Arkadaşlar bu program, xp de herhangi probleme yolaçmadığı halde, vista/explorer da bazı siteleri açmada problem yaşamaya başladım. Bankacılık v.s açılmama durumu bu nedenle vistada sildim.. Sizde bir problem varmı?
çk güzel program..eline sağlık
www.sinema.diziizle.net bu siteye girmiyor
antisansür diye buna benzer bi program vardı. oda bir çok siteye giriyor. hatta bundan daha fazla siteye giriyor. ama anti virüs programları onu virüs gibi görüyordu. tek sorunu oydu. bide neti biraz yavaşlatıyordu. bunuda bi denemek lazım saol
programı yükledim ama bun sitelere giremedim. sanırım sadece youtube ta işe yarıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: inexpug
vista kullanıyorum sp1 de yeni yükledim programın ilk versiyonu kurulu bu ne hatasıdır anlamadım
Vista'da bu program çalışmıyor zaten yüklemene gerek yok ( Benim sistem Vista ben yükledim ancak yinede yasaklı sitelere girişi engelliyor )
quote:
Orjinalden alıntı: TheMassacre
quote:
Orjinalden alıntı: inexpug
vista kullanıyorum sp1 de yeni yükledim programın ilk versiyonu kurulu bu ne hatasıdır anlamadım
Vista'da bu program çalışmıyor zaten yüklemene gerek yok ( Benim sistem Vista ben yükledim ancak yinede yasaklı sitelere girişi engelliyor )
peki explorer da sorun oluşturuyormu ben bu tip programlardan bir iki tane kullandım sitelere giriyor ama her gün exploere hataları ile karşılaşıyorum
XP 64 bit SP2 var program çalışmıyor. Bilgisi olan var mı?
uzun süredir kullanıyorum memnunum
eski sürümü daha iyiydi 2 versiyonunu yükleyince dailymotion'a giremez oldum.
bu programın mantığı system32/drivers/etc/host dosyasını değiştiriyor. zaten açarsanız o dosyayı yutupun tüm serverlarının yazıldığını falan görürsünüz . ama en sağlamı host dosyasını değiştirip dnsleri opendns olarak ayarlamak . çok daha rahat oluyor öyle , yani en azından ben öyle hissediyorum (:
Yukardaki arkadaşın söylediği doğru ama basic kullanıcılar için bu program gayet başarılı bir çözüm.
quote:
Orjinalden alıntı: Frost_Nova
eski sürümü daha iyiydi 2 versiyonunu yükleyince dailymotion'a giremez oldum.
bu programla dailymotiona girilmiyor evet. çok kötü.
teşekkür ederim dostum......
www.dailymotion.com a erişemiyorum ?
super oldu yaa,rahatladım.herseferınde once baska sıteye gır onun acılmasını bekle ondan sonrada youtubea gir.eski gunlerdeki gıbı ıyı oldu.