Şimdi Ara

Yoruldum Artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnsanlarla bir şey paylaşmak zorunda mıyım? İlla herkese kibar davranmak, aman yanlış anlamasın aman kötü düşünmesin diye afedersiniz şeyimin üstüne bile rahat oturamam mı gerekiyor?
    Cidden ben usandım. Bugüne kadar kime bir şey söylediysem kime bir sırrımı söylediysem er ya da geç baskasından öğreniyorum. Sürekli alay konusu olmaktan, insanların her şeyi makaraya almasından bıktım. Etrafımdaki gereksiz insanlar sürüsü sırf onlardan uzak durduğum için benimle daha çok uğraşıyorlar. Ben asosyal olduğumu kesinlikle düşünmüyorum. Konuşma korkum ve problemim yok. Ama işte adamına göre. İnsan seçiyorum. Bıktım artık bu hayattan. Sadece bu değil. Geçim derdi, kavga, gürültü, ülkenin hali, düşünmek zorunda olduğum şeyler, insanın hafızasına yapmak zorunda olduğu kazınan şeyler.
    İyi bir insan olmaya gayret ediyorum. İnançlı biri olduğumu da düşünüyorum ama artık her anlamda inancımı kaybediyorum. Sürekli öyle ya da böyle ihanete uğramış hissediyorum. Bu beni daha içe kapanık biri yapıyor. Kötü biri olmaktan korkuyorum çünkü şu ankiler içimde yaşamaya ve bir yere tutunmaya çalışan iyi karakterin son çırpınışları.

Ben, benden güçsüzleri bana zararı olmadığı sürece asla ezmedim. Hayatım boyunca kimseyle dalga geçmedim. Eğer böyle bir sey yapsam kendimden bile nefret ederim. Bir hedefim yok. Okulda derslerimde başarılı olsam da hiç ders çalışmıyorum. Düşüş olacağından eminim ama umrumda değil. Sahte övgülerden de sıkıldım artık. Kimsenin beni övmesini istemiyorum. Çünkü birileri beni övünce, olmadığım derecedeymiş gibi davranınca birileri sövüyor. Sanki kendimi zorla övdürtmüşüm gibı. Kiskancilk nedir bilmem. Kimsenin elinde olan bir şeyden dolayı ona zarar vermek veya güçsüz durumunda ezmek istemedim. Hatta yanlış anlamasın diye birinin başarılı olduğu bir konuda bile ondan yardım istemeye çekinirim. On kere düşünür öyle hareket ederim. İnsanların zamanını zorla bana ayırmasını bekleyemem. Buraya bunları bu kadar rahat yazmamın sebebi beni tanımamanız. Gerçek hayatta kendimi tanıtırken bunları asla soylemem. Dünyaya geliş amacımı sorguluyorum. Neden sürünmek zorundayım? Neden yüzüne bile bakmak istemedigim insanların yuzunü görüyorum en çok? Bıktım. Samimiyetsiz insanların benim samimiyetimi sorgulamasından bıktım. Depresyona mı girdim şizofren miyim? Bunların hiç birı olmadığından eminim ama umarım öyledir. Inancim olmasa çoktan intihar etmiştim. Bir nedeni de ölüm korkusu. Yoksa yaşamak için isteğim yok. Ölü olsam yemin ederim ki daha huzurlu olurdum. En azından günahlarım için ağlardım. Saçma sapan şeyler için değil. Sırf birileri kırılmasın diye kendi içimde kendimi kırıyorum. Usandım artık tükendim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isimsiz2343 -- 30 Aralık 2016; 2:29:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kim olursan ol ne istersen yap
    Sen de bu dünyada tekbaşınasın
    Annen kolunda
    Baban yolunda
    Kardeş yanında ama tekbaşınasın
    Tekbaşımızayız hep tekbaşına

• beni anlatmissin yazdiklarinin %80 i ben

• Yaşın kaç bilmiyorum ama sabredeceksin dostum. Benzer durumlar hatta daha kötüsü benim başımda ama dayanacaksın pes etmek yok.SABIR SABIR SABIR. İnşallah sonunda da selamet olacak.
  • Spor yap ,şekeri bırak, düzenli protein ağırlağırlıklı beslen. 1 yıl bunu yap bana teşekkür edeceksin ve bu hayat biçimin olacak. Biraz da felsefe ve zihinsel mastürbasyon yap kendini geliştir. Arada dalga geçene açığından dalga geç ,yeri gelirse abartmadan atar gider yap.
  • O tür insanlardan uzak dur, umursama inan herşey bakış açısıyla alakalı sen umursamazsan bir anda yok olur o insanlar. Kimsenin istediği gibi olmak, düşünmek zorunda değilsin. İyi bir insan olmaktan, iyilik yapmaktan sakın vazgeçme. İnsanlarla arana mesafe koy. Her insanla samimi olup, güvenip önemsediğin şeyleri paylaşma. Arkadaş seçimini iyi yap kendin gibi arkadaşlar edin ve en önemlisi sabret. Herşey düzelir. Değişmeyen tek şey değişimdir inancını kaybetme.

• Şu kadarini soyleyim kotu biri olabilirim demissin bence bir dene ben yapmistim birgun yeter artik degisicem deyip o gun herkesi kirdim ezdim guldum eglendim umursamadim hicbisekilde sonuc daha kotu oldum eve geldigimde korkunc bir vicdan azabi hissettim asla mutlu veya daha rahat hissetmedim yani icinde yoksa istesende o gordugun umursamaz kolay kalp kiran bir insan olamazsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıkıldım artık!!
    13 yıl önce açıldı
    Ben de yoruldum
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bu hayatı insanlara yaranmak için yaşama bu senin hayatın başkalarının değil insanlar aaaaa bu çoçuk böyle demelerini kafana bile takmayacaksın bunu Mevlana şöyle dile getirmiş BİZİ BİLEN BİLİR BİLMEYEN KENDİ GİBİ BİLİR ha bu şu anlama gelmiyor insanları ez köle hibi gör hor gör hayır her insan başlı başına bir dünya onları kırma ama onlara yaranmak için değil Neşet Ertaş ın dediği gini İNCİTME İNSANI KIRMA ONU HER CAN HAKKA BAĞLI İNCİTME çünkü her can Allah a bağlı onu incitirsen Allah ı incitirsin unutma Karşındaki insanı sev dediğine aldırma oda senin gibi mücadele veriyor onu sev ona yaranmak için değil Yunus un dediği gibi BİZ YARADILANI SEVERİZ YARADAN ÖTÜRÜ ve bu dünyada mal mülk servet yalan bak görmüyor musun kibirli Karun u malı yerin binlerce kat altına gömüldü şimdi bile zor çıkarılıyor nice liderler geldi kimi zalim kimi kahraman nice kanlar döküldü bir kaç dönüm toprak parçası için bir bak dünyaya o toprak milyonlarca yıl ordaydı belki uğruna milyonlarca kan döküldüde birine aitmi oldu milyonlara yıldır orda hiç yerinden oynamadı ağzı dili olsa güler dalga geçerdi yani bu dünyalık her şey yalan ANANDA yalan BABANDA yalan BEDENİNDE yalan bir tek sen varsın ve senin paran iyiliklerin öyle dememişmi Hünkar Hacı Bektaş EŞİM DOSTUM AKRABAM HERKES YOLDA KALDI AMA BENİ BİR ŞEY HİÇ TERK ETMEDİ ODA İYİLİKLERİM

Bak kardeşim bu dünyada garibiz yolcuyuz kimsenin kimseye faydası yok asla umidini kesme dünya yok iken var eden BİRİ vardır asla unutma İyilğin en iyi dostun olduğunu unutma BU DÜNYAYA BOŞA GELİP GİDENLERDEN OLMA GÜZEL BİR ŞEYLER BIRAK ARKANDA YOLUN AÇIK OLSUN

• ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lovelorn Rhapsody

Teşekkürler..

• seni sahipsiz sananın boynuna tasma takarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendimi okudum resmen. Bende hep güvendiğim insanlardan kazik yedim her gun ben yoruldum hayat şarkısını dinliyorum. Yasim 18 kendimi 70 yasinda gibi hissediyorum her gun sabahtan aksama kadar kisin soğukta calisiyorum. keske liseye yazilip gidebilseydim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.