Şimdi Ara

YouTube kanallarını ne kadar takip ediyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınava hazırlık sürecinde ders hariç, rehberlik motivasyon vs amacıyla youtube kanalı takip ediyor musunuz? Bu konularda başarılı bulduğunuz kanallar hangisi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

önceki konularım:https://forum.donanimhaber.com/turkiye-ea-7-si-tyt-33-suyum-tavsiyeler--139213728

https://forum.donanimhaber.com/sinavi-psikolojik-olarak-cozmek--139578251

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba ,

Fundamentals kanalı rehberlik kanalı olmamasına karşın hoşuma giden bazı videolara sahip onları izledim.

Pisagor Matematik de keza öyle. Sohbet videoları olunca izliyorum. Hatta sosyal medya üzerine konuşma yapan birisi vardı onu izlemenizi tavsiye ederim.
    Zor bir yolda yürümek mecburiyetinde olan insanlar, yolda yürümeye başlamadan önce gönüllerinde ve zihinlerinde yürümek ve yol almak zorundadırlar. Evvela, bu yolu ben nasıl aşarım, korkusundan kurtularak yola çıktıklarında görürler ki, yol zor da olsa bir müddet sonra aşılmış yürünmüş ve hedeflenen yere gidilmiştir. İşte o zaman, insanların yüreklerinde, aslında yolun zannedildiği kadar zahmetli olmadığına ve bütün sıkıntılı yolların aşılabileceğine dair bir iman doğar.
  • haluk tatar ve beyhan budağı takip ediyorum ikisi de çok başarılılar
  • tyt 33.olan konuya bişey oldu sizin linkte hata veriyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.