle indir ;)
  • Biri video da indirebilelim dedi sanırım hay hay, yeni sürümü deneyin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhackup -- 8 Şubat 2016; 17:43:46 >
  • yhackup kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yeni sürümü de indirdim. Yalnız eklemek istediğim bi kaç şey var.

Eski sürüm mp3 u daha hızlı indiriyor. Yeni sürümde es indirici ve normal tarayıcı ile de indirdim eski sürüme göre baya bi yavaş indirdi.

Video daha da yavaş indi. Birde video indirme aynı butona tıklayınca seçenek çıkıyor sandım sol menü listesinde varmış video indirme. Aynı butonda ya da yanına ek bi video butonu ile bence daha kullanışlı olur gibi.

Bu arada cihazım Galaxy A8 SmA800F.

İlginiz için de teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MexeSs

Teşekkürler yeni sürümü de indirdim. Yalnız eklemek istediğim bi kaç şey var.

Eski sürüm mp3 u daha hızlı indiriyor. Yeni sürümde es indirici ve normal tarayıcı ile de indirdim eski sürüme göre baya bi yavaş indirdi.

Video daha da yavaş indi. Birde video indirme aynı butona tıklayınca seçenek çıkıyor sandım sol menü listesinde varmış video indirme. Aynı butonda ya da yanına ek bi video butonu ile bence daha kullanışlı olur gibi.

Bu arada cihazım Galaxy A8 SmA800F.

İlginiz için de teşekkürler..

Hmm kontrol ederim

• Ogyoutube ile ugrasmaktan bikmis biri olarak cok begendim. Ancak pembe butonlari netlestirirsen cok iyi olur.

• fırat.ç. kullanıcısına yanıt
    Nasıl olsun ne renk yakışır ?

Yine youtube kirmizisi olmali. Indirme iconu youtube upload ico nunun tersi sekilde ayni ebatlarda ve youtube daki gibi kirmizilik beyaz iconun icine golge verirse tadindan yenmez bence.

Youtube Mp3 İndirme Android Uygulaması (Artık Reklamsız + Video İndirme)

• quote:

Orijinalden alıntı: fırat.ç.

Yine youtube kirmizisi olmali. Indirme iconu youtube upload ico nunun tersi sekilde ayni ebatlarda ve youtube daki gibi kirmizilik beyaz iconun icine golge verirse tadindan yenmez bence.

Peki dostum şu andaki buton sende hareketli mi ? normalde o indirme butonu 5 ayrı png dosyası içeriyor sürekkli aşağı doğru akıyor bazı telefonlarda çalışmadığını gördüm sende durum nasıl

Bende de hareketsiz.

• note2 andr.. 4.4.2 de sorunsuz calıstı.

video da eklenince cok guzel olur, guncellemeyi beklıyorum vazgecılmezlerim arasına gırecek gibi..

ellerine saglık tsk. ederim.
  • tnt-2 kullanıcısına yanıt
    Şu an ekli zaten video ama mp3 gibi değil şimdilik bir siteye yönlendirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhackup -- 12 Şubat 2016; 20:31:51 >
  • Emeğine sağlik

• quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

Video indirmeyide gordum.. indirdigim videolar calısmıyordu mp3 uzantısı ile kayıt oluyormus dosyalar

uzantıyı mp4 yaptım calıstı. Ufak tefek rutuslar birde exit tusu 10 numara program olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

Video indirmeyide gordum.. indirdigim videolar calısmıyordu mp3 uzantısı ile kayıt oluyormus dosyalar

uzantıyı mp4 yaptım calıstı. Ufak tefek rutuslar birde exit tusu 10 numara program olur.

Eyvah haklısın değiştirmedim o bölümü bir sonraki güncelleme ile düzeltirim dostum teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.