Şimdi Ara

Youtube çok yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
2
Favori
41.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar hepinizi merhaba öncelikle başlıktada yazdığı gibi Youtube çok yavaş 10 saniyelik videoyu 1 dk yüklüyor tarifem 3 mbit sınırsız acaba Herkes de aynı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• google chrome yükle

kısayolda hedef kısmının sonuna --disable-gpu --disable-software-rasterizer ekle

about:flags ta

Disable hyperlink auditing
    Disable Media Source API on <video> elements.

etkinleştir

chrome://plugins kısmından

flashlardan pepper olmayanını kapat

dns ni 8.8.8.8 yap

https://www.youtube.com da gir https olsun başı

birde artık videoların tamamen dolmasını bekleme, youtube artık yettigi kadar yolluyor, videoyu durdurup dolmasını beklersen yollamayı kesiyor tasarruf için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exeuntfor -- 24 Şubat 2013; 0:22:06 >
  • Bu yoğun saatlerde çoğu kişi için aynıdır herhalde altyapı kaldıramıyor olsa gerek, benim durum şu anda alttaki gibi 1 saat sonra felan dl 7-8'i görür ping de çift haneli rakamlara iner.

Youtube çok yavaş
  • sen bi dediklerimi yap haber ver. arka arkaya çok video izlersen youtube kendiside biraz yavaşlatabiliyor, video kalitesini arttır azalt düzelir
  • Bende de bu şekilde, video kalitesi felan nafile 35-65 kb/sn yükleme hızları var lan şaka gibi
  • İstanbul > Kadıköy / Bağlantı 5 Mbps Sınırız

Youtube, Vimeo gibi video servislerinde 480P bile zor izleniyor... Nvidia.com, Ubuntu.com sitelerden de indirme hızları 100-150 Kb/s arasında seyrediyor.

2 hafta öncesinde 550-600 Kb/s idi...

İşin kötü yanı Speedtest.net ve TTNet testlerinde lokal sonuçlar olması gerektiği gibi. Bu yüzden arasam dahi sonuç alabileceğimi sanmıyorum.

Bu durum ne kadar yaygın uydunet kullanıcıları arasında merak ediyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: netmaster

İstanbul > Kadıköy / Bağlantı 5 Mbps Sınırız

Youtube, Vimeo gibi video servislerinde 480P bile zor izleniyor... Nvidia.com, Ubuntu.com sitelerden de indirme hızları 100-150 Kb/s arasında seyrediyor.

İşin kötü yanı Speedtest.net ve TTNet testlerinde lokal sonuçlar olması gerektiği gibi. Bu yüzden arasam dahi sonuç alabileceğimi sanmıyorum.

istanbul maltepede'de aynı durum arayıp küfür edecem yetti artık ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LoL İndirme çok yavaş
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • akk aşmışım yotube bana fazla geliyo artık tt net ben senini o eski yağlı kablolarınını
  • quote:

hocam benim de ankarada uydunet 10 mbit sınırsız ama cogu zaman benim de basıma geliyor bu öncete göre ciddi bir yavaşlama var normal hızda sorun yok cunku torrent falan acıkken 10 mbitin bile ustune cıkıyor cogunlukla acaba bunun tam nedeni browser mı cozemedim gitti

• Uyduneti yaklaşık 1 aydır kullanıyorum gerek video izleme konusunda gerek torrent konusunda hiçbir sorun yaşamadım. 5 megabit tarifesindeyim hız testi yaptığımda download hızı 5.00 ın altına inmiyor. Az önce yaptığım hız testi:

Youtube çok yavaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: webze

Uyduneti yaklaşık 1 aydır kullanıyorum gerek video izleme konusunda gerek torrent konusunda hiçbir sorun yaşamadım. 5 megabit tarifesindeyim hız testi yaptığımda download hızı 5.00 ın altına inmiyor. Az önce yaptığım hız testi:

Youtube çok yavaş

hocam dns adresin ne su anda yada ek bir program falan kullanıyor musun özellikle şu anda acayip yavaş delirecegim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbbcomrade

quote:

Uyduneti yaklaşık 1 aydır kullanıyorum gerek video izleme konusunda gerek torrent konusunda hiçbir sorun yaşamadım. 5 megabit tarifesindeyim hız testi yaptığımda download hızı 5.00 ın altına inmiyor. Az önce yaptığım hız testi:

Youtube çok yavaş

hocam dns adresin ne su anda yada ek bir program falan kullanıyor musun özellikle şu anda acayip yavaş delirecegim

Hayır hiçbir program kullanmıyorum dns adresi de otomatik

Bu da az önce yaptığım hız testi.
    Kocaeli/Gebze'deyim

Youtube çok yavaş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bbbcomrade

quote:

Youtube çok yavaş

Hayır hiçbir program kullanmıyorum dns adresi de otomatik

Bu da az önce yaptığım hız testi.
    Kocaeli/Gebze'deyim

Youtube çok yavaş

valla hocam ben google dns kullanıyorum ama youtube sorunu ilginç bir hal aldı bazen oluyor bazen de jet hızıyla yukluyor su anda seytan kulagına kursun sorun yok ancak ilk testinizin sonucu ilgiçn 5 mbit tarife 6.97 görmek degişik ben 10 mbitteyim en fazla 12 gordum bayagı sanslı bir bolgedesiniz anladıgım kadarıyla işallah hep oyle devam eder

• Yavaşlama bende de var. Mecburen indiriyorum videoyu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Şu anda sizinle aynı yerde oturuyorum ve aynı sorunu yaşıyorum,zaten internet bağlatma sebebim youtube gibi bir şey yani speed test den bakıyorum ancak sonuç gayet normal çıkıyor.
  • Yavaşlama sorunu uydunet kullanan herkeste var sanırım. Aynı sorun bende de mevcut. Ben de sorunu 1 mbit hızın yetersiz kalmasına bağlamıştım ama alakası yokmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turgut Bey

Yavaşlama sorunu uydunet kullanan herkeste var sanırım. Aynı sorun bende de mevcut. Ben de sorunu 1 mbit hızın yetersiz kalmasına bağlamıştım ama alakası yokmuş...

Yok maleesef sorun internetin 1 megabit internet hızı olmasıyla alakalı değil önceden 480p videoları bile donmadan oynatabiliyordu şimdi 360p videoda 3.saniyeden itibaren donmaya başlıyor,ama diğer sitelerde gayet stabil çalışıyor.
  • Arkadaşlar ben az önce youtube sorunu ile sorunu müşteri temsilcisine aktardım bu sorunun bilgisi dahilinde olduklarını yurtdışı çıkışlarında bir sorun tespit ettiklerini ve bu sorunu gidereceklerini söylediler,bende sizlere iletmek istedim hoşcakalın.
  • Bunlar hep oyalama lafları. Biliyorsanız niye 1 haftadır çözemediniz sorunu. Bence arızanın sebebini bulamadılar hala arıyorlar. Neyse ya daha fazla konuşmiyim sinirleniyorum sonra...
  • bende hep prime time da oluyor bu yavaslama. aksam 6 6:30 da basliyor 11 e kadar filan suruyor. sonrasinda duzeliyor. yogunluktan kaynaklaniyor, cozsunler artik iyice sinir oluyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.