Şimdi Ara

Youtube Gaming channel dan anlayan varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar Youtube da channel açıcam. Video çekmek için hangi program kullanılmalı ve videonun bi tarafına kameramın ekranını nasıl ekleyebilirim ? Bir köşede çirkin suratım bulunsun Ağırlıklı olarak single player oyunlar oynamayı düşünüyorum. Sürekli LoL falan olmayacak yani. MP olarak atıyorum, L4D2 how to survive payday gibi eğlenceli oyunlar düşünüyorum bu tarz oyunlarda single player MP kadar zevk vermiyor. Single player için başlarda ufak oyunlar düşünüyorum. Papers please, surgeon simulator (bir tek ben çekmemiştim zaten bunu), orcs must die, minecraft (bir bitmedi) falan filan. Herneyse lafı çok uzattım Youtube gaming channel için yardımcı program ve fikir önerilerinizi bekliyorum. Konuyu sürekli takipteyim dostlar !

• Yöksek müsadenizle konuyu uplıyorum
  • tutmaz zibilyon tane adam var ortalikta pewdiepie a ozenen video cekiyor (son cektigi south park stick of truth ile gonlumu fethetti)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1mbps internet ile zor bir de sisteminin sağlam olması gerekli yaşının da 18 üstü olması gerekli
  • Haklısınız ''zibilyon tane'' adam var. Fakat temelde bu videoları ''south park nasılmış bir göreyim'' diyipte izleyen kaç kişi varki ? Tamam belkide toplam izleyicinin %30 u bu nedenle izliyor fakat ben eğlendigim için yayıncıyı sevdigim için izliyorum. 19 yaşındayım sistem konusunda sıkıntım yok ayrıca amacım para kazanmak falan degil. Açıyorum yayını 2dk lık video için reklam izliyorum. Ticaret için yapan var zevk için yapan var. Ben eğlenmek istiyorum. (sanırım) eğlenceli bir kişiliğe sahibim. Belki yıllarca içki masalarında dert anlatılacak adam olamadık ama gamerların muhabbetine ortak oluruz. ki bu daha iyidir ! Tavsiyelere devam bekliyorum :)

• Tutmaz 1000 + abonem var gaming chanel ama sarmıyor youtube kitlesi bebe dolu saçma sapan yorum atıyorlar sesin kötüyse bir özelliğinde yoksa tutmasına imkan yok

• DefecteDy kullanıcısına yanıt
    dostum şu an ekip kuruyom sende gel 5 kişi olacaz yaş sınırı 18 yalnız 18
    ciddiyim ilgilenirsen pm at
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DefecteDy kullanıcısına yanıt
    o yazdiklarim ekti senle alakasi yok south parki izlemek isteyen adam acar 20 dk izler, pewdiepie i bilmiyorsun sanirim ac bir bak dediklerinin hepsi var adamda

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

Tutmaz 1000 + abonem var gaming chanel ama sarmıyor youtube kitlesi bebe dolu saçma sapan yorum atıyorlar sesin kötüyse bir özelliğinde yoksa tutmasına imkan yok

Ona bakarsan internet bebe dolu. 1000 abonen var bunların 300 ü ''bebe'' olsun 300 ü herşeye abone olan kişiler olsun. 400 Tane sağlam takipçin var belki ? Canım ona bakarsan nereden bileceksin özelligin olup olmadıgını Belki videolarımı izleyen herkes benden nefret edicek bende channel işine erken veda edicem. Bilemeyiz

• how to tarzı videolar çek daha çok izlenir ama kimsenin çekmediği veya trend olan birşeyin how to videosunu çek mesela ' Bilgisayarda Flappy Bird nasıl oynanır ? '
  • Tip olacak, komedi olacak, güleceksin, bebek suratlı olmayacaksın, halktan biri olacaksın, ben lafa değil icarâta bakarım!

• quote:

Orijinalden alıntı: DefecteDy

quote:

Tutmaz 1000 + abonem var gaming chanel ama sarmıyor youtube kitlesi bebe dolu saçma sapan yorum atıyorlar sesin kötüyse bir özelliğinde yoksa tutmasına imkan yok

Ona bakarsan internet bebe dolu. 1000 abonen var bunların 300 ü ''bebe'' olsun 300 ü herşeye abone olan kişiler olsun. 400 Tane sağlam takipçin var belki ? Canım ona bakarsan nereden bileceksin özelligin olup olmadıgını Belki videolarımı izleyen herkes benden nefret edicek bende channel işine erken veda edicem. Bilemeyiz

Bu cümleyi kuran biri bence şimdiden vazgeçmeli.. ''Merhabalar Youtube da channel açıcam.''

• Ben denedim olmuyor . Baska bi dala gectim bakalim nlck

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

o yazdiklarim ekti senle alakasi yok south parki izlemek isteyen adam acar 20 dk izler, pewdiepie i bilmiyorsun sanirim ac bir bak dediklerinin hepsi var adamda

ve adam youtubeda en çok aboneye sahip kişi.
  • Pewdiepie ı biliyorum ağır fanboyum hatta.

How to tarzı videoları da düşündüm fakat bunlar genellikle izleyici çekmek için çekiliyor. Ben arkadaşlarımın yanında oyun oynuyormuş gibi bir ortam istiyorum. How to videolarıda olabilir tabi ama eğlenmeyecegim birşey sonuçta. Örn. Bilgisayarda nasıl clash of clans oynanır diye video çekersen çok izleyici gelir. Ben çekmem ama çeken adamada izleyici gelir
  • Oyun kanalı demesi cokmu zor kardeşim.

YouTube da channel acicam demissin kanal acicam demesi cokmu zor.Hani bazen karsiiligi olmaz da kullanirsin ingilizcesini ama kanal yahu mis gibi kelime.Lafim tum "gamer"(!)lara sadece sana değil he

YouTube da boyle birsuru gamin gamer adi kullanan ama aslinda tamamen içerik dahil türk olan bir suru kanal var hepsi Fasa fiso

• En baştan şunu söyleyim 16 yaşından küçüksen, itici bir ses tonun varsa, iki kelimeyi bir araya getiremiyorsan bu işe sakın kalkışma. Başkalarına benzeme kendi mizacını yarat ve sakın komik olmaya çalışma.
  • quote:

Ben konuştum senle zamanında minecraft videosu çekerek abey bana op ver diyen ergenlerden başka bir şey kazanmazsın diye dinlemedinki

Sunucuda edit satacaktın alacaktı kekolar

• Çinkokarbonpil haklısın ağzımıza yapışmış yıllardır. Çok gereksiz bir şekilde kullanıyoruz.
  • tutmaz valla artık etraf minecrafttan başka bir şey çekmeyen bebelerle dolu. sınavlarım yüzünden kanala ara vermek zorunda kaldım vermesem şuan 40 50k rahat olmuştu ama kaliteli bir iş yapacağına inanıyorsan başlayabilirsin. Her şeye dikkat etmelisin video kalitesine thumbnaila kanalın tasarımına... Videolar asla sıkıcı olmamalı gereksiz kısımları kesmelisin. vs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Platen -- 18 Mart 2014; 23:58:35 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.