Şimdi Ara

Youtube Mp3 İndirme Android Uygulaması (Artık Reklamsız + Video İndirme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Youtube Sitesinden Müzik indirmek hiç bu kadar kolay olmamıştı...
    Youtube Sitesinde gezinin, beğendiğiniz müziği tek tıkla telefonunuza ücretsiz indirin...

boyutu sadece 2mb yorumlarınız benim için çok değerli

-------------------------------------------------------
    Edit; Youtube çekemedi programımı kaldırdı store'den Blogdan indirebilirsiniz.

http://yhackup.blogspot.com.tr/
    --------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhackup -- 8 Şubat 2016; 17:39:13 >

• buna bir de videoları indirebilir yapalım ya :)
  • JrMaster kullanıcısına yanıt
    Bu konuda çok istek var değerlendiriyorum ;)
  • Gayet güzel ve hızlı indiriyor. Emeğinize sağlık. Dediğiniz gibi video işinide hallederseniz daha iyi ve güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MexeSs -- 2 Şubat 2016; 16:52:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MexeSs kullanıcısına yanıt
    evet de uygulamayı banladılar ipneler :) başka yollarla dağıtacağım
  • yhackup kullanıcısına yanıt
    Uygulamayı indirip google da yorum yapmıştım. Kullanınca buraya da yazdım hemn sonrası yani 15 dkk falan önce kaldırılmış.

Şansa bak şu an yüklü

Yani 15 dkk sonra görsek google play den indiremeyecekmisiz

• Ben aslında sana mesaj aticaktim uygulaman banlanabilir kardes diye ama dedim yayinlanmis bu saatten sonra sikinti cikmaz uygulamayi tekrar yuklemek istersen adini yt dowload vs yaz direk youtube mp3 indir yazma

Birde 3 ihlalden sonra hesap komple banlaniyor onada dikkat et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum apk olarak upload etsen de oyle indirsek olmaz mı
  • Yeniden isim değiştirip atıyorum şu an
  • Uygulamayı artık blogdan indirebilirsiniz,

http://yhackup.blogspot.com.tr/
  • Çöp daha indirme linklerin bıle calısmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boxor

Çöp daha indirme linklerin bıle calısmıyor

Sensin çöp,
    133 indirme yapılmış dün, kendi kendine mi iniyor.

Biraz imzanın adamı ol...

quote:

Emeğe saygısız, daha dünkü çocukları mod yapan zihniyet yüzünden ne konu açarım ne mesaj yazarım.
    maksat arama motorunda listenmesin..... uzaktan bakar işimi görürüm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhackup -- 6 Şubat 2016; 19:47:54 >
  • Video olaraktan 360/480/720/1080p indirme seçeneği sunarsanız tubemate e elveda diyeceğim güzel görünüyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

Video olaraktan 360/480/720/1080p indirme seçeneği sunarsanız tubemate e elveda diyeceğim güzel görünüyor :)

Video olarakda hazır ama bazı buglar var halletmem lazım...

• Valla helal olsun ne zamandır arıyodum böyle bişey ama marketten atıyolar hemen. Programa indirilmiş şarkıların gösterildiği bi yer eklenebilirse daha güzel olur. Eklenmese bile bu hali çoğu müzik indirme uygulamasına fark atmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet_Şahin

Valla helal olsun ne zamandır arıyodum böyle bişey ama marketten atıyolar hemen. Programa indirilmiş şarkıların gösterildiği bi yer eklenebilirse daha güzel olur. Eklenmese bile bu hali çoğu müzik indirme uygulamasına fark atmış.

Haklısın 2 saatte 148 indirmeye ulaşınca hemen dikkat çekti ve kaldırdılar yoksa developer hesabımı kapatacaklardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhackup -- 7 Şubat 2016; 18:10:32 >
  • indirip bakıyorum hemen şimdiden sağolasın
  • belbanvercheing kullanıcısına yanıt
    Sen de sağol kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

quote:

Sensin çöp,

quote:

Emeğe saygısız, daha dünkü çocukları mod yapan zihniyet yüzünden ne konu açarım ne mesaj yazarım.

dh androıd uygulamasını kullandıgım ıcın ınmıyormus acılan sayfada mını dh uygulaması kendı browserınde actıgı ıcın tıkladıgım halde ınmıyormus ancak 13 defa gorutnuleme sayısını felan gosterıyordu neyse lınkı kopyaladım puffin browser ıle ındırım kurdum ama bu sefer ındır dıyorum mps3 cevırlıyor dıyor herhangı bır tamamlanma uyarısı veya ınme uyarısı vermıyor ?

ınen dosyalar nereye gelıyor acaba ?

bırde ındır komutu verınce uygulamadan cıksak yıne ıner mı ? sırayla ındırme gıbı bırsey mumkun degıl sanırım bırden fazla sarkıyı secıp ındır desek ?

ayrıca gerı tusu telefondakıe basınca uygulamadan cıkıyor ılla menudekı gerı tusunu kulllanmamız gerekıyor alıskanlık oldugu ıcın orıjınal telefondakı gerı tusuna elım gıdıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

quote:

Sensin çöp,

quote:

dh androıd uygulamasını kullandıgım ıcın ınmıyormus acılan sayfada mını dh uygulaması kendı browserınde actıgı ıcın tıkladıgım halde ınmıyormus ancak 13 defa gorutnuleme sayısını felan gosterıyordu neyse lınkı kopyaladım puffin browser ıle ındırım kurdum ama bu sefer ındır dıyorum mps3 cevırlıyor dıyor herhangı bır tamamlanma uyarısı veya ınme uyarısı vermıyor ?

ınen dosyalar nereye gelıyor acaba ?

bırde ındır komutu verınce uygulamadan cıksak yıne ıner mı ? sırayla ındırme gıbı bırsey mumkun degıl sanırım bırden fazla sarkıyı secıp ındır desek ?

ayrıca gerı tusu telefondakıe basınca uygulamadan cıkıyor ılla menudekı gerı tusunu kulllanmamız gerekıyor alıskanlık oldugu ıcın orıjınal telefondakı gerı tusuna elım gıdıyor.

Haklısın çıkış tuşu eklemek yerine, telefondaki çıkış olsun geriyi buraya koyayım düşüncesiyle yaptım orayı. mp3 indirme olayını ben direk telefonun indirme yöneticisine devrediyorum başladıktan sonra uygulamayı kapatabilirsin.

Birden fazla şarkı olabilir aslında youtubede gezerken eklersiniz listeye sonra sırayla indirir gibi mantıklı bir istek bunu düşüneceğim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.